Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, dualar, için, niyet, türlü, önemli

Çok Önemli Dualar Her Türlü Niyet İçin

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

ne demek ben tşk ederim ben bunu yaptım biraz karışık mesele uzun bi hikaye kısacası ben canımı çok yakan ve beni kandırıp gidip başkasıyla evlenen biri için yaptım bunu yaptıgımda ramazan ayıydı tabi bunun yanında başka şeylerde yaptım çok dulara ettim ve o kişi benim dualarımın sonuna gelmeden eşinden ayrıldı zaten zoraki evlilkti

--- Sonraki mesaj ---

güneş yıldızının saati cuma günü saati iki namaz vakti arasındadır mesela ögle ile ikindi namazı arası cumartesi günün kuşluk vaktidir kuşluk vaktinin sabah ile öglen tam arası pazar günü saati ikindi namazını takiben başlar pazartesi günü saati zeval vaktidir zevalle birlikte zikre başlanmalıdır salı günü saati akşam namazını takiben başlar çarşamba günü saati yine akşam namazından sonraya bırakılır müşteri saatide hemen hemen aynı güneşle müşteri yıldızının saatinde yapılan şeyler genelde muhabbetle alakalıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

YA ALİMÜ:bu mübarek ismin zikri 150 adettir zikir saati müşteridir bu ismin tertibini yerine getiren kimseye dost düşman içinde ne gizlerse bildirlir istedgini elde eder bu mübarek isimde büyüleme özelligi vardıristeyn istedigini bu ismin zikriyle tesir altına alır onda hükmünü ve bilgisini istedgi yürütür YA SEMİY'U: bu mübarek zikri 180 adettir zikir saati müşteri saatidir saatinde meşgul olan kadın veya erkekten müsbet haber gelir istedigine kavuşur kendisine ulaşan habere göre hareket edip yüce allah'ın izniyle sonuca ulaşırYA HADİ:bu mübarek ismin zikri 20 adettir zikir saati güneştirbir kimse sabhleyin 20 kere (ya hadi) derseyüce allah o kulunu delaletten çıkarıp hidayet ve mutluluga eriştirir her işini kolay kılar bir kimsenin bu isimle gönlünü kazanmak için saate dikkat etmelidirYA RAFİU:bu mübarek ismin zikri 351 adettir zikir saati güneştir bu tertibi yerine getiren kimse istedignin gönlünü kendi tarafına çeker bu tertibin müthiş bir tesir gücü vardır selametlee
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com