![]() |
Nasip Açmak Için |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nasip Açmak Içintürko Nickli Üyeden Alıntı feo yaznı okudum şimdi tamamını vermem diye yazmışın:ermm: madem vermicen neden başıını anlatıp devamını getirme tenezülünde bulunuyon madem öyle yapacaksın hiç konuyu açma anlatma o zaman yarım yamalak işler yapma bizi de boşuna meraklandırma -------------------- verdiğin sirsa sır olarak sende kalmalı seninkisi düpedüz haksızlık ozaman ben şunu düşünüyorum çok bildiğini zannedip aslında hiç bir şey bilmiyosun ve o konu hakında hiç bir bilgiye sahip değilsin pardon ama sana cwp yazdım benm cwbımı okumamıssın foruma yabancısın herhalde ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Nasip Açmak Için |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nasip Açmak Içinfeo yaznı okudum şimdi tamamını vermem diye yazmışın:ermm: madem vermicen neden başıını anlatıp devamını getirme tenezülünde bulunuyon madem öyle yapacaksın hiç konuyu açma anlatma o zaman yarım yamalak işler yapma bizi de boşuna meraklandırma -------------------- verdiğin sirsa sır olarak sende kalmalı seninkisi düpedüz haksızlık ozaman ben şunu düşünüyorum çok bildiğini zannedip aslında hiç bir şey bilmiyosun ve o konu hakında hiç bir bilgiye sahip değilsin |
![]() |
![]() |
![]() |
Nasip Açmak Için |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nasip Açmak Içinnasibi baglı olan veya evde kalmış kız ın evlenmesi için bir tabaga FECR suresini yaz yazdıktan sunra tabaktaki yazıyı yagmur suyu ile sil o suyun üzerine kına koyup kınayı yogur bu kınayı nasibi baglı veya evde kalmış olan kız ellerini kınalarsa ALLAH C ![]() ![]() ( buradaki yagmur suyu , tabak ve yazının mürekkebi önemli dir haberiniz olsun son ra demedi demeyin ) ama bana da sormayın bunlar nasıl olacak diye vermem veremeeeeem boşuna ısrar etme |
![]() |
![]() |
|