![]() |
Mümtehine Suresi 7.Ayet Okuyun Lütfen...! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mümtehine Suresi 7.Ayet Okuyun Lütfen...!shadow Nickli Üyeden Alıntı verdiin ayet ve güzel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben yazmadım o ayeti sadece oturdugum semtte bir ilahiyatcı profosör bir abimiz var o verdi ![]() ![]() haksızmıyım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mümtehine Suresi 7.Ayet Okuyun Lütfen...!arkadaşlar dün bu duayı 2 rekat ALLAH rızası için namz kılıp bende okudum 7defa ve inanarak dua ettim eşimle yaklaşık 2 haftadır öyle sorunlarımız vardıki bunu ancak ben bilirim ama dün akşam geldiğinde sanki ne kavga ne küslük vardı ALLAHIMA şükür çok mutluyum şu an günlerdir ne çekiyordum dua bile okuyamıyordum hatta bu duayı bile okurken çok zorlandım ama çok etkili mutlaka okuyun cartier kardeşim ALLAH BİNLERCE KERE RAZI OLSUN SENDEN RABBM NE MURADIN VARSA VERSİN ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mümtehine Suresi 7.Ayet Okuyun Lütfen...!MÜMTEHINE suresi 7 ![]() Eşiyle kavga eden- Sevdiyle kavga eden-Düşmanı olan-Kayınvalidesiyle kavgalı olan bol bol bu duayı okusun ![]() türkçe mealide şudur : 7 ![]() ![]() ![]() Benim elime geçtikçe bilgiler burdan paylaşacam ![]() Kaynak İstanbul universitesi İlahiyat profosöründen ![]() ![]() ![]() Saygılarımla ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|