Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
italya, sarma, tavşan

Tavşan Sarma (İtalya)

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavşan Sarma (İtalya)








Tavşan Sarma Yapılışı - Tavşan Sarma Tarifi - Av ve Kümes Etleri Yemek Tarifleri - Av Etleri - Av Eti Yemekleri tarifleri - av eti yemekleri - av yemekleri


TAVŞAN SARMA (İTALYA)


1 adet bütün tavşan

10 diş sarmısak

225 gr kapari çiçeği

1 adet kuru soğan

2 adet havuç

1 litre su


Bütün tavşanı açarak kemiklerini çıkarın, içine ezilmiş sırmısak ve ezilmiş kapari çiçeği koyarak rulo şeklinde sarın Sotelenmiş havuç, soğan ve su eşliğinde 45 dakika haşlayın Tencereden çıkarın ve dilimleyin Tencerede kalan malzemeyi mikserde püre haline gelinceye kadar çırparak sos haline getirin Bu sosun üzerinde mevsim sebzeleri eşliğinde servis edin



AFİYET OLSUN



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.