![]() |
Nazar Ve Nazardan Korunmak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nazar Ve Nazardan Korunmaksorduğunuz kısım bir duadır ![]() ![]() ![]() hüddam Nickli Üyeden Alıntı kusura bakmayın düzeltiyorum ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- özür dileyerek yazıyorum 57 gün olarak görünen aslında 57 gün değildir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Nazar Ve Nazardan Korunmak |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nazar Ve Nazardan KorunmakNazar bakmak demektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nazarın çeşitleri ve etkileri çoktur ![]() ![]() ![]() ![]() Nazardan korunmak için yapılan veya okunanlar dualar farklıdır ![]() ![]() insanda nazar olduğunu anladığınız zaman yapılacaklar çok farklıdır ama en azından okuyarak kaldırabilirsiniz insan nazarı veya da cin nazarı olduğunu anlamanız gerekir yine nazarı kaldırmak için felak nas surelerini yazıp taşımakda iyi gelir ben buraya genel olarak yazayım sizler yapabildiğiniz gibi uygulayın ![]() Bir bardak suya 1 fatiha 3 ihlas 1 ve in yekadül lezine keferü leyüzliküneke biebsarihim lemma semiu zikre ve yekülüne innehü ve ma hüve illa zikrun li alemin Şifadır ya rabbi adem oğluna diyerek okuyarak hem nazar değen kişiye hemde suya üfleyin Haset fesat nazarı 1bardak suya 1 fatiha 3 ihlas Ayetel kürsü Mülk süresi 4 ayeti Felek nas okuyarak hem hastaya hemde suya üflenerek içirilir Cin nazarı :dediğimiz olay içinde şunları okunabilir aslında yazıp taşıması ve içmesi daha sağlıklı olur 1 fatiha 3ihlas ali imran 18 kalem 51 nahl 108 hicr 15 cin 1,2,3,4 inşirah tin 3 kevser 3 feleknas yani (muavezeytin) bu yazdıklarımı hastaya göre 1,3,5,7 gün uygulanır ![]() |
![]() |
![]() |
|