Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
suresi, yasin, yoksadece, ötesi

Ötesi Yok..Sadece Yasin Suresi

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

41 yasini şerifi hiç ara vermeden 6-7 saat arası okumuştumyaklaşık 3-4 kez abdest tazelemiştimyüce Rabbim gönlümdeki sıkıntılarımı aldı dileğimi verdiozmnlar bni çok sevdiğim evlenmek istediğim biri hiç bi sebep yokken bırakıp gtmiştionun içinde dua ettiğimi hatırlıyorumşunu söyleyebilirmeğer o kişi sizin için hayırlı değilse Allah ettiğiniz dualar hürmetine o kişiden siizi soğutuyo uzaklaşıtrıyo ne olduğunu siz bile anlamıyosunuz ve inanın karşınıza szn için hayırlı olanının çıkarıyo ve siz sonunda Rabbim dualarımı bu şeklide kabul etti bnm için hayırlı olanı çıkrdı karşıma dyp şükredyosunuzbn bi yıl önce aynılarını yaşadımşunu da belirtmeden geçemiycembana kmse bi defada 41 yasini okuma ağır gelr demedikeşke deselerdiokudum ve o okumadan bana yadigar kalanlar var sanırım ölene kadarda gtmycekkmseyi korkutmak yada okumayın gbi bişy söliyemem okuyuın kesnlkle kalp gözüünzn açıldığını dualarınızın kbul olduğunu bir sürüü hayırlı kapı açıldığını grceksnz
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

yaralıaşığa detaylı sormuştum Perşembe akşam ezanından sora başla 41 tamamla demişti soraki günlerde 7-11-21 şeklinde devam et demiştiAma işim nedeni ile tek oturuşta 41 i tamamlayamayacağım için gün içinde bölerekde okuyabilirsin demiştiYasin-i Şerif'i okuyun Efendimiz(sav),evliyaullaha ve geçmişlerimize bağışlayın onların hürmetine dileğinizi dileyinALLAH kabul etsin hayırlı dileklerinizi
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

arkadaşlar bende çoğunuzla aynı dertteb muzdariptimerkek arkımdan ayrıldım; yaşananlar hep benzer ztnburada verilen dualardan okumadığım kalmadı, gece gündüz demedim devam ettimama iç sıkıntım hep devam etmiştiacaba bu tarz uygulamaların birbirine çakışması veya hayırsız bi dilek olmasından mı bilmiyorum sonuçta herşey daha kötü oldubelki vadesi var belkide hiç olmayacak Allah bilirkendime adıma konuşuyorum asla genelleme yapmıyorum yanlış anlaşılmasın muhabbet dularından öte hergün sadece yasin okumaya başladığımdan ve tüm dileklerimi yasin duasıyla istemeye başladığımdan beri; içimde inaılmaz bi rahatlama olduve tarifsiz bi mutluluk ve huzur sankiha döndümü erkek arkım hayır ama en azından sürünmüorum artık hemde başkasıyla olduğunu bilsemdedaha düne kadar ölüm çok yakın görünürken gözüme şimdi herşey çok farklısadece naçizane bi tavsiye bu, çnkü hepinizi anlıyorum aynı şeyleri yaşıyoruzşunu okursan geri döner, bunu okursan aşkından gözü kararırvs hepsi dua elbet ama yasin suresine kendinizi teslim edinAllah en iyisini vericektirve iç sıkıntınızın 1 hftaya kalmadan geçtiğini göreceksiniz

yalnız bi sorum olucak bilenler cvp verirse çok sevinirimben namazlardan snra yada gece toplam 3 yasin okuyorumönce peygamber efendimize snra ölülerimize bağışladıktan snra genel manada herşeyim için dua ediyorum (tabi sevdiğim insan içinde)ancak yasin suresini okuyup bağışladıktan snra dilek dilenir mi, yoksa sadece ruhlara bağışlanıp bırakılması mı gerekiryada dilek için okunacağında ruhlara bağışlanmaması mı gerekir ??? nyse umarım anlatabilmişimdir sorumu

sonuç olarak her yolu deneyen bi insan olarak bugün kendimi sadece yasine vererek huzur ve iç rahatlığına eriştiğimi söyleyebilirmumarım dileklerim yönünde de Yasin suresiyle birlikte bi açılma olurherkesle paylaşmak istedim

Allah hepinizin dualarını kabul etsin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com