Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çözüm, dirdirina, kaynana, kesin

Kaynana Dirdirina Kesin Cözüm

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bende size bir dua vereyim
anneniz veya kayınvalidenize canım anneciğim deyin olay biterkeşke yanımda olsalarda boyunlarına sarılsam
her iş sizlerde bitiyor unutmayın gün gelicek sizlerde kaynana olacaksınızkendine nasıl davranılmasını istiyorsan öyle ol
Allaha emanet

özür dilerim Kusura bakmayın ama işin ucunda annelerimiz olunca dayanamıyorumbenim 2 annem var ikiside benim gözümde melektirçünki bende bir anneyim saygı gösterin sevgi bulun sağlıcakla kalın

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Besmele ile baslayip:

fe ente recai ya ilahi ya seyyidi fe fülle lemimel ceysi in rame bi adet (Yüzüne 10 defa oku üfle)

20 ye yakin dirdirci kaynana üzerinde denenmistir
Arkadaslar bunu ben kendim denemedim bunu bir siteden alinti yaptim sizlerle paylasmak istedim
Bu duanin anlami falan yazmiyordu hangi kitaptan alinti olduguda eger yazmis olsaydi
bunu sizlerle paylasirdim insaallah isinize yarar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com