![]() |
Muhabbet icin Ozel Formul |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muhabbet icin Ozel Formulbelalım Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar ben erkek arkadaşıma kazak hediye aldım aramız bozuk uzun zamndır biraz düzelmeye başladı ben ona 786 besmeleyi suya okuyup götürdüm fakat içmedi çikolataya muhabbet duası okudum yedimi bilmiyorum eve götürdü çikolatayı şimdi kazak aldım ona vericem hani bişe yediremiyorum ya bu kazaga ne okuaya bilirim ben sevmesi benden başkasını gözü görmesin diye yardım edin lütfen -------------------- lütfen arkadaşlar pazar gününe kadar yapmam lazım görüşcez lütfenn burdan anlaşılıyor kş biri size su verirse içmeyin,çikolata verirse yemeyin,kazak alırsa giymeyin arkadasım bence böyle nesneler üzerine okumayı deneme ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Muhabbet icin Ozel Formul |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muhabbet icin Ozel FormulBismillahirrahmanirrahim Vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim ya Kadim ya Daim ya Vitrü ya Ehad ya Samed ya men lem yelid velem yüled velem yekünlehü küfüven ehad Sallallahu teala aleyhim ecmain ![]() Eğer bir kimse bu ayet ve selavatı şerifeyi üç gün sabah namazından sonra okur ise yalnız namazdan sonra hiç bir kelam etmeye, kimseyle konuşmaya ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|