![]() |
Yasin ile Sevdigini Kendine Çek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yasin ile Sevdigini Kendine Çekgipsy Nickli Üyeden Alıntı çok bilmem ama bana göre büyü denilince cidden okuyunca bile insanın mantığında bir ters bişiler oluşuyorsa yani okurken bile kendini geri çekiyorsan yok şekeri yak yok bibere iğne batır yok düğüm at belli eşyalarla işlem yapılıyorsa büyüdür derim birşeylerden medet umma gibi ![]() ![]() katılıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arkadaşımızın demek istediği zannediyorum kesin kabul olur diye büyü mü demiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yasin ile Sevdigini Kendine Çekçok bilmem ama bana göre büyü denilince cidden okuyunca bile insanın mantığında bir ters bişiler oluşuyorsa yani okurken bile kendini geri çekiyorsan yok şekeri yak yok bibere iğne batır yok düğüm at belli eşyalarla işlem yapılıyorsa büyüdür derim birşeylerden medet umma gibi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yasin ile Sevdigini Kendine Çektabikide farki oluyor canim öyle deme ![]() düsünsene bi neden zikirlerin belirli sayilari var sence ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- ![]() ![]() tek fark dileginizi soylediginiz yer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tabikide farki oluyor canim öyle deme ![]() düsünsene bi neden zikirlerin belirli sayilari var sence ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- ![]() ![]() sureleri ayetleri de büyü yaparken kullandıklarını duymuştum ama bunun büyü olduğunu düşünmüyorum bende ![]() ![]() ![]() coook cok haklisin canim ![]() --- Sonraki mesaj --- ![]() ![]() hii büyü mü?Rabbim surelerini ayetlerini büyücülerin diline düşürmesin dillerine dolandırsında bir daha okuyamasınlar inşallah ![]() ![]() ![]() kim dediii simdii bunun büyü oldunuuu? lütfen rica ediyorum bilip bilmeden kimse bir yorum yapmasin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! okuyan okur okumayan gider allah allah --- Sonraki mesaj --- ![]() ![]() büyü oluyor ozaman bu kadar kesin konuşuluyorsa bu yazdinigi neye dayanarak yazdin aklim almadi yani ![]() bazi zikirlerde de cok kesin sonuc aliniyor ne ani onlarda o halde büyü ![]() allah askina yapmayin yaaaaaaaaaaaaaa |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yasin ile Sevdigini Kendine Çekslm lahuti ailesi bu dua forumda varmi bilmiyorum ama bi paylasmak istedim ![]() aksamlari gec vakitlerde 22 23 lerden sonra yani güzel bir abdest alincak ve önce 3 salavat sonra 1 fatiha okuyun ardindan yasini okumaya baslayin ve 58 ![]() ![]() ![]() ben kendim cogu kes yaptim ve her seferinde cekebiliyordum o kisiyi kendime yani konusmuyorsa konusuyordu illaki bir isik geliyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() allah tüm dualarinizi kabul etsin ![]() |
![]() |
![]() |
|