Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
7ayet, lütfen, mümtehine, okuyun, suresi

Mümtehine Suresi 7.Ayet Okuyun Lütfen...!

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

shadow Nickli Üyeden Alıntı

verdiin ayet ve güzelaam eşler arasını düzeltmede etkili değil neden bliyormusuneşlerin arasını bozan sebbeler kendinizi indirmeyemediinizdenneyin o yuvayı yıkmak için darbe vurduğunu bilemiyorsunuzdolayısıylada çözüme uzaksınızhiç bir çözüme kişinin negativitesini temizlemeden vede sol kulağın üzerinde ki baş kısmındaki beyin depo merkezini silmeden ve oraya yeni bilgiler dopalamadan veyaeski olumsuzlukları unutturmadan bunları başarmanız imaknsız denecek kadar güç ki;bu söylediklerimi ne kadar başarabilirsinizelbette ümitsiz olmayınızsizlere ümtisiz gibi yazıyorum ama ümit yazılarımın içerisindesizler bu şeyleri uygularken dahada çok sorunlar yumağıyla uğraştığınızın ve o sorunları müzminleştirdiğinizin farkında bile değilsiziumarım herşey gönlünüzce olur güzel insanlar

Ben yazmadım o ayeti sadece oturdugum semtte bir ilahiyatcı profosör bir abimiz var o verdi shadov biz vesile olduysak ne mutlu maşallah 6 kişiyede olmuşuz ve ilginc olanda esiyle sorunalrı olan insanlar maşallah diyelimde araalrı bozulmasın mazallah nazarda var maşallah maşallah maşallah diyelim

haksızmıyım

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

arkadaşlar dün bu duayı 2 rekat ALLAH rızası için namz kılıp bende okudum 7defa ve inanarak dua ettim eşimle yaklaşık 2 haftadır öyle sorunlarımız vardıki bunu ancak ben bilirim ama dün akşam geldiğinde sanki ne kavga ne küslük vardı ALLAHIMA şükür çok mutluyum şu an günlerdir ne çekiyordum dua bile okuyamıyordum hatta bu duayı bile okurken çok zorlandım ama çok etkili mutlaka okuyun cartier kardeşim ALLAH BİNLERCE KERE RAZI OLSUN SENDEN RABBM NE MURADIN VARSA VERSİN

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

MÜMTEHINE suresi 7ayeti bol bol oku Mümtehine sınav veren kadın anlamına gelir

Eşiyle kavga eden- Sevdiyle kavga eden-Düşmanı olan-Kayınvalidesiyle kavgalı olan bol bol bu duayı okusun
türkçe mealide şudur :
7 Olur ki Allah sizinle düşman olduklarınız arasında yakında bir dostluk meydana getirir Allah gücü yetendir Allah çok bağışlayan, çok esirgeyendir

Benim elime geçtikçe bilgiler burdan paylaşacam

Kaynak İstanbul universitesi İlahiyat profosöründen!

Saygılarımla:!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com