|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bağ, büyü, defalarca, denenmiştir, sihir, türlü |
![]() |
Her Türlü Büyü Sihir Bağ için Defalarca Denenmiştir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Her Türlü Büyü Sihir Bağ için Defalarca Denenmiştir-AYKIRI- Nickli Üyeden Alıntı yok canım kardeşim bunda saklanan birşey yok ayrı bir isimde yazılı değil tarifte ben defalarcada denedim hiç canını sıkma fakat tarifte bir takıntı yaşamıştım ''vefki yaz birini suya koy içir ve hemde gusül ede gaflet olunmaya'' kısmında birini yaz demesi sanki 2 tane yazılacakmış gibi bir izlenim verdi içir hem yıkana kısmıda tek adet yazılacakmış izlenimi vermişti ben her iki türlüsünüde denedim bir denemede tek vefkle hem içiphem yıkanma yaptırdım vede kendimde yaptım başka bir denemede 2 adet yazdım birini içtim diğeriyle yıkandım yine faydalı oldu ramazan ayında bana hatırlatrsan kardeşim tarayıcı alıcam inşallah sana kitabın bu kısmını tarar gönderirim sende incelersin saygılarımla kardeşim Çok yaşa üstadım saolasın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür ederim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Her Türlü Büyü Sihir Bağ için Defalarca Denenmiştir |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Her Türlü Büyü Sihir Bağ için Defalarca Denenmiştiraşağıdaki vefki osmalıca bir kitaptan çıkardım tek diyeceğim çok iyidir ve defalarca denedim birçok zaman tek başına bile yeterli oldu kaynağından aynen aktarıyorum enva' sihir ve ukdiyat için ![]() vefki yaz birini suya koy içir ve hemde gusül ede gaflet olunmaya Dikkat Havas ve vefk ilmini bilenlerin yazabilmesi için yazım sırasını vermedim işi bilenler zaten rahatlıkla çözeceklerdir havas ve vefk ilminde dikkat edilmesi gereken bütün hususlara dikkat etmek gerekir bunu yazmak için özel bir gün ve saate gerek yoktur hayırlı bir gün ve saat olması yeterlidir bilmeyenler hiç uğraşmasın başınızı ağrıtmayın durduk yere kendinizi sıkıntıya sokmayın bu vefki her türlü olumsuzluk sıkıntı durumunda da kullanabilirsiniz inşallah bende hayır ile anılırım Vefk Budur |
![]() |
![]() |
|