![]() |
Celbi muhabbet için |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Celbi muhabbet içinSenin gibi güzel ve değerli bir kardeşimin yanlız olmasına pek inanamasamda sağol ![]() zaferrr Nickli Üyeden Alıntı ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- Çok güzel iltifat bayıldım ![]() ![]() inciseL Nickli Üyeden Alıntı bunları yapan bu kadar ince erkeği bulursam onu kaybetmemek için dua ararım ben burda |
![]() |
![]() |
![]() |
Celbi muhabbet için |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Celbi muhabbet içinkuzguncuk Nickli Üyeden Alıntı Sevgili kardeşim böyle bir sıkıntım varsa bence arama şansın varsa hemen ara ve onu ne kadar çok sevdiğini cevap verecek kadar zaman bırakmadan söyle,dikkat et konuşmasın! Sonra ona kır çiçeklerinden bir demet verebilir,hatta biraz sopa yemeyi göz önüne alıp oturduğu yerin önüne seni seviyorum yazdıktan sonra altına zafer diye ilave edersen çok etkili olur Ve yine kapısına hergün bir gönca gül bırakabilirsin ![]() bunları yapan bu kadar ince erkeği bulursam onu kaybetmemek için dua ararım ben burda |
![]() |
![]() |
![]() |
Celbi muhabbet için |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Celbi muhabbet içinkuzguncuk Nickli Üyeden Alıntı Sevgili kardeşim böyle bir sıkıntım varsa bence arama şansın varsa hemen ara ve onu ne kadar çok sevdiğini cevap verecek kadar zaman bırakmadan söyle,dikkat et konuşmasın! Sonra ona kır çiçeklerinden bir demet verebilir,hatta biraz sopa yemeyi göz önüne alıp oturduğu yerin önüne seni seviyorum yazdıktan sonra altına zafer diye ilave edersen çok etkili olur Ve yine kapısına hergün bir gönca gül bırakabilirsin ![]() Eywallah abii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Celbi muhabbet için |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Celbi muhabbet içinarkadaşlar dün belirttiğim gibi bugün bu uygulamayı yaptım bu siteye üye olup kavuşmak isteyen tanıdığım, tanımadaığım ,yeryüzünde sevipte kavuşmak isteyen tüm insanlar, ve kendim için yaptım için yaptım duamı başında ve sonunda hacet namazı kıldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- herşey Allahtan ve umudum yok yarınlar teşekkür edeim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Celbi muhabbet için |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Celbi muhabbet içinherşeyallahtan Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar cehaletimi bağışlayın ama kuşluk vakti tam olarak hangi saatlerdir yanlış bir vakitte okumak istemem ![]() ![]() kusluk vakti nezaman oluyor bilmiorm bilen varsa bi aydinlatsa guzel olur --- Sonraki mesaj --- askına dilenciyim Nickli Üyeden Alıntı Kuşluk vakti, şer’i gündüzün dörtte biri geçtikten sonra başlar, zeval [İstiva] vaktine kadar devam eder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ee tam olarak saat kac oluyor cahillimi bagisaliyn anlamadim da |
![]() |
![]() |
![]() |
Celbi muhabbet için |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Celbi muhabbet içinherşeyallahtan Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar cehaletimi bağışlayın ama kuşluk vakti tam olarak hangi saatlerdir yanlış bir vakitte okumak istemem ![]() ![]() Kuşluk vakti, şer’i gündüzün dörtte biri geçtikten sonra başlar, zeval [İstiva] vaktine kadar devam eder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Celbi muhabbet için |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Celbi muhabbet içinBİR kimse eşinin veya bir kimsenin mühabbetini celp etmek için sure-i yasinin birinci mübinine kadar 53 defa okur ise ol kimsenin mühabbetini celp etmiş olur veya uzak bir yerde veya ayrı yaşıyorsa en kısa zaman içinde ol kimseyi elde etmiş olur not: okuma zamanı sabah kuşlık vaktidir diğer zamanlar içinde okumayınız önce bir boy abdesti alın sonra iki rekat hacet namazı kılınacak ondan sonra okuyunuz kaynak : mustafa varlı büyük dua kitabı arkadaşlar kitabta ne yazıyosa size aynısını aktardım |
![]() |
![]() |
|