|
|
Konu Araçları |
batilnameden, celb, formulleri, kolay, muhabbet |
Batilname'den kolay celb ve muhabbet formulleri |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Batilname'den kolay celb ve muhabbet formullerişemhamforas Nickli Üyeden Alıntı iyi niyetle yapılması şartbuna istinaden cuma gecesi zühre kevkebinde yapılması lazım erkeği celb etmede daha hızlı netice verdiği gerçektirmesela erkeği cuma gecesi celb etmek için müşteri saati,yani jüpiter yükseleninde iken yapmak daha etkilidiryada jüpüterin saatinde uygun tesirlerinde cuma gecesi olabilirki bu tesirler 2 ayrı satte görülürbu arada cuma gecesi müşteri saatlerini bulmak için bu forumda saatlerle alaklı kısımı karıştırmanız gerekecektirki bununla alaklı bir sayfa muhakak vardır dişi dişiyi celb etmesi için cuma gecesi zühre saatlerini seçmelierkekler ise perşembe veya erkek gezegenlerin yönetimindeki günlerde erkek gezegenlerde celb yapılmalıen etkilileri jüpiterin perşembesindeki jüpiter satlerini kulanmak gerekböylece erkek güçlerini erkek enerjilerle uygun zaman ve saat kolama böylelikle uygulanır ve başarı kısmen mutlak hale getiriliraslında bir çok etkeni bir araya getirmek gerek,yalnız fikir olsun diye birazda olsa aydınlatmış oldum sizi Bu saatlerin hangileri olduğunu açıklar mısın lütfen |
06-27-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Batilname'den kolay celb ve muhabbet formulleribunu ben denedim , çok etkili , lakin ben 7 gun falan yapamadim okuyun gorursunuz sizi nasil geceleri ariyacak BES AYETi KERiME Kurani kerimde Kâf Hâ Yâ Ayîn Sâd ve Hâ Mîm Ayîn Sîn Kâf ile nihayet bulan bes Ayeti kerime daha vardır ki, bu Ayeti kerime lerin tasarrufları, sayısız yararları, ragbeti artırmada, nice sınırsız ve müthis bir tesir sahası vardır Bu be s Ayeti kerime celb ve teshirde kibriti ahmer olup, hastalıkların tedavisinde, dert ve sıkıntılardan kurtulmak, hapisten kurtulmakta, borç ödemekte çok çabuk tesiri görülür Bir kimse Cuma günü Cuma namazından önce 93 defa güzel kokulu bir buhur yakarak okursa, matlubu olan kimse kendisine ram olur Süphesizki bu kabül olunan bir davettir Tecrübe edilmis olup sihhatlidir Bunda hiçbir sek ve süphe yoktur Matlubunu bulundu gun yere celb etmek istersen: O kisi senin bulundugun beldede hazır ise veya baska bir yerde bulunuyorsa, bu bes Ayeti isimlerle birlikte 60 defa oku O kisiyi bulursun yada seni ona ulastıran birine rastlarsın Bismillahirrahmanirrahim Kemâin enzelnâhü mines semâ-i fahteleta bihi nebâtül ardı feesbaha he sîmen tezrûhur riyâh Yâ Hagkaltâîl Hüvallâ hüllezî lâ ilâhe illâ hüve âlimül gaybü ves sehâdeti hüver rahmânür rahîm Yâ Cagtefhâîl Yevmel âzifeti izel kulûbü ledel hanâciri kâzimîne mâ liz zâlimîne min hamîmin ve lâ sefîın yutâ' Yâ Dagzayâîl Alimet nefsin mâ ahdarat Felâ uksimü bil hunnes Elcevâril künnesVelleyli izâ asas Ves subhi izâ teneffes Yâ Vagkahâîl Sât Vel kurâni ziz zikr belillezîne keferû fî ızzetin ve sikâk Yâ Dagsemcâîl Tevekkelû yâ huddâme hâzihil âyâtis serîfeti ve yâ eyyühes seyyid Meytatarûn Bi tehyici kalbe fülânete binti fülânete alâ mehabetî ve meveddetî elvâhan elvâhan elvâhan elacele elacele elacele essâate essâate essâate alâ mülkü Süleymân ibni Dâvud aleyhimesselâmü ve bi hakkit tevrâti vel incîli vez zebûri ve bi hakkil fürnil azîmü ve bi hakki Muhammedinil Mustafa sallallâhü aleyhi ve selem Ve bi hakki hâzihil âyâtil ızâmi vel esmâil kirâmi ve bi hakki keca gzamheyûsin allâhümme innî eselüke en tüsahhrali ve tüharrikelî kalbehâ fülânete binti fülânete alâ mehabetî ve meveddetî Nasrun minallâhi ve fethun karîb (Bismillâhirrahmânirrahîm Gökten indirdi gimiz su ile yeryüzünde yetisen bitkiler birbirine karısır Ama sonunda rüzgarın savuracagı çerçöre döner Ey Hagkaltâîl! O görülende görülmeyenide bilen kendisinden baska ilah olmayan Allah'tırO Rahmân'dır, Rahîm'dir Ey Cagtefhâîl! Onları, yüreklerin agzına gelecegi tasadan yutkunacakları yaklasan kıyamet günü ile uyar Zalimlerin ne dostu ne de sözü dinlenecek sefaatçisi olur Ey Dagzeyâîl! Gündüz sinip geceleri gözüken gezegenlere and olsun Kararmaya baslayan geceye and olsun Agarmaya baslayan sabaha and olsun Bu Kuran arsın sahibi katında degerli, güçlü, sözü dinlenen ve güvenilen serefli bir elçinin getirdigi sözdür Ey Vagkahâîl! Sâd ögüt veren Kuran'a and olsun ki, inkar edenler gurur ve ayrılık içindedirler Ey Dagsemcâîl! Ey bu Ayetlerin huddamı ve ey seyyid Meytatarûn! Fülan binti fülanenin kalbini benim sevgi ve mehabbetim üzere heyecane getir Hemen simdi acele olarak Süleyman ibni Davud as un mülkü saltanatı üzere Tevrat, ncil, Zebur ve Fürkan hakki için Muhammed Mustafa sav hakki için Ve bu yüce Ayetler, saygı deger simler hakki için Allahım fülane binti fülanenin kalbini benden yana egip çevirmeni ve benim sevgim üzere harekete geçirmeni istiyorum Yardım Allah'tandır, fetih de çok yakındır) arkadaslar yazilmayacak sadece kisiye yonelik onu dusunerek okunacak belirtilen sayida isterseniz resmine bakarakda okuyun , tabiki niyet etmeyi unutmayin çok etkili bakin gorun neden derseniz ben yaptim ama kisa bir sure okudum yani 3 4 gece falan ve o gunlerden beri beni hep ariyor geceleri ama ses yok yani sadece sesimi duymak için ariyor ama biliyorum ki devam edecegim o da pes edip gelir -------------------- sakin bu buyu mu diye sormayin bana , çun ku burada muska kimseye yazmiyoruz , sadece bildiklerimizi paylasalim , insanlar bu siteye gelince ne yin ne oldugunu çok iyi biliyorlar hala da soruyorlarki yaaa bu bir buyumu lutven yani |
06-27-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Batilname'den kolay celb ve muhabbet formulleristardust Nickli Üyeden Alıntı Asagida yazilanlar Sefik bin Yakup El Iskilifli'nin Kitab-i Sihri Batil (Batilname) isimli kitabindan secilmis dualar olup, tamamen alintidir, yorumlar muellifin kendisine aittir Celp Icin Kim bu duayi Cuma gecesi (yani biliyorsunuz aslinda persembe gecesi oluyor) yuz yirmi kere okursa, sevdigi ayagina gelir Dua budur: Bismillahirahmanirahim min zalike billahi min seddetin leke Celp Icin Sevdigini ayagina getirmek icin Cuma gecesi, niyetine 120 kere okunur: Bismillahirahmanirahim Allahümmec'alil Kurane fid dünya kariben ve fil kabri munisen ve fil kıyameti şefian birahmetike ya erhamerrahimin Celb-i Muhabbet Icin Celb-i muhabbet icin mahbubun niyetine gecede 213 kere "Ya Bariü" 287 defa "Ya Rauf" okunmak uzerine okunani derin bir sevgi ile okuyana baglar Bir Insani Uzaktan Getirmek Icin Bir insani uzaktan getirmek ve muhabbetini celp etmek istersen, bu duayi yedi gun her vakit namazdan sonra yedi kere okumalisin Hic suphesiz okudugun insan sana deli divane olarak gelecektir Dua budur : Kul uhiyye ileyye ennehüs temae neferün minel cinni fekalu inna semina kuranen aceba yehdi ill rüşdi feamenna bih ve len müşrike bi rabbina ehad ave ennehü kane yekulu sefiyhüna alallahi şatata ve enna zennenna en len tekulel insü vel cinnü allallahi keziba ve ennenhü kane ricalün minel insü yeuzune ricalin minel cinni fezadühüm reheka ve ennehüm zannü kema zanentüm en lilen yed asallahu ehada ve enna lemessessemae fevecedna ha muliet harasen kaide lissem i femen yestemiil ane yecid lehü şihaben rasada ve bi esmail azim ilinsü ve davetil ceberutu ve bi hakkı ademe nurike insi ve bi hakkılcinni ve insi ve ila hazihil esmai ve bi hakkı hamim ayın sinkaf ve bi hakkı esmaillahi teala ve bihakkı hatemi süleyman bin davud ve bi hakkı kef hayın sad innehü veliyyü ve ilahi ademe ve ilahi seyyide hü ves sultane ademe ya zel celali vel ikram ey nuri nurike ins adem ve bi hakkı mustafa ve bi hakkı zebur in insi adem ve bi hakkı incil ins adem ve bi hakkı ins adem ve bi hakki tevrat insi adem ve bihakkıl nebiyyi insi adem ve bi hakkı yunus insi adem ya azim ve bi hakkı ibrahim insi adem ve bi hakık cebraili insi adem ya Allah ya Allah ya Allah ya Rahman ya Rahman ya Rahman ya Rahim ya Gaffar ya şekur ya Halim ya Sultan ya Subhan ya Macid ya Vahid ya Kahir ya Kadim ya Hannan ya Mennan ya Deyyan ya Gufran veya Enzellahu mines senai min main fe ehya bihil ardi bade mevtiha ve iza cael insü hazihi sebate bi kudretillahi teala ve izzatillahi ya zel celali vel ikram Allahümme sehirli kalbi (burada tesir etmek istediginin adini ve anne adini soyle) el acele el acele el acele es saate es saate essaatte essaate el vehan el vehan el vehan Hasretine Kavusturma Duasi Ibn-i Ebid'd Dünya, Ibrahim Ibn-i Hallad (ra)'dan rivayet ediyor Ibn-i Hallad : Cibril-i Emin, Yakub Aleyhisselam'a geldi Hz Yakub kendisinin hasret halinden bahsetti Cibril Emin : "Size bir dua ogreteyim, Onu okursaniz, Cenab-i Hak size ferahlik verir Arzunuz yerine gelir" dedi ve Bismillahirahmanirahim Ya men lâ ya'lemü keyfe illa hüve ve ya menlâ yeblûğu kudretühü ferric anni " Ey kendisinden baskasinin; kendisinin nasil oldugunu bilmeyen (Allah'im)! Ey kudretine kimsenin erisemedigi! Benim bu sıkıntımı gider" duasini talim etti Yakub (as), bu duayi okuyunca Yusuf (as)'dan haber geldi, diyor o kitaptan elinde varmı ???? -------------------- o kitabın 113 yada 114 sayfalarında muradının hasıl olması için diye bir terkip var bir bakır tas diye başlar bu terkik hakkında sen ne düşünüyorsun |
06-27-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Batilname'den kolay celb ve muhabbet formullerikim bu duayı cuma gecesi yüz yirmikere okursa sevdiği ayağına gelir dua budur allahın izniyle min zalike billahi min seddetin leke niyet ederken falanca oğlu/kızı anne adı ben filanca oğlu kızı kendi anne adınız kendi adınız için bu duayı bana celp olması bana bağlanması bana muhabbet beslemesi için niyet ederim allahın iznini isterim deyir besmeleryle başla allahın izniyle olur ama sahlih bir kalple yapın ve olacağına inanın sabredin bu tip şeyleri bilenler yazsın saklamasın |
|