![]() |
Büyüden Korunmak İçin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyüden Korunmak İçininsanlar inançlarında serbesttirler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Büyüden Korunmak İçin |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyüden Korunmak İçinBen senin gib düsünmüyorum shdow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgilerle Feraya |
![]() |
![]() |
![]() |
Büyüden Korunmak İçin |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyüden Korunmak İçinAllah,a mı?tanrı,yamı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Büyüden Korunmak İçin |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyüden Korunmak İçinsoylediklerinize saygı duyuyorum ancak bahsedilen duaları defalarca okudum sirke,tuz vb ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Büyüden Korunmak İçin |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyüden Korunmak İçinmistik Nickli Üyeden Alıntı Yüksek benlikle güçlü bir iletişimin ve manyetik alanın güçlendirilmesinin yeterli olduğunu söyleyebilirim ![]() ![]() ![]() mistik bu güzel açıklama için tşk ![]() -------------------- hexagram Nickli Üyeden Alıntı mistik bu konuda haklı tabi herkes bu iradeye sahip değil ![]() ![]() mantralar enerjimizi kuvvetlendirir ve temelde de bu vardır tekrar edilen sözlerde ![]() Yani işin özü kötü enerjiyle iyi enerjinin savaşında iyinin galip olmasını sağlayabilecek tüm uygulamalar mantra ve zikir konularının karıştırıldığını düşünüyorum ve enerjinin tek olduğunu kişinin yönlendirmesine göre iyi ve kötü anlamını kazandığına inanırım hatta biraz daha ileriye gidip iyi ve kötü kavramlarının göreceli olduğunu savunurum ve kontrolsuz güç güç değildir zikirler ne kadar tehlikeli enerjiler meydana çıkarıyorsa mantralar üst titreşim seviyesinde tınısı yakalandığında daha yüksek enerjiler ortaya çıkarmaktadır lütfen kimse bilinçsiz heves için bunları denemesinler ![]() -------------------- kimene Nickli Üyeden Alıntı Unutmayalımki Allah 4 din gönderdi ![]() ![]() ![]() ![]() Papaz büyüsünü bir hocanın bozması için Hristiyanların büyü bozma yöntemlerini kullanması gerekir galiba hocalar bu konuda pek sır vermiyorlar ama bilen varsa lütfen cevaplasın ![]() allah katında din islamdır zaten bizim şartlarımız arasında kitaplarına ve peygamberlerine inanmak vardır çoğuldur ![]() papaz büyüsünün aslı ikinci çakra ile ilgilidir çakralar konusunu biraz incelersen bu büyünün temelinide ne olduğunu daha iyi anlarsın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Büyüden Korunmak İçin |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyüden Korunmak İçinNora Nickli Üyeden Alıntı Bu tip şeylerden rahatsız olan kişinin dini başkaysa ne oluyor? hiristiyan inancında en çok hac kullanırlar kilisede de hem dilek için hemde bu kötü enerjiden kurulmak için beyaz mumu başka bir mumla yakarlar vaptiz suyu ile kendilerini kutsarlar ve onlar için önemli olan azizlerden yardım dilerler evlerinde küçük bir bölüm oluşturanlarda var bir masaya mum haç isa meryem yada başka bir azizin heykelerini koyarlar mum dikerler ve dua ederler onlarda bunlardan korunmak için çeşitli muskalar var nazardan korunmak içinde bizim kine benzeyen ama kahverengi boncuk kullanırlar musevilerde davut yıldızı kullanılır bazı mistik taşları vardır onlarda muska vardır büyü ve büyü bozum konusunda museviler çok gelişmiştir çok çeşitli yöntemleri var bir çok pagan inancında ise doğadan yardım yıkanma denize yada göle girme ağaç kemik parcalarını yanında taşıma ve ruhlerdan yardım dileme vardır afrikanın bir çok kabilesinde vucuda sürülen hayvan ve toprak ile yapılan koruma amaçlı iksirler var hayvan organları var özelikle örümcek yemek yada örümcek taşımak çok yaygın ama onlarda şamanlar belli günlerde transa gecerek ruhlardan ve tanrılardan yardım alarak koruma yapıyorlar hisdistanda tütsü ve mum yakmak ganja girmek safran çiceği kullanmak turuncu giyinmek ve tanrılara hediye vermek kötü enerjiden korur diye inanıyorlar japanyada herşey bunlara göre düzenleniyor evler giyim günler yemek ev dekerasyonu çocuk aklınıza ne gilirse var bu konuyu yakında ayrıntılı olrak paylaşacağım soğuk ülkelerin çogunda ateş ile tütsüleme hakım bunları genel olrak anlattım ama her biri başlı başına özel bir konu nora yine harika bir soru sormuşsun kültür kültür ben bu konuyu forumda paylaşayım |
![]() |
![]() |
![]() |
Büyüden Korunmak İçin |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyüden Korunmak İçinBüyüyn Etkisinden Korunmak için Büyüden kurtulmak için diğer hastalıklarda olduğu gibi sebeplere yapışmak lazımdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -) Bir miktar suya Ayet-el Kürsi - İhlas-ı Şerif – Nas ve Felak surelerini okumalıdır ![]() ![]() -) Sedir ağacının yeşil yaprağından 7 adedi iki taş arasında ezilip su ile karıştırılır ![]() ![]() ![]() -) Üç kere salavatı şerife okumalı sonra 7 Fatiha – 7 Ayet-el Kürsi – 7 Kafirun suresi – 7 İhlas-ı şerif – 7 Felak – 7 Nas sureleri okuyup kendi üzerine veya ve hastanın üzerine üflemelidir( Bunu evinizde de yapabilirsiniz)Bu yazmış olduklarımı tekrar okuyup hastanın odasına yatağına evin her yerine üflemelidir İnşaallahü Teala büyüden kurtulur ![]() -) 7 Fatiha suresi – 7 Ayet-el Kürsi – 7 Kafirun suresi - 7 İhlas suresi - 7 Felak - Nas sureleri okunup hasta olana üflenirse bütün afetler dertler için ve sihir-nazar için iyi gelir ![]() ![]() -) Bir kimse sabah Akşam “Bakara suresinin başından 4 ayet ve Ayet-el Kürsi ile Ayet-el Kürsiden sonraki iki ayeti ve Bakara suresinin sonundaki 3 ayeti okursa evine şeytan giremez ![]() ![]() -) 25 Kere Estağfirullah denir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -) “Ayat-ı Hırz-ı Okulalıdır…” Ayat-ı Hıfz Şu Sure ve Ayetlerdir “…… 1- Fatiha suresi-Bakara 1-2-3-4-5 ve 163-164 ve 255-256-257- ve 285-286 – Al-i İmran – 18-19 ayetten sadece “İNNEDDİNE İNDELLAH-İL İSLAM” kısmı Al-i İmran 26-27 Al-i İmran 154 – En’am 17 – A’raf 54-55-56 – Tevbe 51 Tevbe 128-129 – Yunus 107 – Hud 56 – İbrahim 12 – İsra 43 – İsra 110-111 – Mü’minun 116-117-118 – Ankebut 60 – Rum 17-18 – Fatir 2 – Yasin 83 – Saffat 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11 – Saffat 180-181-182 – Feth 27-28-29 – Rahman 33-34-35-36 – Hadid 1-2-3-4-5 – Haşr 21-22-23-24 – Cin 1-2-3-4-5-6 – Buruç 20-21-22 İhlas – Felak – Nas suresi ![]() Abdest alınıp 7 İstiğfar ve 11 salavat okunup hastanın sıhhatine niyet ederek güneş doğduktan ve ikindi namazından sonra günde iki defa hasta üzerine okunmalı(Her ayet okunduktan sonra hastaya üfürülmelidir) şifa buluncaya kadar (Kırk gün kadar) devam etmeli Her okuma bittikten sonra sevabı Peygamber efendimizin ve Behaeddin Buhari-Ahmed Rifai ve İmam-ı Rabbani hazretlerinin ruhuna hediye edilmelidir ![]() ![]() ![]() Peygamber Aleyhisselamın üç türlü ilaç kullandığı bildirilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki: Allah’ı unutarak gafletle edinilen dua kabul olunmaz (Tirmizi) Dua bazı ilaçlar gibidir Allahü Teala dilerse tesir eder yani tesirini Allahü tealanın verdiğine inanmalıdır ![]() ![]() Dua Şudur : “ LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZ-ZALİMİN “ ( Hakim) (“ LA HAVLE VE LA KUVVETE İLLA BİLLAH “ Da Okumak 99 Derde Devadır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|