|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ayrılması, birbirinden, bunların, çözüm, kârı, kocanın, yolları |
![]() |
Karı kocanın birbirinden ayrılması ve bunların çözüm yolları... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karı kocanın birbirinden ayrılması ve bunların çözüm yolları...KARI KOCANIN BİRBİRİNDEN AYIRILMASI VE BUNLARIN ÇÖZÜM YOLLARI Allah'u Teâlâ meâlen buyuruyor ki : "Karı kocanın arasını açacak şeyi (sihir ilmini) o iki melekten öğreniyorlardı ![]() ![]() Karı kocanın sihirle birbirlerinden ayrılmasının inkâr yolu yoktur ![]() ![]() ![]() "Muhakkak şeytan arşını suyun üstüne koyar ve adamlarını insanlara gönderir ![]() ![]() - "Ben falanca adama şöyle yaptım" der ![]() - "Ben falanca adamı karısıyla arasını açıncaya kadar bırakmadım" der ![]() - "Sen güzelsin" der, (onu beğenir) ![]() Hafız İbni Kesir tefsirinde : "Kadın ile kocanın ayrılma sebepleri, sihir yüzünden birbirlerini kötü olarak görmeleri (maymun, hınzır vs ![]() ![]() ![]() Efendimize yapılan sihir çok tesirli ve kuvvetli bir sihirdi ![]() "Efendimiz bağlı idi, hanımları ile beraber olamıyordu ![]() ![]() (1)Bakara102 ' BAĞLILIK NASIL OLUR? Kadın ile kocası arasında cinsi muamele ancak erkeğin tenasül uzvunun, ilişkiye hazır hâle gelmesi ile mümkün olur ![]() ![]() Cinler beyinde üç merkeze girebilir ve bu merkezlerde tahakküm edebilirler ![]() ![]() Bağlanmak da sihirden bir bölümdür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başka bir bağlanma usulunde ise şöyledir ![]() ![]() ![]() Bazen kadına yaparlar ki, koca karısının yanına gelince âdeta onun cinsel organını bulamaz, sanki böyle bir şey yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen çok güzel bir kadına yaparlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen erkeğe yaparlar ki, yatak odasına girer girmez uyku bastırır ![]() ![]() Bazıları da kan koca arasındaki sihrin şu şekillerde olduğunu beyan etmiştir: 1) Kadın ile kocası birbirlerini çok çirkin görürler ![]() 2} Sihir sebebi ile karı koca arasında muhabbet olmaz ![]() 3) Erkeğin tenasül uzvu bağlanır ![]() 4) Kadınınki bağlanır ![]() Sihir sebebi ile çeşitli hastalıklar, kan koca arasında ayrılık lar ve bağlılık meydana gelebilir ![]() Erkeğin cinsi muamelede bulunamamasının şu üç şekilden Üiriyle gerçekleşir ![]() 1) Tıbbî bir rahatsızlık vardır ![]() ![]() ![]() 2) Ne tıbbî bir rahatsızlıkları vardır, ne de üzerinde sinir vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3) Sihir sebebi ile insanın bağlanması hâsıl olur ki, bu ekse-riyetle'bir cinin tesiriyle olur ![]() ![]() BAĞLI NASIL ÇÖZÜLÜR? 1} İmam-ı Kurtubi, Vehb'den naklediyor: "Yedi adet yeşil sidir yaprağı alınır ve iki taş arasında iyice ezildikten sonra bol miktarda suya konur ![]() Kürsî okunur ![]() ![]() 2) imam İbni Hacer buyuruyor ki : "Yedi adet yeşil sidir iki taş arasında dövüldükten sonra suya konur ve üzerine Ayet-el Kürsî, Kâfirun, İhlas, Felak ve Nas sûreleri okunur ![]() ![]() 3) İbni Ebi Selim Leys'den, o da Ebi Cafer Erra-zi" den rivayetle buyuruyor ki : "Bana haber veriidi ki, şu ayetler suya okunur ve bu su hastanın başından dökülürse Allah'ın izni ile sihre şifâ verir ![]() ![]() 4) Şeyh Ebuzer Elkalmunu, Fefirruilallah isimli kitabında şöyle diyor: "Yukarıdaki ayetler bir tabağa yazılır, yazıldıktan sonra yazı silinir ve o sudan sihirli insan içerse Allah'ın izni ile şifâ bulur, sihir çözülür ![]() 5) İmam-ı Nevevi, Sahihi Müslim şerhinde yazdığına göre, Said İbni Vakkas (radiyallahu anh) rivayet ediyor: "Efendindimiz (sallaflahu aleyhi vesellem) buyuruyor ki: "Her kim acve hurmasından sabah yedi tane yerse, o gün ona sihir ve zehir tesir etmez ![]() ![]() 6) Muhaddis Şeyh Abdullah Habeşi şöyle buyuruyor: "Yedi adet sidir yaprağı üzerine, teker teker Ayet-el Kürsî, İhlas, Felak ve Nas sûrelerini okuduktan sonra iki taş arasında ezip o su ile hem banyo yapılır, hemde üç yudum içilirse sihir Allah'ın izni ile çözülür ![]() 7} Sihri çözme yolu için şöyle diyenlerde olmuştur ki, bu yol daha teferruatlı ve daha tesirlidir; "Yine yedi tane sedir yaprağı alınır, iki taş arasında veya herhangi bir şeyle ezilir ve suya konur ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|