Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aile, havas, istekleriniz, sevgilii, vsyardım, yardım

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

allah yar ve yardımcın olsun yaşadıklarınız kolay şeyler değil

abdestli olarak üç ayetel kürsi okuyup ardından YA HAYYU YA KAYYUM YA BEDİASSEMAVATİ YA ZELCELALİ VEL İKRAM dedikten sonra ey ALLAH'ım Falanca Kişinin Bana Karşı Dilini Bağla Ağzını Kilitle Hakkımda Hayır ve İyi

İyilikten Başka Birşey Konuşmasın Diye Dua Edin Sonucu Gözleyin Bakın Neler Göreceksiniz Hergün Okumanız Lazım Birde Falanca Yerine Kişinin İsmi Gelecek

çok faidesini gördüm bu formdan Mira kardeşimiz bana öğretmişti Rabbim ondan da senden razı olsun aeo

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Lâ ilâhe illellâhül melikül hakkul mübîn La ilâhe illellahül hakemül adlül metîn Rabbünâ ve rabbü âbâinel evvelîn La ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü minez zâlimînLâ ilâhe illellâhü vahdehû lâ şerîke leh, lehül mülkü ve lehül hamdü yuhyî ve yumîtü ve hüve hayyül lâ yemûtü ebeden biyedihil hayru veileyhil masîru ve hüve alâ külli şey’in kadîr Ve bihî nesteînü ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm Lâ ilâhe illellâhü şükran li ni’metihLâ ilâhe illellâhü ikrâran bi rubûbiyyetih Ve sübhânellâhi tenzîhen li azametih Es’elükellâhümme bi hakkısmikel mektûbi alâ cenâhı cibrîle aleyke yâ rab Ve bihakkısmikel mektûbi alâ cenahı mîkâîle aleyke yâ rab Ve bi hakkısmikel mektûbi alâ cebheti isrâfîle aleyke yâ rabVe bi hakkısmikel mektûbi alâ keffi azrâîle aleyke yâ rab Ve bi hakkısmikellezî semmeyte bihî münkeran ve nekîran aleyke yâ rab Ve bihakkısmike ve esrâri ıbâdike aleyke yâ rab Ve bihakkısmikellezî temme bihil islâmü aleyke yâ rab Ve bihakkısmikellezî telekkâhü âdemü lemmâ hebeta minel cenneti fe nâdâke fe lebbeyte düâehü aleyke yâ rabVe bihakkısmikellezî nâdâke bihî şîtü aleyke yâ rab Ve bihakkısmikellezî kavveyte bihî hameletel arşî aleyke yâ rab Ve bihakkısmikelmektûbî fittevrâti vel incîli vezzebûri vel fürkâni aleyke yâ rab Ve bihakkısmike ilâ müntehâ rahmetike alâ ıbâdike aleyke yâ rab Ve bihakkı temâmi kelâmike aleyke yâ rab Ve bihakkısmikellezî nâdâke bihî ibrâhîmü fecealtennâra aleyhi berden ve selâmen aleyke yâ rab Ve bihakkısmikellezî nâdâke bihî ismâîlü fe necceytehû minezzebhı aleyke yâ rabVe bihakkısmikellezî nâdâke bihî ishâku fe kadayte hâcetehû aleyke yâ rab Ve bihakkısmikellezî nâdâke bihî hûdü aleyke yâ rab Ve bihakkısmikellezî deâke bihî ya’kûbü fe ra dedte aleyhi basarahû ve veledehû yûsüfe aleyke yâ rab Ve bihakkısmikellezî nâdâke bihî dâvüdü fe cealtehû halîfeten fil ardı ve elente lehül hadîde fî yedihî aleyke yâ rab Ve bihakkısmikellezî deâke bihî süleymânü fe a’taytehül mülke fil ardı aleyke yâ rab Ve bihakkısmikellezî nâdâke bihî eyyûbü fe necceytehû minel gammillezî kâne fîhi aleyke yâ rab Ve bihakkısmikellezî nâdâke bihî îsebnü meryeme fe ahyeyte lehül mevtâ aleyke yâ rab Ve bihakkısmikellezî nâdâke bihî mûsâ lemmâ hâtabeke alettûri aleyke yâ rab Ve bihakkısmikellezî nâdetke bihî asîyetümraetü fir’avne fe razaktehel cennete aleyke yâ rab Ve bihakkısmikellezî nâdâke bihî benû isrâîle lemmâ câvezûlbahra aleyke yâ rab Ve bihakkısmikellezî nâdâke bihil hıdıru lemmâ meşâ alel mâi aleyke yâ rab Ve bihakkısmikellezî nâdâke bihî muhammedün sallallâhü aleyhi ve selleme yevmel ğâri fe necceytehû aleyke yâ rab İnneke entel kerîmül kebîru Hasbünellâhü ve ni’mel vekîl Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm Ve sallallâhü alâ seyyidinâ muhammedin ve alâ âlihî ve sahbihî vesellem

--- Sonraki mesaj ---

Mübarek kadeh duasını içki müptelası olan kişinin bardağına su koyup üzerine 7 kez okunurak o kişiye üç kez tekrar ederek içirilir ise o kimseden o hastalık uzaklaşmış olur

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

allah yardimciniz olsun yurt disinda olsa bir telefon etseniz o babanizi alir yatirirlar
belki de aylarca hatta yillarca hapisten cikamaz bu yuzden size bunlari yapmaya seyi yemez
ispanyol ve siyahlar onu mum gibi yaparlar
sonrada cikinca bambaska biri olur bence sizde polisi arayin yardim isteyin
korkmayin polisi arayin hatta simdi arayin
pamuk gibi gorulen essiz turk insanimiz arasinda boyleleri coktur

yasina basina bakmadan bir guzel doveceksin agiz burun koymacaksin
tedaviye baslayacaksin

--- Sonraki mesaj ---

siz dinlemyin formda sacma sapan yazanlar olacaktir
bende de ayni sorun var ne olacak ki dua oku diyenler olacaktir
sizde buyu de olabilir ailece baktirin birsey kaybetmessiniz

polisi arayin yardim alin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

yavrum babandırsen onların iyiliğini istiyorsunbu mübarek gecede sevgiden yoksun büyüyen alkolde çare arayan kardeşimizin babasına hidayet verson içişi olsunalkoliklerin çoğu aslında özünde çok iyi olan ancak sevgisiz büyüyen kişilerdirçözüm ise önlara sevgi ve şefkat göstermek alkolü kafalarına kakmadan yaklaşmaktır içmiyeceksin şu zıkkımı demek onları alkole biradım daha iter
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Allah yardımcın olsun canım bu mübarek gecede dualarımızdasınburda pc başında akıl vermek kolaydır ama bunları yaşayan sensin ve karşındakide senin baban atılmazda,satılmazdaböyle eli kolu bağlı durulmazdabu zmana kadar hiç boşanmak için babnızla konuştunuzmu yada polise gittiniz nasıl tepki verdi??yani şimdi zaten şiddetli bi insan allah korusun polise gidersiniz boşanma dersiniz baban daha kötü şeyler yapabilir yani birde işin bu tarafı var onuda düşün bine desemki elimizden bol bol senin için babanın ıslah olması için dua etmekten başka ne gelebilirkibol bol yasini şerif oku her derde her sıkıntıya devadırallahım bu mübarek gece hürmetine senin ve annenin yüzüne baksın sizi bu sıkıntılardan kurtarsınamin
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

ercü Nickli Üyeden Alıntı
temiz bi dayak çektirin derim 100 tl ye adam kesiyolar bi adamımı dövdüremiyosunuz

Ne demek arkadaşım yangına körükle gitmek yanlış

Sevgili kardeşim ,hayat bir sınav bizlerde bunu ya başarıyla yada başarısız bir şekilde vermek mecburiyetindeyizBak ne güzel demişsin Allahı mı hiç unutmadım diye devam et bu dünyada olmazsa öbür dünyada sabrının sefasını süreceksin inş Ne canına kıy ne de babama diini bağlayacak bir şey yaptırSeni çok iyi anladım zamanında bende çok zor zamanlar geçirdim bittim öldüm dedim ama ne bittim ne de öldüm bir gün gelecek sen herkesten daha çok rahat edeceksin inş o gün belki yaralı bir ceylan gibi olacaksın ama bazen de hiç yaşamamış gibi olacaksın bunları bilmiyorum ne kadar anlatabildim İsyan etme her zaman duandan vazgeçme Arkadaşımın söylediği gibi yapacağınız tek sey kanunlara sığınmak Yazdıklarını okurken ağladım inan bir insan öz evladına canım dediği eşine nasıl yapar bunu dedim dedim ama insanoğlu nankördür
Belki söylediklerim acını dindirmez ama senin için bu gece dua edip selamete cıkmanı isteyeceğim rabbim gönlüne göre versin canım kardeşim Kandilin mübarek olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #7
Prof. Dr. Sinsi

canim benim Annen icin cok gecmis olsun Rabbim sifasini versin bol bol sabirlar versin size Böyle durumlarda agiz burun baglamakla olmuyor bence siz biran önce kendi hayatinizi kurmaniz lazim anneniz kadinlara yardim eden yerler vardir tr de oralara basvurup yardim istemelisiniz sabirda bir yere kadar bir cok kadinimiz sabrederim düzelir umuduyla bekliyorlar ama sonu hep Allah magfaza ölümle bitiyor Biran önce önleminizi almaniz lazim aklin yolu birdir böylesi siddetler zamanla cogalir seytanda isin icine girdigi icin sarhos bir insana yön vermesi dahada kolay oluyor böylesi durumlar vukuu buluyor Zaman kaybetmeden yardim yerlerine basvurup ayrilmaniz lazim Rabbim yardimciniz olsun
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #8
Prof. Dr. Sinsi

Yazdıklarınıza,yaşadıklarınıza okadar çok üzüldümki analatamam sizi çok iyi anlıyorum
polise şikayet çözüm değilçünkü böyle yapan bir insan hemde babanız aynı çatı altın yaşıyorsunuz,onu polise şikayet ettiğiniz için size daha da yapmadığını bırakmazsize hayatı kan kusturan insan,öc almak için ne yapar ne eder daha kötü şeyler yaparçünkü bu sokaktaki normal bir insan deil babanız
Boşanma keşke en baştan olsaydı bu zamana kadar anneniz boşananamış demekki çaresi yok çaresiz
ama yinede bence annenizin arkasında durun ayrılın o evdenki babanız boşnmaya yanaşmayacaktır belli
adliye bahçelerinde boşanmak isteyen eşlerine neler yapıtıklarını görüyoruz bazı cani kocaların

anneniz ve siz hergün okuyabildğiniz kadar tevbe süresinin son ayetini okuyun
buna bir süre sayısız olarak devam edinyani 500,1000 ne kadar okyabilirseniz okuyun
Bu gecenin yuzu suyu hürmetine Rabbim sizi kurtarsın aminn

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #9
Prof. Dr. Sinsi

kader gözünü bağlamışsiz olmaz dedikce inadına yapıyor abinin psikolojisi bozulmuş hem yanlış yapıyor hem dinlemiyor hemde evi terk etmiş hiç üstüne varmayın bi müddet aramayın konuşmayın ikisi aynı evde bi yaşasın kısa zaman sonra bir birlerine batmaya başlarlar ve kavgalar çoğalır ve ayrılırgöreceği tecrübe edeceği şeyler olacaktırne yazık ki böyle kadınlar var kendinden genç erkeği kancayı atarak hüküm sürmek kukla gibi oynatmak için her şeyi göze alıyorlarbenim oğlumun sevgilisi büyük ,hoşlanmadım çocuğun üstünde baskı kuruyor tanıştım sahiplenmiş benim civcivi inadına dedim ki evlenin bi de çocuk yapın hiç karışmam dedimerkekten büyük kadınlar çok bilmiş oluyor kısacası kart oluyorlar zira onları alacak kendi yaşında birilerini bulamıyorlar kakalıyorlar kendilerini yaş geçtiği için bir an önce çocuk doğurmak istiyorlar benim gelin adayı çok komik dudaklarını büzerek konuşuyor ve tiz bir sesi var şimdi bana iyi görünmeye çalışıyor el ele tutuşup yan yan durdukları zaman belli büyük olduğu kardeşi yaşında ama utanmıyor fazla yüz vermiyorum öle içi geçmiş ki bacak bacak üstüne atıp memur gibi oturuyo bana geldiği zaman sevmedim ama dua okumuyorum yormuyorum kendimi ne yaparsa yapsın şimdi bunlar çok ayak bilir ilerde evlenince ortada kalacağını biliyorlardırmaksat evlenmek ve baskı kurmak sonrası hüsran kendi düşen ağlamaz üzülme iş olacağına varır
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #10
Prof. Dr. Sinsi

Merhaba estanbul üyeleri Bir süredir bu siteyi takip ediyorum Benim abim bir bayanla arkadaş ve evlenmek istiyor Annem ve babam taraftar değil Kız abimden büyük ve baskın karakterli Abim üniversitede okuyor Kız abime aman boş ver okuyup ne yapacaksın ben sana bakarım diyormuşBu arada kız üniversitede araştırma görevlisiAbimin ilerlemesini engellemeye çalışıyorOna bağımlı kalmasını istiyorAbimde okulu bırakacak Buna benzer tarzda abimi hep yanlış yönlendiriyorAilem ile abim bu nedenle tartıştılar ve abim evi terketti Arayıp sormuyor Ailem çok üzgün Çocuğumuzu bu günler için mi yetiştirdik diyorlarAbimin ve kız arkadaşının mutlu olmasını çok isterim ancak o kadar bariz şekilde belli ki evlenseler fazla sürmez Farklı kişiliklere ve amaçlara sahiplerAbimin gerçekleri farkedip hem kendi iyiliği hemde kız arkadaşının iyiliği için bu yanlıştan dönmesini istiyoruzBildiğiniz dua varsa Allah rızası için yazar mısınız?
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #11
Prof. Dr. Sinsi

Abreas Nickli Üyeden Alıntı

bedduamı? bide üstüne beddua mı etsin yani aman yok haklısın boşvermeliyim ))) 12 yıl daha düşünemem inşallah Allah verirde bir an evvel görürüm o yoluna ben yoluma)

yazılanları okudum ama aklım mantığım almıyor heleki burdaki ''boşvermeliyim - o yoluna ben yoluna'' sözlerine hiç inanasım gelmiyor 12 yılını vereceksin üstüne hem allahın sevmeye sevilmeye layık olan adını VEDUD'u okuyacaksın hemde kafanın tası attı diye kahrolsun diye KAHHAR'ı okuyacaksın buda yetmedi özür bekleyeceksin
namaz kılıyormuşsun madem, bazı şeyleride iyi bilmen gerekir bu dünyada hesabını alamadığın birçok şeyin hesabını diğer tarafta vereceksin sen, ben haklıyım diyorsun ama karşı tarafın haklılık oranı nedir biz bilmiyoruz, sadece allah biliyor yıllardır başkası yada başkaları için okudugun yaptığın ne varsa diğer tarafta karşına çıkacak gizlisiz saklısız yüzüne çarpılacak
ya özür beklediğin kişi allah katında haklıysa? ve sende içinde beslediğin o nefsinle sınanıyorsan?

bana kalırsa sen nefsine yeniksin onu unutmak değil tekrar ayaklarıa gelsin isteğin var özür değil o kişi özür dileyince ne değişecek için rahat edecek, bak gördünmü ayaklarıma kadar geldin özür diledin diyerek ezeceksin bu seferde özür dileyenin pişmanlığını yüzüne farklı vurarak kalp kıracaksın sonra roller değişecek

ilginç birisin nedendir bilmem sana inanasım gelmiyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #12
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum o yüzden tam olarak neyi nereye acıcagmı bilemiyorum Benim derdim 2 yıllık nişanlımı evliliğimize aylar kala mahallemden bir kız hatta arkadasım dediğim kız bitirdi bana sürekli nişanlımı kötülüyodu bende o zaman bir hastanede temizlik görevlisi olarak calısıyordumBirgün ben işteyken evimi aramış o kız olmadık iftiralar anlatmış babamagüya ben başkasıyla berabermişim nişanlımdan ayrılcakmısım aynı seyi nişanlımı arayakda söylemiş ama benim bunlardan hiç haberim yok eve geldiğimde babamdan birsürü dayak yedim yapmadım etmedim dediysemde olmadı nişanlımın aileside aynı sekilde bir sürü laflar sözler nişanlım inanmdaı beni tuttu ama o kız naptıysa ona aramıza güvensizliği soktu bikere sonunda ayırdı bizi suan duydum onlar birliktelermiş nişanlımın gözü benden başkasını görmezdi bir anda nasıl bukdara degişebilir yalvarıyorum bana yardım edin o kızla nişanlım birbirlerine düşman olsunlar ve nişanlım bana geri dönsün ayrılsınlar nolur birde bu olaylayların ardından babam beni işten cıkardı sürekli evde bagırıyo annemi dövüyo beni dövüyo cok kötü küfürler ediyo hayatı zindan etti o kız bize annamede banada babamında susacak dilini baglayacak birsey istiyorum sizden nolur babam alkol alıyo bunu bıraksın bize bagırmasın dövmesin insan gibi bir hayat istiyorum daha dün cıktım hastaneden siniri krizi gecirdim hap içtim kalbimde stresten 2 damar tıkanmıs anju olmam lazımmış ben daha 24 yasındayım okadar acılar cektimki dayancak gücüm kalmadı bana yardım edin Allah rızası için Tek istediğim o kızla nişanlımın birbirlerine ölesiye düşman olmaları ayrılmaları ve babamın sakinleşmesi bizi dövmemesi dilinin bizer karsı baglanması

--- Sonraki mesaj ---

hiçmi kimse yok bana yardım edecek

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #13
Prof. Dr. Sinsi

Sevgili üyeler,15 yaşındaki oğlum sigaraya başlamış onu bundan vazgeçirmek için ne yaptıysam olmadı(ikna çabaları,ceza,ödül) hiçbiri işe yaramadıSigarayı bırakması için etkili bir yöntem varmı? Daha önce bu konu başlığı altında tartışılmıştı ama bir sonuç alınmamıştıSadece üyelerden Şanaa yanılmıyorsam bu yöntemi kendisine sakladığını yazmıştıSevgili Şanaa ve bu konuda bilgisi olanlar lütfen bana ve benim gibi olanlara Allah rızası için yardım edinAllah'ın Selameti üzerinize olsun
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #14
Prof. Dr. Sinsi

nişanlım benim ugruma ailesini göze aldı, beni okadar cok seviyorduki kıskanmaktan evdn bile dısarı cıkarmıyordu sürekli arıyordu o kızla görüşmemi istemiyordu hemen benle evlenmek istiyordu sonra birdenbire sogudu koptu benden inanıyourm o kızın bize birşeyler yapıp nişanlımı kendine bagladıgına kız ailemi arayıp benim hakkımda birsürü yalan iftira anlatmıs ailemde ayırdı bizi sinir krizi gecirdim kacgün yattım hastanede nolur yardım edin simdide kalbm daralıyor alp sıkışıypr nefes alamıyorum sitresten ölücem nolur ayırın onları sevdiğimi bana döndürün yalvarırım size
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #15
Prof. Dr. Sinsi

2 yillik nişanliyimbu temmuz ayinda düğünüm olacakti En yakin arkadaşim dediğim kiz bana birsürü iftira ve tuzak kurarak beni ailemin gözünde kötü hale getirdi nişanlimada yalanlar söyledi sürekli bu durumdan kavgalar yasadik ve nişanlimi benden ayirdi çok sevdim ben onu Oda beni çok sevdi Benim için herseyi göze aldi ailesini bile Ve suan o kiz nişanlima göz dikmiş durumda Resmen peşinde nirakmiyor Nişanlimda nasil olmus bilmiyorum ama çok iyi aralari Yani resmen kiz beni ayirip şuan kendi birlikte Ben onlarin ayrilmalarini birbirlerinden nefret etmelerini Ve nişanlimin tekrar bana dönmesini istiyorum yalvaririm bana yardim edin Onlarin ayrilmasi soğumasi için ne yapmaliyim Sanki, bişe olmus okadar iyilerki Bana bunu yapip bukadar aci yaşatip nasil birlikte olabiliyolar Ben ölümden döndüm onlar yüzünden En etkili ayirma uygulamalarini bana söyleyin allah aşkina Onlari ayirmam lazim Nişanlimla tekrar iyi olmam lazim O kiz kesin nişanlima büyü yaptinolur yardim edin

--- Sonraki mesaj ---

yokmu arkadaslar yardım edicek kimse, bukadar caresiz bırakmayın beni nolur cok caresizim nişanlıma bişe oldu ve bunu o kızın yaptıgını cok iyi biliyorum 1 haftada bukadar degişirmi benim için ölümü göxe alan o kızdanm nefret edip suan birlikte olan cocuk yalvarırım ayrılmaları için bişey söyleyin tekrar beni sevsin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com