![]() |
Çok Önemli Dualar Her Türlü Niyet İçin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Önemli Dualar Her Türlü Niyet İçinne demek ben tşk ederim ben bunu yaptım biraz karışık mesele uzun bi hikaye kısacası ben canımı çok yakan ve beni kandırıp gidip başkasıyla evlenen biri için yaptım bunu yaptıgımda ramazan ayıydı tabi bunun yanında başka şeylerde yaptım çok dulara ettim ve o kişi benim dualarımın sonuna gelmeden eşinden ayrıldı zaten zoraki evlilkti --- Sonraki mesaj --- güneş yıldızının saati cuma günü saati iki namaz vakti arasındadır mesela ögle ile ikindi namazı arası cumartesi günün kuşluk vaktidir kuşluk vaktinin sabah ile öglen tam arası pazar günü saati ikindi namazını takiben başlar pazartesi günü saati zeval vaktidir zevalle birlikte zikre başlanmalıdır salı günü saati akşam namazını takiben başlar çarşamba günü saati yine akşam namazından sonraya bırakılır müşteri saatide hemen hemen aynı güneşle müşteri yıldızının saatinde yapılan şeyler genelde muhabbetle alakalıdır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çok Önemli Dualar Her Türlü Niyet İçin |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Önemli Dualar Her Türlü Niyet İçinYA ALİMÜ:bu mübarek ismin zikri 150 adettir zikir saati müşteridir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|