Kısmet Açmak ,Evlenmek için.. |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kısmet Açmak ,Evlenmek için..özümsözümbir Nickli Üyeden Alıntı teşekkürler kemtamin paylaşım için bu duayı sen denedin mi? bende hayırlısıyla evlenmek istiyorum ama kısmet olmadı henüz olmadı derken karşıma çıkanlar oluyor karşı taraf olumlu ama bende sorun var istemiyorum olumsuz bişey buluyorum mutlaka sanırım kafamda bir model oluşturdum ve onun dışına çıkamıyorum mantık evliliği yapamam hiç bana göre değil mutlaka birşey hissetmeliyim önce duygu sonra mantık evlenmek için evlenilmez diye düşünüyorum çevremdekiler birinin kısmeti kapalıysa yada üzerinde büyü varsa gelen tekliflere hayır dediğini söylüyorlar ne kadar doğru bilmiyorum bilgisi olan var mı bu konuda Rabbim iyi niyetli herkesin gönlündekini hayırlısıyla en kısa vakitte nasip etsin kendim denemedim acıkcası cunku henüz 20 yaşındayım ve ALLAH a şükr kısmet konusund abir sıkıntım olmadı pek ama denenmiş cok iyi biliyorum ve cok güzel etkiler görülmüş o nedenle içim rahat şekilde yazdım --- Sonraki mesaj --- kardelenmelek Nickli Üyeden Alıntı 41 gün 41 tane mi okumuş olucaz?arkadaşım hyr her gun bir artırırarak okuyacaksınhergün bir tane değilmesela bırıncı gun 1 tane2gün 1+1 ,3gün 2+1o şekilde gıdecekve 41gün 41 tane okumus olarak bitireceksiniz --- Sonraki mesaj --- dilan1977 Nickli Üyeden Alıntı cok sagoll bu nazari büyü bozmam icin ne tavsiye edersiniz neticesini göre bilcemmm simdiden tsk forumd abunun için onlarca dua varÖZELLİKLE ''SIR'' arkadasımız eklemişti son zamanlarda cok güzel yöntemler bi bakın derim |
06-27-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kısmet Açmak ,Evlenmek için..teşekkürler kemtamin paylaşım için bu duayı sen denedin mi? bende hayırlısıyla evlenmek istiyorum ama kısmet olmadı henüz olmadı derken karşıma çıkanlar oluyor karşı taraf olumlu ama bende sorun var istemiyorum olumsuz bişey buluyorum mutlaka sanırım kafamda bir model oluşturdum ve onun dışına çıkamıyorum mantık evliliği yapamam hiç bana göre değil mutlaka birşey hissetmeliyim önce duygu sonra mantık evlenmek için evlenilmez diye düşünüyorum çevremdekiler birinin kısmeti kapalıysa yada üzerinde büyü varsa gelen tekliflere hayır dediğini söylüyorlar ne kadar doğru bilmiyorum bilgisi olan var mı bu konuda Rabbim iyi niyetli herkesin gönlündekini hayırlısıyla en kısa vakitte nasip etsin |
06-27-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kısmet Açmak ,Evlenmek için..selamlar arkadaşlar daha evvel forumda gözüme carpmayan bir yöntemı yazmak ıstedım eger verılmişse de kusura bakmayınkısmet acmak ve hayırlı bir eş için,41 gün vakıa suresı hergun bir tane artırılarak okunmalıyanii birinci gün bi tan eıkıncı gun 2 tane 3gun 3 tane şeklind egitmelibayanlar regl oldugunuz gun baskasına okutacaksınız asla ara verılmemıs olunacak böleceama onun dısında kımse ıcın okuyamazsınız herkes kendısı için okumalıkolay gelsin |
|