Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
büyüden, için, korunmak

Büyüden Korunmak İçin

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Büyüden Korunmak İçin

insanlar inançlarında serbesttirlerAma birbirlerinede saygılı olmak zorundalarOnun dini ona benimki banadırİmam Gazali ve papaz sohpet ederlerSonunda Gazali derki tamam farzetki senin dediğin gibiyse benim 5 vakit namazım vucudum için okumamlarım ruhumu dinlendirdiya öbür tarafa gidildiğinde benim dediklerim doğruysa sen ne yapabilirsin demiş ve papaz kendisine hak verip Gazalinin yoluna girmiştironun için saygılı olalım herkes birşeylerin hesabını verecektirBu kadar mükemmel yaratılmış insanoğluyuz ve onlarca yıl yaşıyoruzElbet herşeyin sonu vardırElbet sorular sorulacak Elbet gel bakalım denecek Elbet nasıl tükettin nasıl tükendin denecektir
Alıntı Yaparak Cevapla

Büyüden Korunmak İçin

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Büyüden Korunmak İçin

Ben senin gib düsünmüyorum shdow Benim hayat görüsüm senden farkli Eger senin gibi düsünmüs olsaydim, dünyada sadece ALLAH ismini telafüz edenlerin iman etmis olduklarina inanmam gerekirki ben böyle olduguna inanmiyorum Bütün kelimeler ALLAH´indir ve ayni KUDRETI kast ederek farkli isim kullanmanin yanlis olmadigina inaniyorum Ayrica unutmaki ALLAH ismi islamla gelmedi, kuresylilerin ilahlarindan birinin ismiydi Buradanda anlayabilirizki, önemli olan RAB, TANRI, ILAH vs dedigimiz zaman neyi kast etmis oldugumuzdur Dünyada 5-6 Milyar insanin bir milyari ALLAH diyor, peki geriye kalan 4-5 milyar dinsiz imansizmi??

Sevgilerle

Feraya

Alıntı Yaparak Cevapla

Büyüden Korunmak İçin

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Büyüden Korunmak İçin

Allah,a mı?tanrı,yamışimdi yine bu adam ne yazıyor ikiside aynı d,iceksiniz dimiama unutmayın tanrı latince bir kelimeesma terkibide yokinsan Allahın esma terkibinden meydana gelditanrı diye kimse esma çekemez unutmayınayeti celilede beni en güzel isimlerimle çağırınız ve zikrediniz diyorama nedense tanrı kelimesi zorla söylettirilmek isteniyormuş99 esmada tanrı ismi varsa bende sizin gibi tanrı diyeyim
Alıntı Yaparak Cevapla

Büyüden Korunmak İçin

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Büyüden Korunmak İçin

soylediklerinize saygı duyuyorum ancak bahsedilen duaları defalarca okudum sirke,tuz vb herseyi yaptım ancak bence bu dualar buyunun etkiini ortadan kaldırmıyor sadece anlık rahatlama saglıyortabi ben sadece yasadıklarım dogrultusunda bunu dusunuyorum bu konularda bilgim yok fakat sanırım ozel bazı uygulamalar olmadan buyunun bozulması mumkun degil diye biliyorum tabi bu benim fikrim buyu hakkında bilgi sahibi olan arkadaslar oldugunu görüyorum ve umarım bana da yardımcı olurlar3yıldır denemedigim sey kalmadı ama sonuc alamadım
Alıntı Yaparak Cevapla

Büyüden Korunmak İçin

Eski 06-27-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Büyüden Korunmak İçin

mistik Nickli Üyeden Alıntı

Yüksek benlikle güçlü bir iletişimin ve manyetik alanın güçlendirilmesinin yeterli olduğunu söyleyebilirimzaten dinlerde, çeşitli yollara ait uygulamalarda aslında tekrar edilen sözcüklerle istenilen yeni realiteleri kodlamaya çalışıyor ve bu sözcüklerin yanında gerçekleştirilen işlemler de odaklanma ve inancı güçlendirme ve nihayetinde kişi de kalkan oluşturmaya yarıyor

mistik bu güzel açıklama için tşkederim sistem üstü bir anlayış
--------------------

hexagram Nickli Üyeden Alıntı

mistik bu konuda haklı tabi herkes bu iradeye sahip değil

mantralar enerjimizi kuvvetlendirir ve temelde de bu vardır tekrar edilen sözlerde

Yani işin özü kötü enerjiyle iyi enerjinin savaşında iyinin galip olmasını sağlayabilecek tüm uygulamalar

mantra ve zikir konularının karıştırıldığını düşünüyorum ve enerjinin tek olduğunu kişinin yönlendirmesine göre iyi ve kötü anlamını kazandığına inanırım hatta biraz daha ileriye gidip iyi ve kötü kavramlarının göreceli olduğunu savunurum ve kontrolsuz güç güç değildir zikirler ne kadar tehlikeli enerjiler meydana çıkarıyorsa mantralar üst titreşim seviyesinde tınısı yakalandığında daha yüksek enerjiler ortaya çıkarmaktadır lütfen kimse bilinçsiz heves için bunları denemesinler
--------------------

kimene Nickli Üyeden Alıntı

Unutmayalımki Allah 4 din gönderdiEn sonuncusu İslam dinidir Hristiyanlıkta müslümanlık gibi Allahın bir dinidirBiz bir müslüman olarak diğer dinlerede inanmalı ve saygı duymalıyız

Papaz büyüsünü bir hocanın bozması için Hristiyanların büyü bozma yöntemlerini kullanması gerekir galiba hocalar bu konuda pek sır vermiyorlar ama bilen varsa lütfen cevaplasınPapaz büyüsü nasıl bozulur mesela??

allah katında din islamdır zaten bizim şartlarımız arasında kitaplarına ve peygamberlerine inanmak vardır çoğuldur

papaz büyüsünün aslı ikinci çakra ile ilgilidir çakralar konusunu biraz incelersen bu büyünün temelinide ne olduğunu daha iyi anlarsın

Alıntı Yaparak Cevapla

Büyüden Korunmak İçin

Eski 06-27-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Büyüden Korunmak İçin

Nora Nickli Üyeden Alıntı

Bu tip şeylerden rahatsız olan kişinin dini başkaysa ne oluyor?

hiristiyan inancında en çok hac kullanırlar kilisede de hem dilek için hemde bu kötü enerjiden kurulmak için beyaz mumu başka bir mumla yakarlar vaptiz suyu ile kendilerini kutsarlar ve onlar için önemli olan azizlerden yardım dilerler evlerinde küçük bir bölüm oluşturanlarda var bir masaya mum haç isa meryem yada başka bir azizin heykelerini koyarlar mum dikerler ve dua ederler onlarda bunlardan korunmak için çeşitli muskalar var nazardan korunmak içinde bizim kine benzeyen ama kahverengi boncuk kullanırlar

musevilerde davut yıldızı kullanılır bazı mistik taşları vardır onlarda muska vardır büyü ve büyü bozum konusunda museviler çok gelişmiştir çok çeşitli yöntemleri var

bir çok pagan inancında ise doğadan yardım yıkanma denize yada göle girme ağaç kemik parcalarını yanında taşıma ve ruhlerdan yardım dileme vardır

afrikanın bir çok kabilesinde vucuda sürülen hayvan ve toprak ile yapılan koruma amaçlı iksirler var hayvan organları var

özelikle örümcek yemek yada örümcek taşımak çok yaygın ama onlarda şamanlar belli günlerde transa gecerek ruhlardan ve tanrılardan yardım alarak koruma yapıyorlar

hisdistanda tütsü ve mum yakmak ganja girmek safran çiceği kullanmak turuncu giyinmek ve tanrılara hediye vermek kötü enerjiden korur diye inanıyorlar

japanyada herşey bunlara göre düzenleniyor evler giyim günler yemek ev dekerasyonu çocuk aklınıza ne gilirse var bu konuyu yakında ayrıntılı olrak paylaşacağım

soğuk ülkelerin çogunda ateş ile tütsüleme hakım

bunları genel olrak anlattım ama her biri başlı başına özel bir konu

nora yine harika bir soru sormuşsun kültür kültür ben bu konuyu forumda paylaşayım

Alıntı Yaparak Cevapla

Büyüden Korunmak İçin

Eski 06-27-2012   #7
Prof. Dr. Sinsi

Büyüden Korunmak İçin

Büyüyn Etkisinden Korunmak için

Büyüden kurtulmak için diğer hastalıklarda olduğu gibi sebeplere yapışmak lazımdır Bunlardan bazıları şunlardırSabah-Akşam okunması gereken bazı sureler vardır onlar okunduğu zaman yapılan büyü sizi etgilemez MESALA: Sabah ve Akşam 7 Ayetel Kürsi 3 Felak 3 Nas sureleri okunması durumun da Allah’ın izniyle büyü sizi tutmaz tabii bunu devamlı yapmak lazımEn doğrusunu Allah bilirEtrafınıza dikkat etmek insanların sizi kıskanmaması için çabalamak(Elinizden geldiğince) şüphelendiğiniz kişilerin verdiği yiyecekleri yememekvs devamlı Allah zikri ile meşgul olmak Allah zikri ile meşgul olan bir kalbe cin ve şeytan ulaşamazOrada tutunamaz “ Aşağıya yazdığım Usullarden Durumunuza Uygun Olanları yada Yapabileceklerinize Emin Olduğunuz Bir Şekilde Uygulayabilirsiniz

-) Bir miktar suya Ayet-el Kürsi - İhlas-ı Şerif – Nas ve Felak surelerini okumalıdırBüyü yapılan kimse bundan 3 yudum içmeli kalan su ile gusletmelidir
-) Sedir ağacının yeşil yaprağından 7 adedi iki taş arasında ezilip su ile karıştırılırÜzerine Ayet-el Kürsi – İhlas-ı Şerif – Nas ve Felak sureleri okunurBu sudan 3 yudum içilir geri kalanla da üstüne su ilave edilerek gusledilir
-) Üç kere salavatı şerife okumalı sonra 7 Fatiha – 7 Ayet-el Kürsi – 7 Kafirun suresi – 7 İhlas-ı şerif – 7 Felak – 7 Nas sureleri okuyup kendi üzerine veya ve hastanın üzerine üflemelidir( Bunu evinizde de yapabilirsiniz)Bu yazmış olduklarımı tekrar okuyup hastanın odasına yatağına evin her yerine üflemelidir İnşaallahü Teala büyüden kurtulur
-) 7 Fatiha suresi – 7 Ayet-el Kürsi – 7 Kafirun suresi - 7 İhlas suresi - 7 Felak
- Nas sureleri okunup hasta olana üflenirse bütün afetler dertler için ve sihir-nazar için iyi gelirTuz üzerine okunup suda eritilerek içmek şeklinde de olur
-) Bir kimse sabah Akşam “Bakara suresinin başından 4 ayet ve Ayet-el Kürsi ile Ayet-el Kürsiden sonraki iki ayeti ve Bakara suresinin sonundaki 3 ayeti okursa evine şeytan giremezMecnunun delinin üzerine okunursa iyi olur “SİLSİLE-İ ALİYYE”
-) 25 Kere Estağfirullah denirSonuncusunda ve etübü ileyh’e kadar okunurSonra 11 Kere İhlas – 7 Kere Fatiha-ı şerife – 33 Kere “ALLAHÜMME SALLİ VE SELLİM ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED” Okuyup sevabı Peygamber Efendimizin ve Eshab-ı kiramın ve Evliyanın ruhlarına ve sonra Silsile-i aliyye denilen büyük alimlerin isimlerini söyleyip bu büyüklerin ruhlarına hediye edilirBunların hürmetine şifa vermesi için Allahü Tealaya dua edilirHer sabah-akşam böyle dua edilir

-) “Ayat-ı Hırz-ı Okulalıdır…” Ayat-ı Hıfz Şu Sure ve Ayetlerdir “……

1- Fatiha suresi-Bakara 1-2-3-4-5 ve 163-164 ve 255-256-257- ve 285-286 – Al-i İmran – 18-19 ayetten sadece “İNNEDDİNE İNDELLAH-İL İSLAM” kısmı Al-i İmran 26-27 Al-i İmran 154 – En’am 17 – A’raf 54-55-56 – Tevbe 51 Tevbe 128-129 – Yunus 107 – Hud 56 – İbrahim 12 – İsra 43 – İsra 110-111 – Mü’minun 116-117-118 – Ankebut 60 – Rum 17-18 – Fatir 2 – Yasin 83 – Saffat 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11 – Saffat 180-181-182 – Feth 27-28-29 – Rahman 33-34-35-36 – Hadid 1-2-3-4-5 – Haşr 21-22-23-24 – Cin 1-2-3-4-5-6 – Buruç 20-21-22 İhlas – Felak – Nas suresi

Abdest alınıp 7 İstiğfar ve 11 salavat okunup hastanın sıhhatine niyet ederek güneş doğduktan ve ikindi namazından sonra günde iki defa hasta üzerine okunmalı(Her ayet okunduktan sonra hastaya üfürülmelidir) şifa buluncaya kadar (Kırk gün kadar) devam etmeli Her okuma bittikten sonra sevabı Peygamber efendimizin ve Behaeddin Buhari-Ahmed Rifai ve İmam-ı Rabbani hazretlerinin ruhuna hediye edilmelidirBir nüsha da yazılıp hastaya yanında taşıttırılırsa hastayı sihirden-büyüden-nazar deymesinden korumuş olurMuradı hasıl olurTesir etmesi için

Peygamber Aleyhisselamın üç türlü ilaç kullandığı bildirilmiştirKur’an-ı Kerim veya dua okurduFen ile bulunan ilaçları kullanırdıHer ikisini karışık da kullanırdı (Mevahib) Kur-an –ı Kerimin ve dua-nın tesir etmesi için bazı şartların ğözetilmesi lazımdırOkuyanın veya yazanın ve hastanın buna inanması-hastanın Zararlı olan gıdalardan şüpheli ilaçlardan pehiz etmesi-sıcaktan ve soğuktan sakınması lazımdırOkuyan kimsenin İ’tikadinin bozuk olmaması haram işlemekten kul hakkından sakınması haram ve habis şey yiyip içmemesi gerekir

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki: Allah’ı unutarak gafletle edinilen dua kabul olunmaz (Tirmizi) Dua bazı ilaçlar gibidir Allahü Teala dilerse tesir eder yani tesirini Allahü tealanın verdiğine inanmalıdırBir diğer hadis-i şerfte de şöyle buyurulmakta Dert ve bela gelince Hz Yunus’un duasını okusun Allahü Teala o okuyanı muhakkak kurtarır

Dua Şudur : “ LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZ-ZALİMİN “ ( Hakim) (“ LA HAVLE VE LA KUVVETE İLLA BİLLAH “ Da Okumak 99 Derde DevadırBunların En Hafifi Sıkıntıdır) - HAKİM- “ ALLAH İstiğfara Devam Edeni Her Sıkıntısından Her Dertden Kurtarır Ummadığı Yerden Rızıklandırır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com