|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dilek, duası, dönmesi, sevdiğinin, suresi, yasin |
![]() |
Sevdiğinin Dönmesi için Yasin Suresi ile Dilek Duası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevdiğinin Dönmesi için Yasin Suresi ile Dilek Duasıesselamu aleykum bu konuda bikaç şey söylemek istiyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevdiğinin Dönmesi için Yasin Suresi ile Dilek Duası0rh4n Nickli Üyeden Alıntı Bizim dua ile döndüğünü sandığımız insanlar belki gerçekten döndüğü için dönüyorsa?Ya biriyle barışmak için dua ediyorsak ve bu kişi barışmak istediği için barışıyorsa?Bu kişinin kendi elinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizleri özgür biraktiysa niçin ozaman dua ediyoruz ? Aradaki ince cizgiyi göruceksin farkediceksin ozaman ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevdiğinin Dönmesi için Yasin Suresi ile Dilek DuasıALLAH nsıl tovbemızı kabul edıyorsa , ben gunah ısşledıgımı fark edttıgımde ALLAH IM benı affet dıye yalvarıyorsam , bır dılegım oldugun da da ALLAH IM sen kabul eyle dıye yalvarıyorum , benım anlayısım kı bırcok arkadaşımın kı de bu , kul ısterse ALLAH verır , dua lar vesıledır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu arada sua yı paylaşan arkadaşım sana teşekkur ederım, her mubın de verdıgın duayı okuyunca , surenın en başına mı donuyoruz , acıklarsan sevınırım , |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevdiğinin Dönmesi için Yasin Suresi ile Dilek DuasıValla orhan bu yorumları yapanın sen oldugunu görunce cok sasirdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizler Kuluz ve Allah a el açıp dua ediyoruz Bunun takdirinide verecek olan Allah tır ne için dua ediyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve Allah değilmidir bizlerin duasini kabul eyleyecek olan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yasini şerif Kuranin kalbidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yorumlarini okuyunca inan cok fazla sasirdim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevdiğinin Dönmesi için Yasin Suresi ile Dilek Duasısevdiğinin dönmesi için yasin suresi ile dilek duası 2 rekat namaz kıl, niyet ederek yasin suresini okumaya başla ![]() ![]() ![]() 102 defa "Allahümme ya mübin" 7 defa " Allahümme ya camiaannasi li yevmin la raybe fihi" dersin sonra tekrar başa dönerek aynı işlemi yasin bitinceye kadar tekrar edersin ![]() ![]() ![]() " Ya Rabbi, yasini şerif hürmetine, mübin ismi şerifi hürmetine, cami ismi şerifi hürmetine, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevgilimle küs olduğum dönemde asera'dan rica etmiştim babaannesine barışmak için okunacak dua sorarmısın diye, oda sağolsun ilgilendi, bu duayı söylemiş, hayırlısı ise döner demiş babaanneside ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|