|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arkadaşlar, buyrun, denenmiş, iptali, sihir, tuz |
![]() |
İptali Sihir için Tuz Denenmiş Buyrun Arkadaşlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İptali Sihir için Tuz Denenmiş Buyrun Arkadaşlararkadaşlar doğrularla yanlışları birbirine karıştırmayalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İptali Sihir için Tuz Denenmiş Buyrun Arkadaşlarsansan bıçak keskin olmıcak bıçağı ayagınızın altına alın veya üzerine oturun demir olduğu için keskin olmayan bıçak olsun bunun amacı siz okurken size dokunmasınlar diye vede diyelimki siz okumıycaksınız anneniz okuyacak yani vekiliniz sizdeki nazardan büyüden veya kötü bi enerjiden vekiliniz etkilenmesin diye yapılır ve ben bi kaç hocanın tavsiyesini aldım böyle daha iii olduğunu söylediler ama çoğu insan bilmiyo biliyomusun bilmem ama ölülerin üzerinede bıçak konur yanımızda taşındığında etki edermi bilemem ama sihir büyü nazar bunların okuması yapılırken uygulanıyo hocalar yapmıyolar tabi zaten koramaları var |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İptali Sihir için Tuz Denenmiş Buyrun Arkadaşlararkadaşlar kendim uyguladığım ve ALLAHIN izniyle şükürler olsun faydasını gördüğüm bi uygulama paylaşmak istiyorum bir miktar iri tuz al ve bunun üzerine besmele ile beraber 34 defa vedduha suresini ve sonra 7 defa ayetelkürsi ve 7 defa kulhuvallahü ehad suresini oku ve sonra bu tuzu sihir yapılan kişiye yedir ALLAHIN izniyle şifa bulur ![]() her ne türlü büyü olursa olsun biiznillahiteala bozulur ayrıca okuma yaparken mutlaka tavsiyem ayağınızın altına bıçak almanızdır keskin olmsaı ve size musallat olmamaları için bunu vekil tayin ettiğiniz biride yapabilir ALLAH şivacımız olsun not ![]() kenzül havas kitabından |
![]() |
![]() |
|