Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
celbi, muhabbet

Celb-i Muhabbet

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Celb-i Muhabbet

arkadaşlar biliyorum hepimiz aynı durumdayız ama şunu gönülden söylüyorum bana bu tip cinleri aracı koyup yapılan seyler artık çokta mantıklı gelmiyor şeytanda cin soyundan gelme ehmde en fazla hizmet eden cindi ama adı şeytan olarak kaldı falcılarda cinlerden duyduklarını söylüyorlar boşunamı fala bakmak efendimiz tarafından yasaklandı bakanda baktıranda cehennem ehli olarak gösterildi aynı şekilde büyü yapanlarda cinlerden yardım alarak yapıyorlar bu böyle uzar gider ama ulvi cinlerde var fakat ne olursa olsun biz ümmeti Muhammed'e yasaklanmı Neder farlı bir boyundan yaratılmıştan yardım istiyelim aracı koymadan tüm yaratılmış olanların sahibinden Allah'tan istemeyelim kulağı ters elle tutmak gibi Biz insan oğluna bilinmeyeni yapamak çok etkileyici gelir cazibeli gelir Ben artık yapmıyorum yapmadığım kalmadı sevdiğim uğruna uğraşmadığım şey kalmadı ama elimde sadece acabalar var samimiyetle söylüyorum Esmaül hüsna dan aldığım yardımı hiç bir şeyden almadım şimdi unutmaya başladım sevdiğimi ölmeyi düşünürken , şimdi işlerim yoluna girdi, insanlar daha güzel bakıyorlar , gülmeyi özlemiştim, artık doya doya rabbimle konuşuyorum her 5 vakitte Miraca çıkıyorum bundan daha büyük haz ve Rabbimden daha büyük aşk olurmu Ben hata yapmıyormuyum yapıyorum, geçenlerde arkadaşlarımla cafeye gittiğimde sırf ne sallayacağını merak ettiğimden fala baktırdım arkadaşlarım fazla israr ettiler falcı oturdu ve sevdiğim hakkında herşeyi anlattı nasıl salladı bilmiyorum ama bana 2 hafta içerisinde sevdiğinle aran düzelecek dedi işte şeytan işi olduğu nerden belli;eğerki ben inanmış olsaydım imanımdan olacaktım şeytan zaafımla beni yenecekti çok şükür o faldan sonra tövbe ettim ve rabbimden yalvararak özür diledim kısacası bu tarz şeyler bana artık mantıksız geliyor Efendimiz hiç böyle şeyleri örnek göstermemiş hep ayetler hep bilinen dualar ama cinlerle ilgili faydalı hiç bir şey yok
Alıntı Yaparak Cevapla

Celb-i Muhabbet

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Celb-i Muhabbet

Dün gece okudum bu duayıAyetel kürsi okumadan yaptımBurada yazılanların etkisindemi kaldım bilmem Uykuya dalma sırasında bir elin omzuma dokunduğunu rüya olarak gördüm gözümü açtım Sonra tekraruykuya daldım rüyamda siyah saçlı bir kadın gelip saçımı okşadıGene uyandım Tekrar uyudum ama karışık rüyalar gördüm Allah hayırllara yazsın Korkmadım ama Korkuç birşey yoktu

--- Sonraki mesaj ---

arkadaşlar başka uygulayan yokmu?

Alıntı Yaparak Cevapla

Celb-i Muhabbet

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Celb-i Muhabbet

Basit ama tahlikeli bi celp formülü Sadece 1 kere okunur ve 11 gün tekrar edilir

Aşık Etmek için Muhteşem Bir Azimet
Kendinize Aşık Etmek için Muhteşem Bir Azimet (Önerilir!)
Âyehin Ayehin bikitriyâlin bikitriyâlin celişin celişin dimyâlin dimyâlin vehîmin
vehîmin zenkatâ zenkatâ hadâyehin hadâyehin tıfyâlin tıfyâlin ecîbû eyyetühel hurûfis
semâniyyeti i'tûnî bimâ ekele ve ehîkümüt tâsiuz zâhibü ankün ve hüve harfühül hâi
anküm ve hüve harful hâ-i bi hakkis sirrillezî ev deuhu fikümül bârit tâhirud dâimüz
zekiyyül cevvâdül vedûdül ahadül hayyü illâ mâ heyyectüm XXXXXXXX alâ mehabbeti
WWWWWWWW bi hakki hâzihil esmâ-i aleyküm İnnehü min süleymâne ve innehü
Bismillâhirrahmânirrahîm Ellâ ta'lû aleyye ve'tûnî müslimîn Müsriîne tâiîne lillâhi rabbil
âlemîn
Dikkat1:
("XXXXXXXX" --> yazılı yerde sevdiğiniz kişinin adı)
("WWWWWWWW" --> yazılı yerde kendi adınız)
Dikkat2:
Azimeti okumadan önce korunma duası olarak 7 defa "Ayet-el kürsi" suresini okuyunuz
Dikkat3:
Bu uygulama istenilen sonuca ulaşmak için tümüyle beraber 11 defa tekrar edilmelidir
dır Kaynağını bilmiyorum
Okurken hızlı hızlı geçen gölgeler veya ışıkta dalgalanmalar felan görebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com