Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adlar, erkekler

ErkekLer De AğLar

Eski 02-04-2007   #1
RaHaTSiZ

ErkekLer De AğLar

Aslında ağlamak istemiyorum Ama Ama Ağlıyorum Neden bilmiyorum İçim dolu Döktüğüm her tane ile içimdeki bu doluluğu boşaltıyorum belkide Dimdik ayakta dururken istemediğim, kabullenemediğim, içime attıklarım Ağlıyorum Çünkü tane tane onları döküyorum Yeniden dimdik ayakta durduğumu göstermek için, sabaha doğan güneşle birlikte tekrar dimdik ayakta durabilmek için ağlıyorum

Boşalmalı tanelerimle içimdekiler damla damla Ki yeni yeni yerler açılmalı tekrar içime birşeyler atabilmek için Yoksa nasıl güçlü olabilirim? Nasıl ado gibi olabilirim?

Erkekler ağlamaz demişler Halt etmişler Erkeklerde ağlar Kan yaşları dökerek ağlar Hayatın sınırına geldiğini hissettiğinde ağlar Çaresiz kaldığında ağlar Sevdiğinde ağlar Sevdiği yaraladığında ağlar Her bir damlasını kalbinin derinliklerinden sökerek akıtır gözlerinden Akan yaş değil kendisidir parça parça Erkeklerde Ağlar

Çiçeklerim dağılmış dört bir yana Koşuyorum toplamak için Gücüm yetmiyor Seviyor sevmiyor oynuyorlar bahçemin çiçekleri ile Tane tane dağılıyor çiçeklerimin yaprakları Heryeri kaplamışlar Etraf ne kadar güzel görünsede çiçeklerimin taneleri ile; bahçemde o kadar tarumar durumda

Ağlıyorum Yanlızlığıma Kendi halime Gecelerime

Anlatamıyorum kendimi kimseye Anlatamıyorum hiçbirşeyimi Herkez bir yanımdan birşeyler koparıyor Parça parça dağılıyorum kimse umursamıyor Ben bitiyorum İçim bitiyor Sevdam bitiyor Yaşama inancım biraz daha azalıyor Pamuk ipliğinden örülmüş kozam artık beni koruyamıyor

Erkekler ağlamaz demişler Ben erkeğim Ben ağlıyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-06-2007   #2
puslu

ağlamak güzeldir yüreğinde duygu taşıyan sevgi taşıyan insanların işidir çok güzel rahatsız teşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-06-2007   #3
tatia27

duygu sahibi her insan aglayabilmeli bence erkegi kızı yok

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com