|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aile, havas, istekleriniz, sevgilii, vsyardım, yardım |
![]() |
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)allah yar ve yardımcın olsun ![]() ![]() abdestli olarak üç ayetel kürsi okuyup ardından YA HAYYU YA KAYYUM YA BEDİASSEMAVATİ YA ZELCELALİ VEL İKRAM ![]() ![]() İyilikten Başka Birşey Konuşmasın Diye Dua Edin Sonucu Gözleyin Bakın Neler Göreceksiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok faidesini gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM Lâ ilâhe illellâhül melikül hakkul mübîn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- Mübarek kadeh duasını içki müptelası olan kişinin bardağına su koyup üzerine 7 kez okunurak o kişiye üç kez tekrar ederek içirilir ise o kimseden o hastalık uzaklaşmış olur ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)allah yardimciniz olsun yurt disinda olsa bir telefon etseniz o babanizi alir yatirirlar belki de aylarca hatta yillarca hapisten cikamaz bu yuzden size bunlari yapmaya seyi yemez ispanyol ve siyahlar onu mum gibi yaparlar sonrada cikinca bambaska biri olur ![]() ![]() ![]() korkmayin polisi arayin hatta simdi arayin pamuk gibi gorulen essiz turk insanimiz arasinda boyleleri coktur yasina basina bakmadan bir guzel doveceksin agiz burun koymacaksin tedaviye baslayacaksin --- Sonraki mesaj --- siz dinlemyin formda sacma sapan yazanlar olacaktir bende de ayni sorun var ne olacak ki dua oku diyenler olacaktir sizde buyu de olabilir ailece baktirin birsey kaybetmessiniz polisi arayin yardim alin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)yavrum babandır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Allah yardımcın olsun canım bu mübarek gecede dualarımızdasın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)ercü Nickli Üyeden Alıntı temiz bi dayak çektirin derim 100 tl ye adam kesiyolar bi adamımı dövdüremiyosunuz Ne demek arkadaşım yangına körükle gitmek yanlış ![]() ![]() Sevgili kardeşim ,hayat bir sınav bizlerde bunu ya başarıyla yada başarısız bir şekilde vermek mecburiyetindeyiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belki söylediklerim acını dindirmez ama senin için bu gece dua edip selamete cıkmanı isteyeceğim rabbim gönlüne göre versin canım kardeşim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)canim benim Annen icin cok gecmis olsun Rabbim sifasini versin bol bol sabirlar versin size ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Yazdıklarınıza,yaşadıklarınıza okadar çok üzüldümki analatamam sizi çok iyi anlıyorum ![]() ![]() ![]() polise şikayet çözüm değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boşanma keşke en baştan olsaydı bu zamana kadar anneniz boşananamış demekki çaresi yok çaresiz ![]() ama yinede bence annenizin arkasında durun ayrılın o evden ![]() ![]() adliye bahçelerinde boşanmak isteyen eşlerine neler yapıtıklarını görüyoruz bazı cani kocaların anneniz ve siz hergün okuyabildğiniz kadar tevbe süresinin son ayetini okuyun ![]() buna bir süre sayısız olarak devam edin ![]() ![]() Bu gecenin yuzu suyu hürmetine Rabbim sizi kurtarsın aminn |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)kader gözünü bağlamış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Merhaba estanbul üyeleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Abreas Nickli Üyeden Alıntı bedduamı? bide üstüne beddua mı etsin yani aman yok haklısın boşvermeliyim ))) 12 yıl daha düşünemem inşallah Allah verirde bir an evvel görürüm o yoluna ben yoluma) yazılanları okudum ama aklım mantığım almıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() namaz kılıyormuşsun madem, bazı şeyleride iyi bilmen gerekir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ya özür beklediğin kişi allah katında haklıysa? ve sende içinde beslediğin o nefsinle sınanıyorsan? bana kalırsa sen nefsine yeniksin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ilginç birisin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- hiçmi kimse yok bana yardım edecek |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Sevgili üyeler,15 yaşındaki oğlum sigaraya başlamış onu bundan vazgeçirmek için ne yaptıysam olmadı(ikna çabaları,ceza,ödül ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)nişanlım benim ugruma ailesini göze aldı, beni okadar cok seviyorduki kıskanmaktan evdn bile dısarı cıkarmıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)2 yillik nişanliyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- yokmu arkadaslar yardım edicek kimse, bukadar caresiz bırakmayın beni nolur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|