Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alırsın, gün, haberini, içinde, muhakkak

40 Gün İçinde Muhakkak Haberini Alırsın

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

arkadaşlar kendi annesinin ismini bilmiyorsanız hzhavva anamızın ismiyle hitap edebilirsiniz bunuda kendi hocam demişti bana ve arkadaşlar sonuçda dua ediyoruz kabul buyurup buyurmamak allahımızın iznine kalmış hayırlıysa sizin için zaten olur allah büyüktür dualarınızı eksik etmeyin illaki 40 gün değil allah işini bilir bi bakmışsın 1 gün içinde olmuş bi bakmışsın 1 ay sonra yada hiç olmaz herşeyi allah bilir bunun garantisini kimse veremez
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

pinar945 Nickli Üyeden Alıntı

Bu uygulamayı sadece aşk için değil aile içi huzur için sağlık için vs için okuyabilirsiniz ama herşeyden önce Dünyalık için dua edip beklerseniz bu en büyük yanılgı olur
Dualar hem dünya hamde ahiret için okunur başkalarının haberi olmadan insanlara dua edildiğinde dua eden kişi hem daha çok sevap kazanır hemde bir başka insanın dileği kabul olsun diye vesile olmuş olur
ben sizlerde görüyorum sevgili için dua etmeyi hiç kimse ahireti için dua etmiyor ahireti için dua etmeyip de sırf dünyalığı için dua edenin hacetlerinin kabul olacağını sanmam aynı hataya bende düştüm sizin gibi yıllar önce biri tuttu beni sirkeledi ne yapıyosun sen dedi ruhunu arındırıp tövbe ettinmi şükür ettinmi bütün peygamberlerine ve ashaplarına dua ettinmi ölmüşlerine dua ettinmi müslümanların nefsinin şeytanın hilesinden uzak olması için dua edip Allah'ın rızasını aldınmıda Allah senin borçlunmuş gibi dua edip yanıp yakılıyosun dedi
Ondan sonra kendime geldim çok şükür akımdan geçmesi ve kalbinin istemesi en önemliside ibadetimi bilinçli yapmam herşeyi değiştirdi yaptıklarımı yapacaklarımı anlatmıyorum kalben istediğimi dışarı vurup aşikar edersem bir değerinin kalmayacağını biliyorum

Ben teşekkür ederim sizlere

ben forumda defalarca açıklama yapmıştım sevgili geri dönsün diyerek, Kuran'ı kerimde yer yoktur, ve ayetleri yoktur siz halen böyle düşünceyi nerden buluyorsunuz, pınar teşekkürler açıklama güzel

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

nursel1979 Nickli Üyeden Alıntı

ne alakası var anlamadım açıklarmısınız ibadet gizli yapılır diye birşey olmamalı bence herkez birbiriyle birşeyleri paylaşmalı bence ozaman neden burası dilek duaları bölümü?

Duasını, ya da başka herhangi bir ibadetini Allah'a halis kılmadan yapanlar, yani etraflarındaki insanlara "takva" görünmek endişesinde olanlar büyük bir dalalet içindedirler Allah Kuran'da onlardan şöyle söz eder:
İşte (şu) namaz kılanların vay haline, Ki onlar, namazlarında yanılgıdadırlar, Onlar gösterişyapmaktadırlar (Maun Suresi, 4-6)

İbadet gizli yapılır ulu orta yapılıp anlatılmazİnsanın bildiklerini paylaşması farklı yaptığı ibadeti yaptım bakalım olacakmı? demesi farklıdır ozaman çelişkiye düşer insan buda duanın hayrının kalmamasına sebep olur

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

yaklasık 1 saat ama sessız olması lazım bulundugun yerın kafanı bırseyın mesgul etmemesı lazım
--------------------

per' Nickli Üyeden Alıntı

benimki yüzsüz yüzsüz arar hal hatır sorar ancak - hep yaptığı şey:=)

valla per kardesım benımkıde basta oyleydı herseyı yapar sonra hıcbırsey olmamıs gbı arar konusurdu benımde sevdıgımı bılıyor yaa ama bu dualardan sonra bana karsı bıraz farklı olmaya basladı sevgısını gostermeye basladı son 1 haftadır ıste nedenını bılmedıgım bır sebepten dolayı benden bıraz uzaklasıyor sankı ama oda ben konussam konusur bırazcıkta bana kalmıs ama bende naz yapıyorum kacan kovalanır mısalı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

2 rekat hacet namazı kılınır
3 veya 7 tane yasin okunur
1 tane kenzularş
1 tane tebareke
99 tane ihlas, kevser, felak, nas surelerı okunur

sonra kımseyle konusmadan önce annesinin sonra onun adını soyleyerek dua et
muhakkak 40 gun ıcınde ruyana gelır ve senı arar

Ben denedım oldu arkadaslar bu uygulamayıda bilgili bir arkadaşım vardı o bana vermişti senin önünde bir engel yok sadece allaha dua ederek onun sana gelmesını sağlayabılırsın dedı ve bu işlemi uygulamamı söyledi ayrıca yaşlı ninelere dua ettır demişti gercekten o donemdede aramız cok kotuydu hatta hayatında baska bır ınsan vardı bu işlemi uyguladım ve ılk gece ruyama gırdi aradan bıraz zaman geçti bir gece benı arayıp benı affetın mı dıye sordu ben bile şok oldum
--------------------

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com