![]() |
Kadın _erkek konusması... |
![]() |
![]() |
#1 |
asyaland
|
![]() Kadın _erkek konusması...Kadin: Ben ölursem ne yaparsin? Tekrar evlenir misin? Adam :Hayir ![]() Kadin: Neden?? Evli olmak hosuna gitmiyor mu!!?? Adam: oyle demek istemedim ![]() Kadin: O zaman neden tekrar evlenmezsin ki?? Adam : Tamam ![]() ![]() ![]() Kadin: (yuzunde uzgun kirgin bir ifadeyle) Evlenirsin ![]() ![]() Adam :(ne diyecegini bilemez ve azicik kizgin bir ic ceker) Kadin: Onunla bizim yatagimizda mi yatarsin? Adam : Baska nerde yatilabilir ki?? Kadin: Benim resimlerimi kaldirip yerlerine onun resimlerini koyarmisin?? Adam : Sanirim bu yapilacak en uygun sey olur ![]() Kadin: O zaman onun benim ayakkabi koleksiyonumdan Ayakkabilar giymesine de izin verirsin ![]() ![]() ![]() ![]() Adam : Hayir onun ayaklari 37 numara ![]() ![]() ![]() Kadin: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adam : Haas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
puslu
|
![]() Kadin: O zaman onun benim ayakkabi koleksiyonumdan Ayakkabilar giymesine de izin verirsin ![]() ![]() ![]() ![]() Adam : Hayir onun ayaklari 37 numara ![]() ![]() ![]() Kadin: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adam : Haas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok kötü ele vermiş kendini:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
tatia27
|
![]() pis yakalanmış yaaaaaaaa ii kadında ne o ahret soruları gibi :)=
|