![]() |
Ötesi Yok..Sadece Yasin Suresi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ötesi Yok..Sadece Yasin Suresi41 yasini şerifi hiç ara vermeden 6-7 saat arası okumuştum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ötesi Yok..Sadece Yasin Suresiyaralıaşığa detaylı sormuştum Perşembe akşam ezanından sora başla 41 tamamla demişti soraki günlerde 7-11-21 şeklinde devam et demişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ötesi Yok..Sadece Yasin Suresiarkadaşlar bende çoğunuzla aynı dertteb muzdariptim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yalnız bi sorum olucak bilenler cvp verirse çok sevinirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonuç olarak her yolu deneyen bi insan olarak bugün kendimi sadece yasine vererek huzur ve iç rahatlığına eriştiğimi söyleyebilirm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah hepinizin dualarını kabul etsin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|