![]() |
Birini Getirmek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Birini Getirmekcrysania sanırım yanlış bir tabir kullandım sudan sebep değil bizim dışımızda gelişen ailevi vs sorunlar yüzünden demeliydim tabi insan düşünüyor yine de sevgi mücadele etmeyi gerektirmez mi neden böyle oluyor diye, üstelik bırakın verilen sözleri filan dedim ya sevildiğini bile bile ayrı kalmak çok acı allah kimsenin başına vermesin çok zor, siz durum her neyse kabullenmeyi tercih etmişsiniz belki en doğrusu odur insana daha az acı verir ama şu da bir gerçek insan yaşamadan anlamıyor bazı şeyleri demek ki bizde yaşacağız ve öğreneceğiz |
![]() |
![]() |
![]() |
Birini Getirmek |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Birini Getirmekhawaslae er gec tutar yeter kı sartlara tam uyulsun zaten cogu hawas kıtabının basında da en ufak bı suphe duyuyosanız hıc kalkısmayın der ![]() ![]() -------------------- gunluk dedıgın beyaz bı tas gıbı bısye ufak ufak boncuk gıbı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Birini Getirmek |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Birini GetirmekTergab ism-i celilinin esma-i hüsnadan karşılığı Cenabı Hakk'ın Ya Selam ism-i Şerifidir ![]() Berheş ism-i şerifinin karşılığı esma-i hüsna'dan Ya Allah, Ya Muktedir ism-i şerifleridir ![]() ![]() ![]() BİRİNİ GETİRMEK: Bir kimseyi getirmek isteyen, ???????? (tergab) , ???? (berheş) ism-i celillerini 1209 defa okur ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak: Berhetiyye Havas ve Esrarı - Arim Pamuk, Sayfa 19 |
![]() |
![]() |
|