![]() |
Çok Acil A.Ş. Hisse Devri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Acil A.Ş. Hisse DevriMERHABALAR, BEN AŞAĞIDAKİ HİSSE SENEDİNİ NASIL DOLDURULACAĞINI PEK ANLIYAMADIM ![]() ![]() ESKİ ŞİRKET ORTAĞI HİSSESİ 375 ADET HİSSE DEĞERİ 3 ![]() ESKİ ŞİRKET ORTAĞI ÖDENMEMİŞ SERMAYE BORCU 3 ![]() ESKİ ŞİRKET ORTAĞI TÜM HİSSESİNİ DEVRETTİ ![]() PAY DEVİR SENEDİ (Tamamı ödenmemiş hisseler ile ilgili) Sahibi bulunduğum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bedelini tamamen aldım ![]() SATAN Adı soyadı Adres - Tarih İmza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SATIN ALAN Adı soyadı Adres - Tarih İmza YÖNETİM KURULU ONAY NOTU Yukarıda sözü edilen pay devirleri yönetim kurulumuzun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çok Acil A.Ş. Hisse Devri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Acil A.Ş. Hisse DevriDeğerli arkadaşım, size yardımcı olmak isteriz, ancak hemen başında belirteyim ki biz ticaret hukuku uzmanı değiliz, yaptığımız araştırma ve istişare sonucu edindiğimiz bilgiyi size aktarmakla yetineceğiz, umarm faydalı olur ![]() * verdiğiniz rakam değerlerine göre, eski ortak beher değeri 10 YTL,den 375 adet nominal(pay üzerinde yazan miktar) toplam değeri 3750 YTL hisseye sahiptir ![]() *Toplam değerin 635 YTL lik bölümü ödenmiş olup, 3115 YTL ödenmemiştir ![]() *yeni ortak tüm hisseleri aldığında 635 YTl ödenmiş kalanı ödenmemiş 375 adet 3750 Ytl değerinde hisseye sahip olacaktır ![]() *Arz talebe göre alan satan anlaşacaktır, buna göre şöyle bir devir gerçekleşebilir ![]() Ananonim şirket:X Eski Ortak :A Yeni Ortak: B olsun, formu dolduralım ![]() yeni oratak beher değeri 2 ytl den 375 payı aldığında 750 Ytl öder, eski ortak 750-635=115 Ytl kar ile hisselerini devretmiş olur ![]() yeni ortak da nominal değeri 3750 ytl olan 375 pay hissesine 750+3115=3865 YTL ile sahip olur ![]() Yönetim kurulu onaylar ve pay defterine işlenirse ![]() Not: forumda "hamiline" ifadesi üstü çizilecek PAY DEVİR SENEDİ (Tamamı ödenmemiş hisseler ile ilgili) Sahibi bulunduğum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bedelini tamamen aldım ![]() SATAN AAdı soyadı Adres - Tarih İmza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SATIN ALAN BAdı soyadı Adres - Tarih İmza YÖNETİM KURULU ONAY NOTU Yukarıda sözü edilen pay devirleri yönetim kurulumuzun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|