Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akşam, denedim, geliyorlar, istemeye, kısmet

Kısmet için Denedim ve Bu Akşam İstemeye Geliyorlar

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

sevgisiz asla Nickli Üyeden Alıntı

madem evlendi diyosun en başta konuyu açsaydın bizde denerdik

--- Sonraki mesaj ---

karar vermeye çalışıodum ama bunu denecemm bakalım hayırlısı

--- Sonraki mesaj ---

Allah razı olsun cnm kaderim ne varsa onu yaşatıyor Allahtan hayırlsını isteyin yeter

bu konu yeterince mevcut demiştim zahmet edip konulara baksaydın bana konu aç demezdin zaten konuyada yazdım artık biliyosun 2 gün geç evlen ne olur yani

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

duygusal_kiz Nickli Üyeden Alıntı

Allah’ın ismi şeriflerinden birisi de ‘El-Fettâh’ olup, anlamı; kapalı olan her şeyi inayetiyle açan, her zorluğu hidayetiyle gideren İlâhi Zât demektir

bu ismi şerifi hergün sayısız okuyabilirsinizve allahdan herzaman hayırlısını isteyin ben denedim bundan 1 kaç ay önce bu ismi çokca zikrettim bunun yanında ya vedüd,el gafur ismini muska haline getirip çantamda taşıdım ve allaha şükürler olsunki allahım kabul etti ve hiç ortada bişey yokken nasip çıktı ve pazar günü görücü geldi bu akşamda istemeye geliyorlar allahım bu insan benim için hayırlıysa olsun diyorum ve şükredin arkadaşlar

El-Fettâh’

Zamanların Fâtihisin

Lutfile nusret edensin
Mü’mini cihanda muhsin

Seçen sensin “Yâ Fettâh”

(Musa Tektaş)

Yâ Fettâh,

Ey büyük Allah’ım,

Sabahın ılık rüzgarı, hanemize koşarken, uzaklara hicret eden ak mintanlı gün, tepelerin üzerinden aşarken, vadilerin üzerinden devrile devrile akan berrak sular ırmağından taşarken ben ellerimi açtım, sana geldim Kapına geldim Üzerime kapanmış sandığım ihsan kapına geldim Hüznün sarkacında asılı duran kederli yüreğimi sana getirdim Yüreğim senin inayetinle durulmak ister Sen merhametinin sığınağına geldim, uyumaya, durulmaya ve yeniden doğrulmaya Ağır ağır yükleri taşıtmayan, belalı sulara girdiğimde boğulmama geçit vermeyen sensin Kalbimi onaran senTüm hüzünlerimi bıraktım zehrin avuçlarına, geldim Kalbim, anahtarı sen de olan huzur kapısından içeri girmek diler Bütün pişmanlığım, bütün kederim ve sana olan aşkımla geldiğim kapını, engin lütfunla aç Rabbim Aç ki senin ikliminin sırrına ereyim, senin ateşinle yanayım

Şükürler sana Rabbim, şükürler olsun

Nurunla, rahmetinle muhabbetler saçansın

Kilitli kapıları ihsanınla açansın

Bize bütün kapıları

Açan sensin “Yâ Fettâh”

Zaferlerin ayetlerde
Geçen sensin “Yâ Fettâh”

tebriklerdüğününe geliriz artık

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

arkadaşlar inanın halen daha şokdayım allahım sen nelere kadirsin yarabbim bu olaylar gerçekleşeli bugün 1 hafta oluyor ve ben aklımdaki diğer kişiyi silmiş durumdayım aklıma bile gelmiyor eşim olacak kişi biliyorumki benim değerimi bilecek ve beni gerçek sevgiyle sevecek mutlu bir yuvamız olacak buna eminiim herşey biranda gerçekleşti ve mutluyum allahım şükürler olsun sana benim için dua edin canlar mutluluğum için bende sizler için dua edecem

Dualarımız seninleEvet Allahım bak dualarını kabul buyurmuş,mutluluğun daim olur inşallah canım

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Allah’ın ismi şeriflerinden birisi de ‘El-Fettâh’ olup, anlamı; kapalı olan her şeyi inayetiyle açan, her zorluğu hidayetiyle gideren İlâhi Zât demektir

bu ismi şerifi hergün sayısız okuyabilirsinizve allahdan herzaman hayırlısını isteyin ben denedim bundan 1 kaç ay önce bu ismi çokca zikrettim bunun yanında ya vedüd,el gafur ismini muska haline getirip çantamda taşıdım ve allaha şükürler olsunki allahım kabul etti ve hiç ortada bişey yokken nasip çıktı ve pazar günü görücü geldi bu akşamda istemeye geliyorlar allahım bu insan benim için hayırlıysa olsun diyorum ve şükredin arkadaşlar

El-Fettâh’

Zamanların Fâtihisin

Lutfile nusret edensin
Mü’mini cihanda muhsin

Seçen sensin “Yâ Fettâh”

(Musa Tektaş)

Yâ Fettâh,

Ey büyük Allah’ım,

Sabahın ılık rüzgarı, hanemize koşarken, uzaklara hicret eden ak mintanlı gün, tepelerin üzerinden aşarken, vadilerin üzerinden devrile devrile akan berrak sular ırmağından taşarken ben ellerimi açtım, sana geldim Kapına geldim Üzerime kapanmış sandığım ihsan kapına geldim Hüznün sarkacında asılı duran kederli yüreğimi sana getirdim Yüreğim senin inayetinle durulmak ister Sen merhametinin sığınağına geldim, uyumaya, durulmaya ve yeniden doğrulmaya Ağır ağır yükleri taşıtmayan, belalı sulara girdiğimde boğulmama geçit vermeyen sensin Kalbimi onaran senTüm hüzünlerimi bıraktım zehrin avuçlarına, geldim Kalbim, anahtarı sen de olan huzur kapısından içeri girmek diler Bütün pişmanlığım, bütün kederim ve sana olan aşkımla geldiğim kapını, engin lütfunla aç Rabbim Aç ki senin ikliminin sırrına ereyim, senin ateşinle yanayım

Bize bütün kapıları

Açan sensin “Yâ Fettâh”

Zaferlerin ayetlerde
Geçen sensin “Yâ Fettâh”

Ben tam olarak annamadim Ya fettahmi cekeceyiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

UGURBOCEGI Nickli Üyeden Alıntı

hayırlı olsun dabu aksam gelıyorlarsa hazırlık yapsana bak sonra ıkramdan memnun kalmazlarforumun faydası olmaz kardes sonra sana :-)))

allah tamamını erddırsın ınsallah

akşam gelcekler nasıl olsa ev şuanda kalabalık zaten anneme yardım edecek kişi çok ben 4 gibi çıkacam işten benim sadece süslenmem 1 saate hazır olurum oyüzden pekde acele etmeye gerek yok acele işe şeytan karışırmışbu akşam inşallah sorunsuz bi halde hayırlısıyla geçirmek istiyorum allahım inşallah yardımcı olur

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

El-Fettâh’

Zamanların Fâtihisin

Lutfile nusret edensin
Mü’mini cihanda muhsin

Seçen sensin “Yâ Fettâh”

(Musa Tektaş)

Yâ Fettâh,

Ey büyük Allah’ım,

Bize bütün kapıları

Açan sensin “Yâ Fettâh”

Zaferlerin ayetlerde
Geçen sensin “Yâ Fettâh”

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com