![]() |
Aşkı Bulmak İçin Dua |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkı Bulmak İçin Duacamuro Nickli Üyeden Alıntı Hayatta her ne kadar eşimizi seçtiğimizi sansakta, eşimizi maalesef genelde biz seçmeyiz ![]() ![]() ![]() ![]() Ama bazen yaşanan olumsuzluklar, kendi zihnimizde ki güçlü kalıplar veya çevremizde ki negatif enerjiler bizim kısmet yollarımızı kapar ve görmemiz gereken kişiyi görememize veya doğru anın gelmesinde zorluklara neden olabilir ![]() ![]() Bu yöntem klasik bir yöntemdir ve etkilidir ![]() ![]() “Kendileri ile huzur bulasınız diye sizin için türünüzden eşler yaratması ve aranızda bir sevgi ve merhamet var etmesi de onun (varlığının ve kudretinin) delillerindendir ![]() ![]() Her kişi, eşi ile yaratılmış ve arada ki sevgi-merhamet bağı ile bu eşler ile bağlanmışızdır ![]() ![]() Adım adım anlatırken aynı zamanda mantığını ve küçük sırlarını da vereceğim, böylelikle ne yaptığınızı bilerek etkiyi arttıracaksınız ![]() Gerekli olanlar; -7 Adet Kırmızı Kurdele -Gül suyu -Kırmızı Mum -Tütsü karışımı Öncelikle kırmızı bir kurdele alıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7 sayısını kullanmamızın sebebi, yedinin yaratım sayısı olmasıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Uygulamayı cuma günü yapıyoruz ve venüs saatine denk gelmesine özen gösterin ![]() ![]() ![]() 7 düğüm attığımız kırmızı kurdeleyi önümüze alırız ![]() ![]() ![]() ![]() öncelikle sırlı ayetler olan; “kaf ha ya ayn sad” ayetini sonrada Rum suresinin 21 ![]() “Ve min ayatihı en haleka leküm min enfüsiküm ezvacel li teskünu ileyha ve ceale beyneküm meveddetev ve rahmeh inne fı zalike le ayatil li kavmiy yetefekkerun” Bu şekilde 7 kere okuyarak, “Allah’ım bütünün hayrına kısmet yolllarımı aç” diyip ilk düğümü açıyoruz ![]() Böylece yedi düğüme de sırasıyla yedi kere duayı okuyarak açıyor ve tüm düğümleri çözüyoruz ![]() ![]() ![]() Sonra aynı uygulamayı 7 cuma uyguluyoruz ![]() “Allah’ım dualarımı, eylemlerimi kabul eyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okumaları yaparken aşağıda ki tütsü karışımını kullanırsanız etkiyi daha çok arttıracaktır; -3 tutam kurumuş gül yaprağı -Bir tutam zencefil -2 tutam kurutulmuş elma parçaları (iki tane çekirdeğinden olsun) -3 tutam lavanta -Bir tutam papatya kaynak:alıntıdır ![]() Teşekkürler Daha önce sitemizin babannesinin paylaşımıydı sanki |
![]() |
![]() |
![]() |
Aşkı Bulmak İçin Dua |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkı Bulmak İçin DuaHayatta her ne kadar eşimizi seçtiğimizi sansakta, eşimizi maalesef genelde biz seçmeyiz ![]() ![]() ![]() ![]() Ama bazen yaşanan olumsuzluklar, kendi zihnimizde ki güçlü kalıplar veya çevremizde ki negatif enerjiler bizim kısmet yollarımızı kapar ve görmemiz gereken kişiyi görememize veya doğru anın gelmesinde zorluklara neden olabilir ![]() ![]() Bu yöntem klasik bir yöntemdir ve etkilidir ![]() ![]() “Kendileri ile huzur bulasınız diye sizin için türünüzden eşler yaratması ve aranızda bir sevgi ve merhamet var etmesi de onun (varlığının ve kudretinin) delillerindendir ![]() ![]() Her kişi, eşi ile yaratılmış ve arada ki sevgi-merhamet bağı ile bu eşler ile bağlanmışızdır ![]() ![]() Adım adım anlatırken aynı zamanda mantığını ve küçük sırlarını da vereceğim, böylelikle ne yaptığınızı bilerek etkiyi arttıracaksınız ![]() Gerekli olanlar; -7 Adet Kırmızı Kurdele -Gül suyu -Kırmızı Mum -Tütsü karışımı Öncelikle kırmızı bir kurdele alıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7 sayısını kullanmamızın sebebi, yedinin yaratım sayısı olmasıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Uygulamayı cuma günü yapıyoruz ve venüs saatine denk gelmesine özen gösterin ![]() ![]() ![]() 7 düğüm attığımız kırmızı kurdeleyi önümüze alırız ![]() ![]() ![]() ![]() öncelikle sırlı ayetler olan; “kaf ha ya ayn sad” ayetini sonrada Rum suresinin 21 ![]() “Ve min ayatihı en haleka leküm min enfüsiküm ezvacel li teskünu ileyha ve ceale beyneküm meveddetev ve rahmeh inne fı zalike le ayatil li kavmiy yetefekkerun” Bu şekilde 7 kere okuyarak, “Allah’ım bütünün hayrına kısmet yolllarımı aç” diyip ilk düğümü açıyoruz ![]() Böylece yedi düğüme de sırasıyla yedi kere duayı okuyarak açıyor ve tüm düğümleri çözüyoruz ![]() ![]() ![]() Sonra aynı uygulamayı 7 cuma uyguluyoruz ![]() “Allah’ım dualarımı, eylemlerimi kabul eyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okumaları yaparken aşağıda ki tütsü karışımını kullanırsanız etkiyi daha çok arttıracaktır; -3 tutam kurumuş gül yaprağı -Bir tutam zencefil -2 tutam kurutulmuş elma parçaları (iki tane çekirdeğinden olsun) -3 tutam lavanta -Bir tutam papatya kaynak:dır ![]() |
![]() |
![]() |
|