|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akşam, denedim, geliyorlar, istemeye, kısmet |
![]() |
Kısmet için Denedim ve Bu Akşam İstemeye Geliyorlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kısmet için Denedim ve Bu Akşam İstemeye Geliyorlarsevgisiz asla Nickli Üyeden Alıntı madem evlendi diyosun en başta konuyu açsaydın bizde denerdik ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- karar vermeye çalışıodum ama bunu denecemm bakalım hayırlısı ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- Allah razı olsun cnm kaderim ne varsa onu yaşatıyor Allahtan hayırlsını isteyin yeter ![]() ![]() ![]() bu konu yeterince mevcut demiştim zahmet edip konulara baksaydın bana konu aç demezdin zaten konuyada yazdım artık biliyosun 2 gün geç evlen ne olur yani |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kısmet için Denedim ve Bu Akşam İstemeye Geliyorlarduygusal_kiz Nickli Üyeden Alıntı Allah’ın ismi şeriflerinden birisi de ‘El-Fettâh’ olup, anlamı; kapalı olan her şeyi inayetiyle açan, her zorluğu hidayetiyle gideren İlâhi Zât demektir ![]() bu ismi şerifi hergün sayısız okuyabilirsiniz ![]() El-Fettâh’ Zamanların Fâtihisin Lutfile nusret edensin Mü’mini cihanda muhsin Seçen sensin “Yâ Fettâh” (Musa Tektaş) Yâ Fettâh, Ey büyük Allah’ım, Sabahın ılık rüzgarı, hanemize koşarken, uzaklara hicret eden ak mintanlı gün, tepelerin üzerinden aşarken, vadilerin üzerinden devrile devrile akan berrak sular ırmağından taşarken ben ellerimi açtım, sana geldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şükürler sana Rabbim, şükürler olsun ![]() ![]() ![]() Nurunla, rahmetinle muhabbetler saçansın ![]() ![]() ![]() Kilitli kapıları ihsanınla açansın ![]() Bize bütün kapıları Açan sensin “Yâ Fettâh” Zaferlerin ayetlerde Geçen sensin “Yâ Fettâh” tebrikler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kısmet için Denedim ve Bu Akşam İstemeye Geliyorlarduygusal_kiz Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar inanın halen daha şokdayım allahım sen nelere kadirsin yarabbim bu olaylar gerçekleşeli bugün 1 hafta oluyor ve ben aklımdaki diğer kişiyi silmiş durumdayım aklıma bile gelmiyor eşim olacak kişi biliyorumki benim değerimi bilecek ve beni gerçek sevgiyle sevecek mutlu bir yuvamız olacak buna eminiim herşey biranda gerçekleşti ve mutluyum allahım şükürler olsun sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dualarımız seninleEvet Allahım bak dualarını kabul buyurmuş,mutluluğun daim olur inşallah canım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kısmet için Denedim ve Bu Akşam İstemeye Geliyorlarduygusal_kiz Nickli Üyeden Alıntı Allah’ın ismi şeriflerinden birisi de ‘El-Fettâh’ olup, anlamı; kapalı olan her şeyi inayetiyle açan, her zorluğu hidayetiyle gideren İlâhi Zât demektir ![]() bu ismi şerifi hergün sayısız okuyabilirsiniz ![]() El-Fettâh’ Zamanların Fâtihisin Lutfile nusret edensin Mü’mini cihanda muhsin Seçen sensin “Yâ Fettâh” (Musa Tektaş) Yâ Fettâh, Ey büyük Allah’ım, Sabahın ılık rüzgarı, hanemize koşarken, uzaklara hicret eden ak mintanlı gün, tepelerin üzerinden aşarken, vadilerin üzerinden devrile devrile akan berrak sular ırmağından taşarken ben ellerimi açtım, sana geldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şükürler sana Rabbim, şükürler olsun ![]() ![]() ![]() Nurunla, rahmetinle muhabbetler saçansın ![]() ![]() ![]() Kilitli kapıları ihsanınla açansın ![]() Bize bütün kapıları Açan sensin “Yâ Fettâh” Zaferlerin ayetlerde Geçen sensin “Yâ Fettâh” Ben tam olarak annamadim Ya fettahmi cekeceyiz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kısmet için Denedim ve Bu Akşam İstemeye GeliyorlarUGURBOCEGI Nickli Üyeden Alıntı hayırlı olsun da ![]() ![]() ![]() ![]() allah tamamını erddırsın ınsallah akşam gelcekler nasıl olsa ev şuanda kalabalık zaten anneme yardım edecek kişi çok ben 4 gibi çıkacam işten benim sadece süslenmem 1 saate hazır olurum oyüzden pekde acele etmeye gerek yok acele işe şeytan karışırmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kısmet için Denedim ve Bu Akşam İstemeye GeliyorlarAllah’ın ismi şeriflerinden birisi de ‘El-Fettâh’ olup, anlamı; kapalı olan her şeyi inayetiyle açan, her zorluğu hidayetiyle gideren İlâhi Zât demektir ![]() bu ismi şerifi hergün sayısız okuyabilirsiniz ![]() ![]() El-Fettâh’ Zamanların Fâtihisin Lutfile nusret edensin Mü’mini cihanda muhsin Seçen sensin “Yâ Fettâh” (Musa Tektaş) Yâ Fettâh, Ey büyük Allah’ım, Sabahın ılık rüzgarı, hanemize koşarken, uzaklara hicret eden ak mintanlı gün, tepelerin üzerinden aşarken, vadilerin üzerinden devrile devrile akan berrak sular ırmağından taşarken ben ellerimi açtım, sana geldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şükürler sana Rabbim, şükürler olsun ![]() ![]() ![]() Nurunla, rahmetinle muhabbetler saçansın ![]() ![]() ![]() Kilitli kapıları ihsanınla açansın ![]() Bize bütün kapıları Açan sensin “Yâ Fettâh” Zaferlerin ayetlerde Geçen sensin “Yâ Fettâh” |
![]() |
![]() |
|