![]() |
40 Gün İçinde Muhakkak Haberini Alırsın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 40 Gün İçinde Muhakkak Haberini Alırsınarkadaşlar kendi annesinin ismini bilmiyorsanız hz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 40 Gün İçinde Muhakkak Haberini Alırsınpinar945 Nickli Üyeden Alıntı Bu uygulamayı sadece aşk için değil aile içi huzur için sağlık için vs ![]() ![]() Dualar hem dünya hamde ahiret için okunur başkalarının haberi olmadan insanlara dua edildiğinde dua eden kişi hem daha çok sevap kazanır hemde bir başka insanın dileği kabul olsun diye vesile olmuş olur ben sizlerde görüyorum sevgili için dua etmeyi hiç kimse ahireti için dua etmiyor ahireti için dua etmeyip de sırf dünyalığı için dua edenin hacetlerinin kabul olacağını sanmam aynı hataya bende düştüm sizin gibi yıllar önce biri tuttu beni sirkeledi ne yapıyosun sen dedi ruhunu arındırıp tövbe ettinmi şükür ettinmi bütün peygamberlerine ve ashaplarına dua ettinmi ölmüşlerine dua ettinmi müslümanların nefsinin şeytanın hilesinden uzak olması için dua edip Allah'ın rızasını aldınmıda Allah senin borçlunmuş gibi dua edip yanıp yakılıyosun dedi Ondan sonra kendime geldim çok şükür akımdan geçmesi ve kalbinin istemesi en önemliside ibadetimi bilinçli yapmam herşeyi değiştirdi yaptıklarımı yapacaklarımı anlatmıyorum kalben istediğimi dışarı vurup aşikar edersem bir değerinin kalmayacağını biliyorum Ben teşekkür ederim sizlere ben forumda defalarca açıklama yapmıştım sevgili geri dönsün diyerek, Kuran'ı kerimde yer yoktur, ve ayetleri yoktur siz halen böyle düşünceyi nerden buluyorsunuz, pınar teşekkürler açıklama güzel |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 40 Gün İçinde Muhakkak Haberini Alırsınnursel1979 Nickli Üyeden Alıntı ne alakası var anlamadım açıklarmısınız ibadet gizli yapılır diye birşey olmamalı bence herkez birbiriyle birşeyleri paylaşmalı bence ozaman neden burası dilek duaları bölümü? Duasını, ya da başka herhangi bir ibadetini Allah'a halis kılmadan yapanlar, yani etraflarındaki insanlara "takva" görünmek endişesinde olanlar büyük bir dalalet içindedirler ![]() İşte (şu) namaz kılanların vay haline, Ki onlar, namazlarında yanılgıdadırlar, Onlar gösterişyapmaktadırlar ![]() İbadet gizli yapılır ulu orta yapılıp anlatılmazİnsanın bildiklerini paylaşması farklı yaptığı ibadeti yaptım bakalım olacakmı? demesi farklıdır ozaman çelişkiye düşer insan buda duanın hayrının kalmamasına sebep olur ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 40 Gün İçinde Muhakkak Haberini Alırsınyaklasık 1 saat ama sessız olması lazım bulundugun yerın kafanı bırseyın mesgul etmemesı lazım -------------------- per' Nickli Üyeden Alıntı benimki yüzsüz yüzsüz arar hal hatır sorar ancak - hep yaptığı şey:=) valla per kardesım benımkıde basta oyleydı herseyı yapar sonra hıcbırsey olmamıs gbı arar konusurdu benımde sevdıgımı bılıyor yaa ama bu dualardan sonra bana karsı bıraz farklı olmaya basladı sevgısını gostermeye basladı son 1 haftadır ıste nedenını bılmedıgım bır sebepten dolayı benden bıraz uzaklasıyor sankı ama oda ben konussam konusur bırazcıkta bana kalmıs ama bende naz yapıyorum kacan kovalanır mısalı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 40 Gün İçinde Muhakkak Haberini Alırsın2 rekat hacet namazı kılınır ![]() 3 veya 7 tane yasin okunur ![]() 1 tane kenzularş 1 tane tebareke 99 tane ihlas, kevser, felak, nas surelerı okunur sonra kımseyle konusmadan önce annesinin sonra onun adını soyleyerek dua et ![]() ![]() muhakkak 40 gun ıcınde ruyana gelır ve senı arar ![]() ![]() Ben denedım oldu arkadaslar bu uygulamayıda bilgili bir arkadaşım vardı o bana vermişti senin önünde bir engel yok sadece allaha dua ederek onun sana gelmesını sağlayabılırsın dedı ve bu işlemi uygulamamı söyledi ayrıca yaşlı ninelere dua ettır demişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
![]() |
![]() |
|