Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
korunmak, nazar, nazardan

Nazar Ve Nazardan Korunmak

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

sorduğunuz kısım bir duadır aslında bu formüller tamamen kendime aittir bu formullün bir kısmını googleye yazarsan aynı formülleri bulursun ama henpsi benden kopyalanmıştır

hüddam Nickli Üyeden Alıntı

kusura bakmayın düzeltiyorum dördüncü ayeti

--- Sonraki mesaj ---

özür dileyerek yazıyorum 57 gün olarak görünen aslında 57 gün değildir arasına virgül koymamışım5 ve 7 gün olacak yazdıklarımı düzeltemiyorum sanırım mod düzlettiği için oluyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Nazar bakmak demektiryani dikkatli bakış insanın gözlerinden çıkan bir enerjidirkimi insanda bu hafif olur kimi insanda da daha yoğun olur Muhammed (sav) nazar deveyi kazana insanı mezara koyar buyurmuştur

Nazarın çeşitleri ve etkileri çoktur insan nazarı cin nazarı vardır bunlar da aralarında ayrılırnazar değmesi insanı öldürebileceği gibi değen kişinin nasibini, olacak işlerini kapatabilir

Nazardan korunmak için yapılan veya okunanlar dualar farklıdır nazar değdikten sonra yapılacak işlemler de farklıdır
insanda nazar olduğunu anladığınız zaman yapılacaklar çok farklıdır ama en azından okuyarak kaldırabilirsiniz insan nazarı veya da cin nazarı olduğunu anlamanız gerekir yine nazarı kaldırmak için felak nas surelerini yazıp taşımakda iyi gelir
ben buraya genel olarak yazayım sizler yapabildiğiniz gibi uygulayın

Bir bardak suya
1 fatiha 3 ihlas
1 ve in yekadül lezine keferü leyüzliküneke biebsarihim lemma semiu zikre ve yekülüne innehü ve ma hüve illa zikrun li alemin

Şifadır ya rabbi adem oğluna diyerek
okuyarak hem nazar değen kişiye hemde suya üfleyin

Haset fesat nazarı

1bardak suya
1 fatiha 3 ihlas
Ayetel kürsü
Mülk süresi 4 ayeti
Felek nas
okuyarak hem hastaya hemde suya üflenerek içirilir

Cin nazarı :dediğimiz olay içinde şunları okunabilir aslında yazıp taşıması ve içmesi daha sağlıklı olur
1 fatiha 3ihlas
ali imran 18
kalem 51
nahl 108
hicr 15
cin 1,2,3,4
inşirah
tin
3 kevser
3 feleknas yani (muavezeytin)

bu yazdıklarımı hastaya göre 1,3,5,7 gün uygulanır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com