|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bağlamak, bilgiler, çok, eşinizi, için, sevdiginizi, yöntemönemli |
![]() |
Sevdiginizi Ve Eşinizi Bağlamak İcin Bir Çok Yöntem(Önemli Bilgiler) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevdiginizi Ve Eşinizi Bağlamak İcin Bir Çok Yöntem(Önemli Bilgiler)Arkadaşlar bu gerçekten etkili birşey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevdiginizi Ve Eşinizi Bağlamak İcin Bir Çok Yöntem(Önemli Bilgiler)laziko Nickli Üyeden Alıntı peki bu dualar bizim çevirme için yaptırdıklarımızıda etkilermi -------------------- benim yuvamda başka bir kadın yüzünden yıkılmak üzere hangisi daha etkili olur büyü mü bilmiyorum denemediğim birşey gitmediğim hoca kalmadı adam sanki taş ne yaparsam ters tepiyor 2 yıldır ayrıyız sizin duaları görünce yine umutlandım allah razı olsun bu acıtı çekmeyen bilmez herşey kötüye gidiyor ama ben yine bekliyorum ilk tedbir duasını oku sonra diger duayı oku -------------------- dertli Nickli Üyeden Alıntı bende olur diye olabilicek umuduyla yaptım ama olmadı aksine geri tepti sanki volkan gibi patladı üstüme üstüme sakinleşsin düzelsin beni eskisinden daha çok sevsin diye çabalarken daha beter oldu ve çok şaşırmış bi durumdayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() okudugunun insanda büyü varsa onu bozmadan okursa eger daha götü sonuclar doguyor bunu bil ilk önce tedbir duasını oku mutlaka -------------------- laziko Nickli Üyeden Alıntı peki bu dualar bizim çevirme için yaptırdıklarımızıda etkilermi -------------------- benim yuvamda başka bir kadın yüzünden yıkılmak üzere hangisi daha etkili olur büyü mü bilmiyorum denemediğim birşey gitmediğim hoca kalmadı adam sanki taş ne yaparsam ters tepiyor 2 yıldır ayrıyız sizin duaları görünce yine umutlandım allah razı olsun bu acıtı çekmeyen bilmez herşey kötüye gidiyor ama ben yine bekliyorum kardesim sen ilk tedbir duasını oku bugune kadar ne yaptınsa onları iptal et niyeti öyle yap 3 gün oku sen cünkü seninki corba olmus büyü dua ic ice girmis adam delirmemistir umarım sen tdbir duasını oku 3 gün sonra celp duasını oku biraz rahat bırak fazla okumak cözüm degil tek dua oku sürekli oku -------------------- ben ark ayrıldım esimden ama geleceginide bilsem büyü yapmam hic bir sey dinimden önemli olmaz bunu bilin büyü katiyen yapmayın sonunda cok götü olur daha iyi senden sogar etkisi gecince |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevdiginizi Ve Eşinizi Bağlamak İcin Bir Çok Yöntem(Önemli Bilgiler)celp ve muhabbet önce okunacak tedbir duası uzaktan büyü bozmayı kisi uzakta ise onun büyüsünün bozulması icin okuyacaksın ve yakında da olsa okuyacagınız havas duaların etkili olması icin ilk bunu yapın 1000 sefer oku niyetini yap yarabbim esimde(sevdigim burda isim söyleyin filan dan dogma filan) ve bende olana ayırmamıza sebeb olan büyü çözmek için ve insan etkisi ve cin etkisi varsa ondan kurtulmak icin okuyorum ya rabbim ![]() ![]() ![]() bismillahirrahmanir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim ![]() sonunda uzaktan büyü bozmayı 1 ile 3gün okunacak gelin ilk bunu yapın her tetbire karsı 1 seferde olsa yapalım asgıdaki duarı okumadan önce GELİSMELER ARK ![]() evet ark 3 icinde yıkılan bir yuva tekrar barıstılar allah izni ile bu dogrudur amam isim vermek yok inanın ikinci haberde geldi ark buna emin olun ark bu yaptıgımız uygulamalardan sonuc alnalr lütfen (oldu) bu sekil sonuc alanlar yazsınki degir ark vesile olalım aşkve celbi muhabbet ark bu duaları uygulayan ark inanın bu dualar öyle büyü falan degil ve uydurmada degil kaynak dogrudur sadece ben acı cektigimdem acı cekenlerin halinden anlıyorum bu yüzden veriyorum bende uyguluyorum 5gündür buna inanın ark ricam yapan arkadaslar sadece yaptıktan sonra sonucu ulastıktan sonra sadece ne icin yaptıgını söylemeden tek kelime olarak yazsın ( oldu)bu sekilde yazıp bıraksınlarki dieger ark vesile olalım iste en önemli olanı veriyorum gece okuyamayan ark icin uykusuzluktan bittkin düsen ark kalan sabah ta okuyacagı gece rahatca yatabilir ESİNİ VE SEVDİGİNİ CELP EDİP GETİRME okuma zamanı sabah kusluk zamanıdır ![]() önce güzel bir boy apdesi alın sonra iki rekat hacet namazı kılın kalkmadan 10 töbe 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 10 salavat sonra niyet ya rabbi okuyacagım yasinin hürmetine esim( sevdiginde) beni sevip tekran bana dönsün hayırlısıyla ya rabbi yasine basla ilk mümine gel tekrar basa dön taplam 53 kere oku yani birinci mübine kadar 53 kez tekrar et sonra yasini bitir uzakta ise gelir veya sevmes ise severayrı ayrı yasıyorsanız birlesirsiniz 3 ile 7 gün yapılacak dua bitince yasin 3ihlas 3 fatiha 3 ayetel kürsü oku peygamberimizin ruhuna heidye et not: kusluk vakti yapılacak baska zamanda katiyen yapmayın bunu ben gece bende dua okuyamıyorum bu nedenle kendim özel olarak arastırp buldum ark cok kuvvetli ve yapılıp sonuç alınmısstır hic süpeniz olmasın buna emin olun bismillahirrahmanirrahim ya kadir ya allah ya rahman ya allah ya rahim ya allah ya kerim ya allah (katiyen karsıda büyü olamayacak)olması icin büyü yoksa allahın kabul etmeyecegi dua olmaz zikriniz besmele ile yani sürekli besmele ile okunacak kadın erkeye okuyorsa yatsından sonra erkek kadın icin okuyorsa gece 1 den sonra askından duramaz hale gelir gelir ve sana döner asık olur hergece 300 ile 3000 arası okunacak apdesli en az üc gece okunacak ( size baglanmak istedigin insan büyü falan yoksa ) ben yaptım büyü oldugu halde benle arayıp konusmak istiyor ama 1 dk sonra birden bana sinirleniyor bunu sordum cakısma olurmus ve karsı daha götü olu diye söyledi bunu söylen kisi öyle muskacı falan degil ilk büyüden kurtulmak sonra ) SEVDİGİNİ VE ESİN İLE ARNI DÜZELTME 2 ![]() yatsı namazını kılıp okuyacagı kisi icin af ve mafiret icin dua edip allahım onu ben af ettim sende af et deyim baslarsın bu cok önemli ark arkasından 5000 tane ya vedud ismini zik reder yanız tesbih ile okyup kendinize üfleyip karsıya havel ediniz erkek kadın icin okursa yattıktan sonra uykusundan kalkıp gece 1 den sonra iki rekat nemaz kılıp aynan karsı icin af ve mafireyit isteyip yukarda dedim gibi yapıp baslayacak not: en az 1 sefer en fazla 7 sefer olmazsa eger isiniz buna emin olun size hayırlı olmadıgı icin olmaz hayırlı ise katiyen olur 1o sefer töbe 10 sefer lailaha ilallah ve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 10 sefer de salli ve barik duaları ve niyetini yap yine allahım ya vedud isminin hörmetine filan binti filan sevsin bana dönsün hayırlı ise gelsin yoksa sen bu ismin hörmetine bana baska kapı ac den niyet yap ![]() bitince tekra dan 1o sefer töbe 10 sefer lailaha ilallah ve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 10 sefer de salli ve barik duaları not: ufak bir sadaka verin durumunuzun yettigimce not2: tesbih ile yapılacak 3 yöntem hep ayrılanlara hemde yanında olupta sevgisinden memnun olmayanlara aşkve celbi muhabbet güzel bir boy apdesi alınacak ikirekat namaz kılınacakama sessiz yerde kimse olmayacak en ufak dıs ses olmyacak namazın ilk rekatında 1 fatiha 1amene resulu oukuyunuz ikinci rekatında 1 fatiha üc ihlas okunup namaz biter ve oturdugun yerde niyetini yapan niyet: yarabbi şu arzu etmis oldugum kisinin muhabbetini ve bana gelmseini hayırlısı ile nasip et yoksa sen herseyi en iyi bilensin ve takdir edensin deyip niyetini yaptıktan sonra 1 ayetel kürsü 3ihlas 3salavat sonra yasine basla 1mübünde asagıdaki duayı 7 sefer okunacak 1 mümünden sonra devam edeceksin kaldıgın yerden her mümünde aynı islemi yapıp bitireceksin egerki istersen hermüminden sonra okunacak olan asagıdaki dua yı 40 sefer okuya bilin daha tesirli dir bunu unutmayın mübinden sonra basa dönmüyorsunuz kaldıgınız yerden devam edin inanın bunu yapın sevdiginiz nerde olursa olsun farketmez size kesin döner allahın izni ile sabrı kalmaz kararı kalmaz seni görmeden duramaz ama sen ondan kacarsan aklını oynata bilir aman götü bir niyete yapmayın sakın yapılma günü 3 ile 7 gün isteyen ücgün yapabilir ama en kuvvetli 7 gündür bismillahirrahmairrahim men yeşfa şefaaten haseneten yekünlehu nasibün minha ![]() ![]() ![]() ![]() okunacak dua budur allah kabul etsin okuduktan sonra ufak bir sadaka verin not:kadın erkek icin yaparsa yatsı namazından sonra not2: erkek kadın icin yaparsa gece 1 de ESİNİ VE SEVGİLİNİ SANA BAGLAMA VE KARA SEVDAYA DÜSMESİ İCİN yöntem 4 yine iki rekat namaz 10 tane töbe 10tane lailahailallah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 10 salavat ardından yukardaki niyetin aynısı evliysen veye sevgilin varsa yanında ise sevgisi baglmak senden baska birine bakmamak istiyoran bir tane küp sekere oku ve cayına veya bir seye kat yedir 10000 ya vedud oku her yüzde 1 kere söyle de (ya rabbel alemin falandan dogma falanın gönlünü bana cevir ya rabbi hayırlısıyla ) SEVDİGİNİ VE ESİNİ SANA ASIK ETME 5yöntem 2 rekat namaz 10tane töbe 10tane lailahailallah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 10 sana salavat ve ardına niyet şekere veya yiyecegi tatlı bir seye ya beduh 400tane okunacak yine her yüzde 1sefer (ya rabbel ya beduh isminin hörmetine falan dogma falanın kalbini bana bagla ) allah duanı kabul etsin sadaka vermeyi unutma bu evli olanlara ve gercekten sevipte evlenmek isteyenlere helal dır COK ÖNEMLİ DAYAK VE HOR GÖRÜLEN KOCASI TARAFINDAN vercegim duayı cuma günü tam sela okunmaya basladıgında temiz bir kagıda yazıp bir beze sarıp sol koluna baglarsan kocan sana kaln saygı ve sevgi duyar asla birdaha seni üzmez arapcasını yazacaksınız (etki fazla olmsı ve tez olması icin mürekkepe misk katın ) mesala kocası karısını kücük görüyor sürekli hakeret dayak atıyor iste böyle bir kocayı akıllndırmak icin dua var bismillahir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() elhamdü lillahillezi halekes semavati ver ardi ve cealez zulümati veb nuru sümmellezine keferu bi rabbihim ya dilun ya hayyü ya kayyum ![]() ![]() ![]() SEVDİGİ VEYA KOCASI VEYA KARISI EVDEN GİTMİS İSE gece iyi bakın gecenin ücte biri bittikten sonra yani gece 2 de tam 2 rekat namaz kıl görünmemeye önem ver ses ol kimse görmesin katiyen 10 töbe 10 lailahaillallah ve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 10 salavat ve niyet niyet ya rabbil alemin beni terk edip giden esimin kalbini bana aklını bana dilini bana ve ayagını bana dönder askımdan nerde ise dayanamyıp bir beden olarak beni istesin ve allahın izni ile dönsün niyetim bu allahım de sonra aman dikkat 17 sefer cin süresini oku ve korkma beynen adapte ol geliyor diye karsıyı yolda simdi yanıma gelir diye hep düsün bak nasıl gelir tıpıs tıpı görürsünüz ama (büyü olmayacak) bitince tekrar dua 10töbe 10lailahaillah ve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 10 salavet ve unutma elini yüzüne götür kesin not 3 vaya 7 geceyapıalac CELP VE GETİRME COK ÖNEMLİ NERDE OLURSA OLSUN ilkin güzel bir apdes alın sonra iki rekat namaz ardına 10 töbe 10 kelimeyl tevhit 10 salvat niyet yap yukardaki gibi yasini okumaya basla her mümüne gelince dur mübın de dur 114 kere neml süresinin 39 ayetini oku ve kaldıgım yerden devam et böylece bitir yasini 3 vey 7 G gece yapılaca(k googden duayı bulun) tamammı bukadargünde bir sefer Neml Suresi 39 ![]() ![]() ![]() 39 ![]() |
![]() |
![]() |
|