![]() |
İmtihan Duaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İmtihan DualarıImtihana girerken su dua okunur: Rabbi edhilni mudhale sidkin ve ahricni muhrace sidkin vec'al li min ledunke sultanen nasiyra ![]() Manasi:Ey rabbim, beni dogruluk girisi ile girdir ![]() ![]() ![]() Imtihana oturunca soyle dua edilir: Rabbisrah li sadri ve yessir li emri vahlul ukdeten min lisani yefkahu kavli ![]() Manasi: Ey celal ve ikram sahibi allahim, rabbim kalbime genislik ver, isimi kolaylastir ![]() ![]() Kalemi ele alinca sy dua okunur: Ya hayyu ya kayyumu bi rahmetike estegiysu ![]() Manasi: Ey hayy ve Kayyum yuce Rabbim ! Rahmetinle Sen'den yardim istiyorum ![]() ![]() Not: Imithana girerken Allaha guvenip, bu dualar samimiyetle okunursa,Allahin izni ile muvaffakiyet elde edilir ![]() ![]() ![]() Rabbim ogrencilerimizi utandirmasin amin ecmain ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İmtihan Duaları |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İmtihan Dualarıİmtihana girerken şu dua okunur: Rabbi edhılnî müdhale sıdkın ve ahricnî muhrace sıdkın vec’al lî min ledünke sultânen nasıyrâ ![]() Anlamı: Ey rabbim,beni dogruluk girişi ile girdir ![]() ![]() ![]() ![]() İmtihana oturunca Rabbişrahlî sadrî ve yessirlî emrî vahlül ukdeten min lisânî yefkahû kavlî ![]() Anlamı: Ey Celal ve ikram sahibi Allahım,rabbim kalbime genişlik ver,işimi kolaylaştır ![]() ![]() Kalemi eline alınca Yâ hayyü yâ kayyûm ![]() ![]() Anlamı: Ey Hay ve Kayyum yüce rabbim,rahmetinle senden yardım istiyorum ![]() İmtihana girerken Allaha güvenip,bu dualar samimiyetle okunursa,Allahın izni ile muvaffakiyet elde edilir ![]() |
![]() |
![]() |
|