|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
büyüden, gerekenler, için, korunmak, yapılması |
![]() |
Büyüden Korunmak İçin Yapılması Gerekenler!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyüden Korunmak İçin Yapılması Gerekenler!!evet buskas sana katiliyorum aynen oyle oluyor ALLAH C:C yar ve yardimcimiz olsun ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- BEYAZKURT Nickli Üyeden Alıntı Şu sirke hikayelerini bırakın artık insanlardan koli koli sirke alıp evini yıkayanlar var tamam büyü bozuldu diyip iyice gaflete dalıyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Haklısın buskas kardeşim ama ![]() ![]() ![]() Medyum tipi hoca arayanlar müstehak , ilme değer vermeyenler müstehak caiz olmayan şekillerde bilgisizce kafasına göre hoca arayanlarda ![]() ![]() ![]() Ben hayatımda hiç kimseye şu kadar alırım demedim ama karşımdakilerden işten önce yalan vaadler işleri bitince hep harçlık aldım Gönlü zengin bir kaç istisna hariç tabii ![]() ![]() ![]() Vaadler içinde hareket etmedim hiç ![]() ![]() ![]() eline saglik kardes yazmissinizda ne yapmak lazim onuda yazsaniz siz anladigim kadariyla bu konuda insanlara aciksiniz aslinda sitede bir cok arkads oyle sanirim ama nedense hep perdenin arkasinda sahne aliniyor ![]() ![]() ![]() -------------------- haluk akcam ayin konumunu belirtmis ve deprem konusunda yazmis sizin bilgileriniz yada kullandiginiz kelimelri bile anlamiyorum bazen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyüden Korunmak İçin Yapılması Gerekenler!!büyü bozmada büyü yapma gibi belirli sembulere tılsımlara sözlere ve araç gerece ihtiyac vardır bozulamayacak büyü yoktur her büyünün bir bozma yöntemi vardır beyaz kurt arkadaşımızında dediği gibi sadece sirke yada bazı okumalar bu iş için yeterli değildir etkisi az yada kısa süren büyülerde böyle basit yöntemler işe yarayabilir yada zaten o büyünün etkisi az sürcektir bozmaya bile gerek kalmaya bilir http://www ![]() ![]() ![]() bu adreste ay zamanı yer alır sık kulanılanlara eklemenizi tavsiye derim ki sık sık kullana bilesiniz buaradan büyü yapma ve bozma zamnlarını rahatlıkla görürsünüz sağ yukarı köşede bulunan güneş ay ve yükselen bölümünde bu güne uygun hangi işlem yapılır cözersiniz öğrneğin yay yay var ateş elementi ateş kulanılan şaman cingene yada iskandinav büyüleri için uygun bir zman ve tabi bu büyüleri bozmak için de bu buyülerin etkisi düşüktür ve kısa zamnda yok olur çok sık tekrarlanmsı gerekir ateşte yakın bazı tılsımlara ve okumlar kullanılır ki bozmak içinde aynı medodu uygulaya bilirsiniz örneğin ateşte yakılan bir bir büyü olsun penteram ve cemberler ok lar tılsım olark kullanılmış olsun aşk büyüsü olsun bu siz bunu hisettiniz yada falda gördünüz yada cininiz söyledi yapmanız gereken pentegrama karşı bir tılsım cizmek pentegramı içine alan daire kare kılıç haç yada ay şekli sonra bu tılsımı ateşe atıp tuz katımış susla söndürmek büyüyü bozar büyüyü ters cevirmek için ise pentegramı tegrar bir pentegram cizerek onun etrafını sarmak ve kimin adına ters ceviriyorsanız onun adını yazıp ateşe atmak ateşe aterkende yapmasını istediğiniz etkiyi söylemek yeterli olacaktır yada ateşe atılan yazılış dua(hangi inacın duası olursa olsun ) yada ateşe atılan bir kağıt yada beze okunan dua kullanılarak yapılan büyü varsa sizde inacınıza uygun duayı bir kağıda yazın yada okuyun sonra tuz katılmış suyla söndürun ve yapılan tüm bu büyu bozma işlemlerinden sonra doğayla buluşturun topraga havaya suya ateşe şamanist diye genel bir adda toplarsak bu büyüleri yada bozma tekniklerini kesinlikle bu 4 elementle buluşturmanız gerekiyor saygılarımla daha sonra başka boyma tekniklerinide yazarım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyüden Korunmak İçin Yapılması Gerekenler!!Şu sirke hikayelerini bırakın artık insanlardan koli koli sirke alıp evini yıkayanlar var tamam büyü bozuldu diyip iyice gaflete dalıyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- buskas Nickli Üyeden Alıntı İyilerin kıymetini bilmiyor olabilirler zaten türkiye'de işini yapan kimsenin kıymeti bilinmez ![]() ![]() Ayrıca bu işi yapan insanlara direkt bu işi para için yapan sahtekardır lafınada bende uyuz oluyorum adam sana günlerini vericek o kadar sıkıntıya giricek , ama sen daha işe başlanmadan adamı etkilemek için yada hiç para vermemek için bu yola başvuracaksın ![]() ![]() ![]() Böyle bir etkiye maruz kalan bir insanı düşün ve bu işte ehilim diyen insanların %70-80'inin sahtekar olduğunu ve salt amaçlarının insanları iyi etmeseler bile paralarını almak olduğunu hatırla ![]() Piskolojik olarak o kadar sıkıntı çeken bundan kurtulmak için herşeyini vermeye hazır insanın yaşadığı anları düşün ![]() Önce bilim'den kopmamak adına psikiyatriste gitsin'ki gerçekten piskolojik olabilir, aylarca yıllarca kimyasal ilaç kullansın hiç ama hiç fayda etmesin bunlar bir gün acaba farklı nedenleri olabilirmi diyerek bu konuları araştırmaya başlasın sonra hoca hoca gezsin her gittiği yerde işe başlanmadan iyi olmazsan bile ben paramı alırım pazarlığı yapılsın , ama adam o kadar sıkıntılıki bu riske girip her gittiği yerde bir umut ışığı olabilirmi diyerek versin paralarını , ve adam o kadar aldatılmıştırki sahtekarlar tarafından işin ehli birisine bile rastlasa bile acaba diye düşünmeye başlar ve bu onda haksızda olsa bu işi para için yapan sahtekardır damgası vurduruyor ![]() Evet bunu demekte haksız ama , karşı taraftaki bunu dese bile karşı tarafın durumu anlaşılmalı durum izah edilmeli ve astronomik rakamlar istenilmemelidir ![]() ![]() İnsanlar doktor'lara gidip iyi olmasalar bile bir şey demiyor dediğin gibi , eğer derlerse toplum tarafından direk gerici yobaz kafası çalışmayan , kendi sorununu başkalarının üzerine atarak rahatlama moduna girmiş insan olarak gözükecek ve kimse bu damgayı yemek istemiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Bilim bu etkileri redettikce ve insanlar kendi düşünceleri ve mantıklarından çok profesörler şöyle diyor o zaman hiç araştırmadan onları dinleyelim doğrusu budur düz mantığıyla hareket ettikleri sürece , hiçbir zaman bu tür yapılan işlere tam olarak saygı duyulmayacak bu üzücü yanlız gerçek ![]() ![]() Haklısın buskas kardeşim ama ![]() ![]() ![]() Medyum tipi hoca arayanlar müstehak , ilme değer vermeyenler müstehak caiz olmayan şekillerde bilgisizce kafasına göre hoca arayanlarda ![]() ![]() ![]() Ben hayatımda hiç kimseye şu kadar alırım demedim ama karşımdakilerden işten önce yalan vaadler işleri bitince hep harçlık aldım Gönlü zengin bir kaç istisna hariç tabii ![]() ![]() ![]() Vaadler içinde hareket etmedim hiç ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyüden Korunmak İçin Yapılması Gerekenler!!Zerre'nin duyduğu doğru,ayrıca sirkeyle gusül abdesti aldıktan sonra bir miktar sirke bir beze dökülerek başta evin dış kapısına,ardından diğer odaların kapılarına sürülür,ELİN DEĞDİĞİ HERYER (telefon ahizesi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyüden Korunmak İçin Yapılması Gerekenler!!Büyüden korunmak için yapilmasi gerekenler - Bir miktar suya Ayet-el kürsi, Ihlas ve Muavvizeteyn [Nas ve Felak] surelerini okumalidir! Büyü yapilan kimse bundan üç yudum içmeli, kalan su ile gusledilmelidir! - Üç kere Salevat-i serife okumali, sonnra yedi Fatiha, yedi Ayet-el kürsi, yedi Kâfirun suresi, yedi Ihlas-i serif, yedi Felak ve yedi Nas surelerini okuyup kendi üzerine veya hastanin üzerine üflemelidir! Bunlari tekrar okuyup hastanin odasina, yatagina, evin her yerine, bahçesine üflemelidir! - Fatiha, Ayet-el kürsi ve dört kul, (yani Kâfirun, Ihlas, Felak ve Nas sureleri) yediser kere okunup hastaya üflenirse, bütün afetler, dertler için, sihir (büyü), nazar için iyi gelir ![]() ![]() - Sabah aksam, Bekara suresinin basindan dört ayet ve Ayet-el kürsi ile, Ayet-el kürsiden sonraki iki ayeti ve Bekara suresinin sonundaki 3 ayet, hastanin üzerine okunursa, iyi olur ![]() - “La ilahe illallahü vahdehü la serike leh lehülmülkü ve lehülhamdü ve hüve ala külli seyin kadir” okunmalidir! (21) - Günde 500 kere “La havle vela kuvvete illa billah-il-aliyyilazim” okunmalidir! Baslarken yüz kere salevat ve bitirince de yine yüz kere salevat getirmelidir! - 25 kere Estagfirullah denir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayat-i hirz nasil okunur? Abdest alinip, 7 istigfar ve 11 salevat okunup, hastanin sihhatine niyet ederek, günes dogduktan ve ikindi namazindan sonra, günde iki defa hasta üzerine okunmali, isaretli yerlerde (“yenfüs” yazan yerlerde), hasta üzerine üfürülmeli, sifa buluncaya kadar [kirk gün kadar] devam etmeli ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|