|
|
Konu Araçları |
dgs, duası, girecekler, kpss, okusun, sınav, sınava |
Sınav Duası (Dgs,Kpss,Sınava Girecekler Okusun) |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sınav Duası (Dgs,Kpss,Sınava Girecekler Okusun)Alak suresi: ( Arapça: ???? ????? ) Kur’an-ı Kerim’in doksan altıncı sûresi 19 ayetten oluşmaktadır Mekke’de inmiştir Benim Niyetim İcin OkurmusunuzAllah rızası icinOkurmusunuz Allahhım Evlatlarıma Zihinacıklığı versinBahtları acık eylesin En Hayırlı Liseyi hayırlıysa bitirmesi,Üniversiteyi kazanması en hayırlı şekilde ve Bu sen'de en hayırlı şekilde Üniversitesini bitirmesi İmtahanlarının FİNALLERİNİN)En hayırlı şekilde gecmesi ruh hallinin düzelmesi Saglıklı sıhatli bir şekilde bir işe girmesi yarabiii İNŞALLAH Arapça Okunuşu: Bismillahirrahmanirrahim 1 Ikra’ bismi rabbikelleziy halak 2 Halekal’insane min ‘alak 3 Ikra’ ve rabbükel’ekrem 4 Ellezi ‘alleme bilkalem 5 Allemel’insane ma lem ya’lem 6 Kella innel’insane leyatğa 7 Erra a hustağna 8 İnne ila rabbikerrü’ 9 Eraeytelleziy yenha 10 Abden iza salla 11 Eraeyte in kane ‘alelhüda 12 Ev emara bittakva 13 Eraeyte in kezzebe ve tevella 14 Elem ya’lem biennallahe yera 15 Kella lein lem yentehi lenesfe’an binnasıyeh 16 Nasıyetin kâzibetin hatıeh 17 Felyed’u nadiyehu 18 Sened’uzzebaniyete 19 Kella la tütı’hü vescüd vakterib Türkçe Meali: Rahmân ve Rahîm (olan) Allah’ın adıyla 1 Yaratan Rabbinin adıyla oku! 2 O, insanı bir aşılanmış yumurtadan yarattı3 Oku! Rabbin, en büyük kerem sahibidir 4 O Rab ki kalemle (yazmayı) öğretti 5 İnsana bilmedikleri şeyi öğretti 6 Gerçek şu ki, insan azar 7 Kendini kendine yeterli gördüğü için 8 Kuşkusuz dönüş Rabbinedir 9 Gördün mü şu men edeni, 10 Namaz kılarken bir kulu (Peygamber’i namazdan)? 11 Gördün mü, ya o (Peygamber) doğru yolda olur, 12 Yahut takvâyı emrediyorsa? 13 Ne dersin o (meneden, Peygamber’i) yalanlıyor ve doğru yoldan yüz çeviriyorsa! 14 (Bu adam) Allah’ın, (yaptıklarını) gördüğünü bilmez mi! 15 Hayır, hayır! Eğer vazgeçmezse, derhal onu alnından (perçeminden), yakalarız (cehenneme atarız) 16 O yalancı, günahkâr alından (perçemden), 17 O, hemen gidip meclisini (kendi taraftarlarını) çağırsın 18 Biz de zebânîleri çağıracağız 19 Hayır! Ona uyma! Allah’a secde et ve (yalnızca O’na) yaklaş! |
06-27-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sınav Duası (Dgs,Kpss,Sınava Girecekler Okusun)Yaratılıs amacımız kavranmıs olsaydı bu her olaya formul uretme cabasının ne kadar haklı oldugu anlasılabılırdı bız allaha ıbadet etmek ıcın yaratıldık, bu dunyadakı kpss alesss vsss hepsı bır sıkıntı ve korkudur oyle degıl mı? hepsı sınavdır ıste her durumda ıbadet halınde olmak bızı bu sınavlardan basarıyla gecme konumuna tasıyacaktır konuyu acan arkadas sıze sınava calısmayın dua edın demıyor kı takvıye olarak onerıde bulunmus dıleyen okur dılemeyen okumaz, gelıp de ınsanları demoralıze etme hakkına kımse sahıp degıldır --- Sonraki mesaj --- Ben bugun hem kendim hem kardeşim için okuyacagım gece de diger formulunuzu okuyacagım ve ailece de okuyacagız hep bırlıkte Allah razı olsun lutfen bu gibi kisiler yüzünden paylasımda bulunmaktan vazgecmeyın |
06-27-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sınav Duası (Dgs,Kpss,Sınava Girecekler Okusun)makina_mühendisi Nickli Üyeden Alıntı Sana tavsiyem tesvir oku derim )) Ve senden ricam benim konularıma yazma yorumda yapma Oğlunada rabbim zihin acıklıgı versin İkincisi senin gibi insanlara inat cok arkadasımızın duasıda kabul oldu gözü olanın gözü cıksın allah kalblerde olanı görür biraz tesvir oku peygamber efendımızın ahlakını oku fıkıh oku timrizi oku anladınmı peygamber efendımız bile soruyorlar dıyorlarki ya muhammed kuranda hangi sure faziletlidir diyor oda dıyorki ayetel kürsi ve bir cok daha hadis timrizden fıkıhlar var arkadasım hayırlı cumalar neden bu kadar bi saldırgan tavır anlamıorum sizin gibi ilim irfan sahibi birine hiç uygun değil ben fikrimi belirttim die bana oku öğren gibi alaycı tavırla bu şekilde saldıramazsınız burası demokratik bi platform seviyimi düşürmeden kimsenin şahsina hakaret etmeden fikrimi belirtebilirm değil mi kardeşim, bu sizi neden bu kadar kızdırdı ki |
06-27-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sınav Duası (Dgs,Kpss,Sınava Girecekler Okusun)iset Nickli Üyeden Alıntı arkadaşım yardımcı olmak istiyorsun belli ama yani herşeye her konuya bir formül üretme çabasını anlayamıyorum hadi aşıklar gönül yarası çekenler, kalbi kırıklar, işleri düzgün gitmeyenler başında bela olanlar tamam da işi sınava gireceklere kadar indirgemesek zaten kuran kendisi her derde deva yani benim oğlum alak ezbere bilmiyo ama temiz bi kalple ihlas fatiha okuyacak diye başarılı olmayacak mı yapma arkadaşım işi bu boyuta indirme herkesin duası onlarla olsun, gerisi rabbime kalmış Sana tavsiyem tesvir oku derim )) Ve senden ricam benim konularıma yazma yorumda yapma Oğlunada rabbim zihin acıklıgı versin İkincisi senin gibi insanlara inat cok arkadasımızın duasıda kabul oldu gözü olanın gözü cıksın allah kalblerde olanı görür biraz tesvir oku peygamber efendımızın ahlakını oku fıkıh oku timrizi oku anladınmı peygamber efendımız bile soruyorlar dıyorlarki ya muhammed kuranda hangi sure faziletlidir diyor oda dıyorki ayetel kürsi ve bir cok daha hadis timrizden fıkıhlar var arkadasım hayırlı cumalar |
06-27-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sınav Duası (Dgs,Kpss,Sınava Girecekler Okusun)arkadaşım yardımcı olmak istiyorsun belli ama yani herşeye her konuya bir formül üretme çabasını anlayamıyorum hadi aşıklar gönül yarası çekenler, kalbi kırıklar, işleri düzgün gitmeyenler başında bela olanlar tamam da işi sınava gireceklere kadar indirgemesek zaten kuran kendisi her derde deva yani benim oğlum alak ezbere bilmiyo ama temiz bi kalple ihlas fatiha okuyacak diye başarılı olmayacak mı yapma arkadaşım işi bu boyuta indirme herkesin duası onlarla olsun, gerisi rabbime kalmış |
06-27-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sınav Duası (Dgs,Kpss,Sınava Girecekler Okusun)Merhaba Arkadaşlar, Arkadaşlar Anneler Babalar, Kardeşlerimiz, Herkezin kardeşi ablası abisi oğlu kızı bir yakını sınavlara hazırlanıyor, Dün mahmut efendi hazretlerinin dergahında bulundum Sevgili hocama sordum hocam sınava girecek arkadaşlarımız var söylemrisniz dedim cenabı allahın kelamından ne okuyalım dedim şöyle dedi, Her beş vakit namazın ardından sınava kadar tüm kardeşlerimiz ALAK SURESİ ni okuyunuz dedi, Anne ve Babalarımız kardeşlerimiz ALAK SURESİNİ 5 vakit namazın sonunda ve Her akşam yatmadan 7 kere okuyunuz |
|