![]() |
Tavşan Sarma (İtalya) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavşan Sarma (İtalya)![]() Tavşan Sarma Yapılışı - Tavşan Sarma Tarifi - Av ve Kümes Etleri Yemek Tarifleri - Av Etleri - Av Eti Yemekleri tarifleri - av eti yemekleri - av yemekleri TAVŞAN SARMA (İTALYA) 1 adet bütün tavşan 10 diş sarmısak 225 gr ![]() 1 adet kuru soğan 2 adet havuç 1 litre su Bütün tavşanı açarak kemiklerini çıkarın, içine ezilmiş sırmısak ve ezilmiş kapari çiçeği koyarak rulo şeklinde sarın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AFİYET OLSUN ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|