![]() |
Aşk Acısına Karşı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Acısına KarşıYA LATİF - 129 :lütfu ve keremi bol olan Lütfeden ihsanı sınırsız olan demektir ![]() Hergün bu ismi zikreden kimse içinden çıkılmaz sıkıntılarından kurtulur ![]() Aşk acısına karşı okunan esmalardandır ![]() Aşk acısını cekelenlere okudum ![]() ![]() 129 ![]() Aşk acısını kim cekiyorsa eger Allah onlara gönündeki gibi eylesin herşeyş ya Latif isminin hürmetine ![]() ![]() Muhabbetını artır ![]() ![]() Bu dua da benden olsun Aşk acısı cekenlere ![]() Duası Rabbim Bir insan koy kalbime Ama o insan senin de sevdigin olsun Ve bana öyle bir insan sevdir ki O insanin kalbi Seninle sevisen bir mabed olsun ![]() Beni öyle bir insanla bulustur ki benden önce Onunla bulusmus olan sen olasın Onunla el ele tutustugumuzda Ikimizin uzerinde Senin elin olsun Bana öyle gözler göster ki Ben o gözlerden sana bakayim Bana öyle bir sevgili ver ki O gözler cennete acilan iki pencere olsun Onunla oyle bir yolda yürüyelim ki Kilavuzumuz sen olasin ey Rabbim Oyle bir sevgili verki bana Ona sarıldıgımda kainat bize baksin Birbirine sarılsın Sevgimiz kurtla kuzuları barıstırsın Bize bakıp seytan Adem'e secde etsin Günah sevap ugruna kendini feda etsin Olüler birer birer uyansin sevgimizle Bize öyle bir sevgi ver ki Rabbim! Sevgimizde Muhammed sevilsin Oyle sevelimki birbirimizi Hz ![]() Ve desin ki "Bak ya Muhammed bak su sevgililere onlar bizde ![]() ![]() ![]() ![]() Bak Askımız birkez daha yasanıyor yer yüzünde ![]() ![]() Allah Askımızi öyLe cok seviyorki binlerce insana yaşatıyor ![]() ![]() hadı bakalım amin deyin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Aşk Acısına Karşı |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Acısına Karşısevgi Allah katında çok değerli zaten sevgiyi yaratan Allah bu konuda sıkıntı çekenleri gayet net birşekilde görüryor ,sürekli devam eden bir üzüntü yoktur sadece bellirli bir süresi vardır derler ya zaman herşeyin ilacı diye ve gördüğüm kadarıyla sitede fazlasıyla sevip unutamayan ya da acı çeken birçok insan var,hayırlımı değilmi gerçek sevgimi bilinmeden sürekli bir üzüntü hali var bu halde olanlar mutlaka okusun birşey demiyorum zikre devam edin ve görün olanları ![]() ![]() ![]() ![]() YA LATİF -129 :lütfu ve keremi bol olan Lütfeden ihsanı sınırsız olan demektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer Allah'ı (c ![]() ![]() ![]() ![]() Hz ![]() |
![]() |
![]() |
|