Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
büyük, çok, duası, muhabbet, tesiri

Tesiri Çok Büyük Muhabbet Duası.

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tesiri Çok Büyük Muhabbet Duası.

Arkadaşlar ben henüz bu sitede yeniyim bana gelen bikaç arkadaşım bu siteden bahsetti bende uzun bi incelemeden sonra kayıt oldum belki benimde çorbada tuzum bulunur umuduyla

Arkadaşar size bi uygulama sunmak istiyorum yalnız bu dua muhabbet içindir yani giden sevgiliyi eşi döndürmek için değildir şimdi güzelce abdest alıp 2 rekat hacet namazı kılın ardından
21 estağfirullahel Aziyme ve etübü ileyh
21 selavat oku
3ihlas 1 fatiha 1 ayet el kürsi okuyup niyetini yap
400 ya beduh
1493 ve elkaytü aleyke muhabbeten minni
niyetini tekrar et
21 salavat oku ve tamamla en az 7 gün devam et ve ara ara bu şekilde okuki eşinle sevdiğinle muhabbetin artsın

açıkladığım ayeti kerime herkesçe biliniyor ama okunma sayısı ve şekli böyle olunca dahada etklidiraeo dostlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com