![]() |
En Çok Söylenen Yalanlar |
![]() |
![]() |
#1 |
90burcu
|
En Çok Söylenen YalanlarSenin için canımı bile veririm ![]() Ben zaten anlamıştım ![]() Önemli olan ruh güzelliği canım ![]() Senden başka kimseyi sevmedim ![]() Aaaa ![]() ![]() Ben de şimdi sana geliyordum ![]() Yarın tamam ![]() Öğle tatili yapmıyoruz ![]() Hiç acıtmayacak ![]() Şimdi ben de seni arayacaktım ![]() Ben zaten böyle olacağını biliyordum ![]() Emrin olur ![]() Bilsem söylemez miyim??? Ayıp ettin valla kimseye söylemem ![]() Kolay gelsin herkese ![]() Aradım valla yoktun ![]() ![]() ![]() Kusura bakma güzelim,bizde de hiç bozuk kalmadı ![]() Yolda lastik patladı ![]() Çok kolay bir ders,ben A almıştım ![]() Baba,bu dönem kitaplar çok tuttu ![]() Yedi göbekten İstanbul'luyuz ![]() Üç saatte Ankara'ya indik ![]() Çok yakın ahbabım olur ![]() Elimizde büyüdü ![]() Orada durumunu toparlamış,paraya para demiyormuş ![]() Paranın ne önemi var muhim olan insanlık ![]() Abi sen kapat,ben hemen arıyorum ![]() Çocuğu çıkardım bile,birazdan sende ![]() Kesinlikle kırılmaz ![]() İmkansız,daha ucuza bulamazsınız ![]() Şimdi seni düşünüyordum ![]() Hayır efendim çekmez ![]() Giyince açılır,merak etmeyin ![]() Çek bekliyorum,geç kaldı,gelsin hemen yatıracağım ![]() Seni sevdiğim için yapıyorum bunları ![]() Kapatmam lazım,ocakta yemek var ![]() En doğru,en hızlı,en detaylı haberler için bizi izleyin ![]() Biz demokrasinin bekçisiyiz ![]() Saat durmus,çalmadı ![]() Yok canım,benim değil,arkadaşlar unutmuş ![]() Biz de şimdi içeri girdik ![]() Biz de tam kapıdaydık ![]() Aaa,sana en az beş e-mail gönderdim,almadın mı? Sürekli arıyorum,düşmüyor ![]() Karım çok hasta,acil servise yetiştirmem lazım ![]() Oo hooo ![]() ![]() ![]() ![]() En geç haftaya hepsini öderim ![]() Arayacaktım ama işler çok yoğun,kafamı kaldıramıyorum ![]() Abi ikinci köprüde bir basmışım,kadran 225 ![]() Bir tanesi sorun çıkarsın,hepsini geri getir ![]() Benim köylüm,benim çiftçim,benim memurum ![]() Hanımefendi tabaklar tamamiyle ithal malıdır ![]() Kurtarmıyor abla,bak inan zararına satıyorum ![]() Müşteri:Garson bey kadayıf taze mi? Garson:Tabii beyefendi,daha bu sabah çıktı ![]() Elimde kalmamış beyefendi,siz girmeden biraz önce son parçayı sattım ![]() Abi siz önden gidin,orada buluşuruz ![]() Bir kereden birşey çıkmaz ![]() Yarın tamam ![]() Öğle tatili yapmıyoruz ![]() Hiç acıtmayacak ![]() Orijinal yedek parçası ![]() Telefon şehirler arasına kapalı ![]() Burada torpil geçmez ![]() Girilmez levhasını görmedim ![]() Yemeğe kalın ![]() Çok üzüldüm ![]() Her bedene uyar ![]() Davetliydik ama gitmedik ![]() Bu kızı kimler kimler istedi ![]() Herkese eşit zam yapıldı ![]() Hatırası var ![]() Herşeyin en iyisine layiksin ![]() Sadece arkadaşız ![]() O benim ağabeyim gibiydi ![]() Arkasından değil,burada olsun yüzüne de söylerim ![]() Çok yakışmış ![]() ![]() ![]() Telefon kapalı değildi ![]() ![]() ![]() Demek çekmemiş ![]() Aslında sorular çok kolaydı ![]() Ben mi onu seviyormuşum ![]() Daha neler gıcık oluyorum ben ona ya ![]() ![]() ![]() Ders çalışıyorum ![]() Canım bilerek olmadı ya ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() """Ben mi onu seviyormuşum""" genelde bayanların başvurduğu bir yalan ![]() ![]() ![]() ![]() paylaşımın için teşekkürler burcu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
tatia27
|
![]() kız:ne yapıyosun canım erkek:işim var kız :ne işi canım erkek :ya şimdi müsait deilim sonra konuşuruz ![]() ![]() ![]() bu erkeklerin en çok kullandıgı yalan ben çok denedim tastikledim
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
puslu
|
![]() Arkasından değil,burada olsun yüzüne de söylerim derde yüzüne bilmem artık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
yosun_26
|
![]() Seni sevdiğim için yapıyorum bunları ![]() Senin için canımı bile veririm ![]() yemezleerrr :D paylaşım için saol |
![]() |
![]() |
|