![]() |
Çok Kuvvetli Yasini Şerif ile Celb |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Kuvvetli Yasini Şerif ile CelbMatlubun olan kişiyi celb etmek istersen, 12 santim kadar kadar uzunluğunda 2 santim kadarda genişlikte halis ve beyaz bal mumundan yapılmış üç mum hazırlarsın ![]() birinci yüzüne yanan tarafından dibine doğru olmak üzere şu Ayeti kerimeler yazılır ![]() ![]() Nâran ehâta bihim sürâdikuha ve in yeste gîsû yugâsû bi mâin kel mehli yesvil vücûh ![]() Mumun ikinci yüzüne şu Ayeti kerimeyi: Ve inne cehenneme le muhîtatün bil kâfirîn ![]() Mumun üçüncü yüzüne şu Ayeti kerimeleri: Ves semâi zâtil burûc ![]() ![]() meshûd ![]() ![]() ![]() Mumun dördüncü yüzüne şu Ayeti kerimeleri ![]() Nârullâhil mukadeh ![]() ![]() mü’sadeh ![]() ![]() fî kalbehâ fülânete binti fülânete alâ mehabbeti fülân ibni fülânete bil mehabbetil kaviyyeti ves sedîdeti bi hakki hâzihil âyâtis serîfeti bil acele ves sâah ![]() yaz ![]() iğne ile yazılmalıdır ![]() yakarsın ![]() Okumanın usülü: Yatsı namazından sonra tenha bir odada bir tabak içine yapıstırılan birinci mum yakılır ve Yâsîn okunmaya baslanır ![]() ![]() baslayıp, ikinci mübine kadar okunur ve durulur ![]() mübinde geri dönülerek yedinci mübine kadar gelinir ve yedinci mübinde tekrar basa dönülerek Yâsîn'i serif sonuna kadar okunur ![]() ''Selâmün kavlen mir rabbir rahîm'' Ayetine gelince bu Ayeti kerime her dönüste 16 defa tekrarlanır ![]() ikinci defa Yâsîn şerife baslayıp her mübinde geri dönmek şartıyla ikinci bir dönmeli Yâsîn okunur ![]() yetecek kadar vakti varsa, bir üçüncü Yâsîn'i şerif okumakta çok büyük fayda ve tesir vardır ![]() Her Mübin kelimesine geldikçe niyet tekrarlanır ![]() mumun yandığı gibi fülan kisinin kalbide benim için öyle yansın ![]() Yemesin, içmesin, beni sevsin ve acele yanıma gelsin'' dersin ![]() ikinci, üçüncü, dördüncü ve diger mübinlerde de niyet yine tekrarlanıp basa dönülür ![]() ve daha ertesi gecelerde aynı tertip üzere Yâsîn'i şerif okunur ![]() çok kuvvetli ve tesirli bir celbtir ![]() |
![]() |
![]() |
|