Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çek, sevdigini, yasin

Yasin ile Sevdigini Kendine Çek

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

gipsy Nickli Üyeden Alıntı

çok bilmem ama bana göre büyü denilince cidden okuyunca bile insanın mantığında bir ters bişiler oluşuyorsa yani okurken bile kendini geri çekiyorsan yok şekeri yak yok bibere iğne batır yok düğüm at belli eşyalarla işlem yapılıyorsa büyüdür derim birşeylerden medet umma gibi ama nasılki yasin-i her mübinde baştan başlıyoruz yada arasında elelrimizi açıp dua ediyoruz buda öyle birşe bence masum ve dua yani neresi büyü bunun?

katılıyorum bu sadece dua tamam ayetlerlede büyü yapıldığını duyumuştum ama bu testen okunmuyor değişiklik yapılmıyor sadece okuyorsun bence farz namazlarının arkasından seccadeden hiç kalkamadan gönül rahatlığı ile okunup istenebilir ve bence herşey için de okunur

arkadaşımızın demek istediği zannediyorum kesin kabul olur diye büyü mü demiş ama biliyoruz ki zaten müslümanın duası kabul olur ama allah onu ne zaman verir onu kimse bilmez biz isteyelim allah her iki cihanda da cennet hayatını nasip etsiin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

çok bilmem ama bana göre büyü denilince cidden okuyunca bile insanın mantığında bir ters bişiler oluşuyorsa yani okurken bile kendini geri çekiyorsan yok şekeri yak yok bibere iğne batır yok düğüm at belli eşyalarla işlem yapılıyorsa büyüdür derim birşeylerden medet umma gibi ama nasılki yasin-i her mübinde baştan başlıyoruz yada arasında elelrimizi açıp dua ediyoruz buda öyle birşe bence masum ve dua yani neresi büyü bunun?
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

tabikide farki oluyor canim öyle deme
düsünsene bi neden zikirlerin belirli sayilari var sence eee yaniiiiiiiii

--- Sonraki mesaj ---

care_siz Nickli Üyeden Alıntı

tek fark dileginizi soylediginiz yerha okudugunuz ayetlerin sonunda avuc acip dilemissiniz ha da ozellikle cok okunan ayetin ardindan ve sonra sureyi bitirmissiniz, sonucta okuyup Allahtan diliyorsunuz belki Allah in bir kulunun duasi kabul olacak ve bu duasi ona vesile olacak bundan sonraki dualarina ve inancinin kuvvetlenmesine

tabikide farki oluyor canim öyle deme
düsünsene bi neden zikirlerin belirli sayilari var sence eee yaniiiiiiiii

--- Sonraki mesaj ---

tatlı caDİi Nickli Üyeden Alıntı

sureleri ayetleri de büyü yaparken kullandıklarını duymuştum ama bunun büyü olduğunu düşünmüyorum bende

coook cok haklisin canim sana katiliyorum

--- Sonraki mesaj ---

tatlı caDİi Nickli Üyeden Alıntı

hii büyü mü?Rabbim surelerini ayetlerini büyücülerin diline düşürmesin dillerine dolandırsında bir daha okuyamasınlar inşallah

kim dediii simdii bunun büyü oldunuuu? lütfen rica ediyorum bilip bilmeden kimse bir yorum yapmasin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
okuyan okur okumayan gider allah allah

--- Sonraki mesaj ---

suspus Nickli Üyeden Alıntı

büyü oluyor ozaman bu kadar kesin konuşuluyorsa

bu yazdinigi neye dayanarak yazdin aklim almadi yani
bazi zikirlerde de cok kesin sonuc aliniyor ne ani onlarda o halde büyü
allah askina yapmayin yaaaaaaaaaaaaaa

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

slm lahuti ailesi bu dua forumda varmi bilmiyorum ama bi paylasmak istedim

aksamlari gec vakitlerde 22 23 lerden sonra yani güzel bir abdest alincak ve önce 3 salavat sonra 1 fatiha okuyun ardindan yasini okumaya baslayin ve 58 ayte gelince duraklayin ve niyetinizi söyleyin filancidan dogma filanci bana geri dönsün diye sonra devam edinn ve bitirin bitirdikden sonra yine 3 salavat ile dileginiz söyleyin

ben kendim cogu kes yaptim ve her seferinde cekebiliyordum o kisiyi kendime yani konusmuyorsa konusuyordu illaki bir isik geliyordu tek kiside yapmadim farkli kisilerde yaptim ve inanin gercekden oluyor okuma süresi 3 ila 7 gün arasinda degisir bende her seferinde 3 kez okumamdan sonra hemen ertesi gün oluyordu zamaninda bu degerli terkipi aldigim kisi 3 kezde 90 % demisdi ve gercekden oluyor yani söylemesi benden denemesi sizden

allah tüm dualarinizi kabul etsin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com