Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aile, havas, istekleriniz, sevgilii, vsyardım, yardım

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #61
Prof. Dr. Sinsi

dertlıyım Nickli Üyeden Alıntı

arkadaşlar ben 8 aydır cok kotuyum kız arkadasımdan ayrıldım ayrıldıktan sonra toparlanamadım aylardır dua okuyorum rabbıme yalvarıyorum ama kız arkadasım benı istemiyor ama ben onsuz yapamıyorum gunlerım gecmıyor kafamı oynatmak uzereyım ınternetten arastırıyorum berhetiye duasını buldum cok tesırlıymış bana bu duayla ılgılı yardımcı olurmusunuz cok ıyı ve tehlıkelı dıyorlar eskı kız arkadasa yapılıyormu bu dua yoksa sadece evlıler ıcınmı gecerlı

her şey rağmen içnde sevgi varsa devam et içinde dua isteği varsa devam et elbet her şeyin bir zmanı var eğer o senn kısmetinse döner dolaşır gen sana geri gelir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #62
Prof. Dr. Sinsi

dileksude Nickli Üyeden Alıntı

Teşekkürler citrus Allah senden razı olsun Yani bilmediğimiz ne kadar çok şey varmış şimdi daha iyi anlıyorum Böyle bir dua okudummu okumadımmı bilemiyorum ama bazen öyle elden ele birileri bize dualar verir bizde bilmeden dua diye okuruz Demekki zararlısıda olabiliyormuş Ben daha ortaokula giderken teyzemin sevdiği biri vardı su kenarında bana bir dua okuttu annem teyzemede banad çok kızdı o günden sonra ben bir tuhaf oldum Böyle bir dua olabilir belki ondan sonra geceleri korkularım başladı

Allah ümmet-i Muhammed'den razı olsun sizlerden ve bizlerden razı olsun inşallah
bu dua değil arkadaslar bildiginiz çok pis bir davettir
daha once de yazdım, bunu okuyup kendine ahtapot seklınde varlık musallat olmus bırını tanıdım
sevgılısı ıcın okumus gayet masum bır ıstek gibi gorunuyor ama hatası ne oldugundan emın olmadıgı bırseyı okumak
siyah kolları olan allahbılır kı kıza ne sekılde gorunuyordu, kollarına vurup duruyormus
ona musallat oldugu ıcın ancak o gorebılır
bır arkadasımız bagladı bu varlıgı ama kızın durumu hala ıyı degıl
bırını baglasa baska bı tane cıkıp gelıyor
sız de mı boyle olmak ıstıyorsunuz, sıze ıstedıgınız seyı Allahtan baskası veremez
nıye kendınızı boyle ateslere atmakta ısrarcısınız?
yazıyorum dınleyen yok, dua degıl dıyorum hala ben okuycam dıyenler var
kendınızı huzursuz etmeyın, omur boyu sıkıntı cekersınız seytanın ortaklarının sıze kurdugu tuzaklara dusmeyın
bunları müslümanlar paylasmaz, Allahtan korkan müslümana muhabbeti olan, peygamber ümmetini seven bunu gelip buraya yazmaz
ancak sızın dusecegınız sıkıntıdan zevk alan bunu buraya yazar kı yenı bır av dussun onların kollarına
akıllı olun Allah'tan vazgecmeyın
seytanın kucagına kosmayın Allah var gam yok
dua edin yeter

--- Sonraki mesaj ---

laziko Nickli Üyeden Alıntı

Mira seni görmüşken sorayımAma ne olur gülme,inan uykum kaçıyorNe yapacağımı şaşırdımEvime 3 gün temizlikçi kadın geliyor,fakat kadın da anormal bir koku varİnanılır gibi değil camlar sürekli açık Ayak kokusu gibi ama terliklerine baktım kokmuyorÇok aç gözlü herşeye gözü düşüyorKafayı yiyecek gibi oluyorum bu neyin nesiİyide bir insan ,acaba diyorum içimi kötü niyetli Sanki birileri koku verip onu işaret ediyor Ne olur bana bir akıl ver

laziko belki banyo yapmıyordur? ya da deodorant kullanmayı bılmedıgı ıcın ter kokuyordur?
günahını almayalım ama belki de günahkardır ya da daha kotu birsey
bence onun yaptıgı temızlık fılan da bilmiyorum laziko degisme ihtimalin yok mu?
kurtul gitsin o neymıs oyle

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #63
Prof. Dr. Sinsi

Mira seni görmüşken sorayımAma ne olur gülme,inan uykum kaçıyorNe yapacağımı şaşırdımEvime 3 gün temizlikçi kadın geliyor,fakat kadın da anormal bir koku varİnanılır gibi değil camlar sürekli açık Ayak kokusu gibi ama terliklerine baktım kokmuyorÇok aç gözlü herşeye gözü düşüyorKafayı yiyecek gibi oluyorum bu neyin nesiİyide bir insan ,acaba diyorum içimi kötü niyetli Sanki birileri koku verip onu işaret ediyor Ne olur bana bir akıl ver
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #64
Prof. Dr. Sinsi

dertlıyım Nickli Üyeden Alıntı

ben hergun kendımı olduruyorum o bıcakla neyse haklısın cok haklısın hatalıyım ben gene kendımı oldurecem hergun kımsenın umrunda olmadan senınde kendımınde arkadaslarımında umrunda olmadanda sadece unut onu dıyecek herkez evet bende unuttum dıyecem herkeze dedıgım gıbı ama kendımede yalan atacam atarım hıc sorun deıl kader konusundada kader zaten yazılmıstır benım degıstırme konusunda yaptıgım tanımı anlamadın galıba allah kaderı bılır ama ınsan kaderını kendısı degıstırır yanı ucaga bınersın atlarsan olursun kaderımde yazılı deılırse olmezsın deıldır bu olay ucaktan atlamak sana kalmıstır anlatabılıyormuyum kader deısmez ama ınsan kendı kaderını kendı degıstırır kendısı belırler

sa degerli kardeşim kaderini degiştirmek elindeyse sevdigin gideli 8 ay olmuşneden degiştiremedin kaderini?degiştirmen icin belli bir süremi gecmesi gerekiyor?örnekte bahsettigin ucak varya bence sen o ucaga hic binmeayakların yere bassınALLAH a güven sen kendin icin hayırlısı neyse onu isteALLLAH a emanet ol

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #65
Prof. Dr. Sinsi

GYNE_88 Nickli Üyeden Alıntı

işte kardeşlerimben onlar ayrılsın die bi dua bile edemiyorum ya da herhangi birşey yapamıyorum yapamam ki onlar seviyorlar birbirlerini ben birşeyler yapsam, ayırsam onları , bana gelmiş olsa hesabı sorulmaz mı bana ben sadece hayırlısını dileyip kurbanlık koyun gibi beklemekten başka birşey yapamıyorum ıssız kardeşim unut demiş, ben neler yaptım görüşmemek için ama bırakmıyor beni ama o diğer sevdiği çocuktan da vazgeçmiyor benden de olan bana oluyor güven konusunda da şuna eminim , çıktığı çocuktan çok güveniyor banaben o güveni sağladımemin olabilirsiniz yavvv diyorum ya , çevremdeki arkadaşlarım bile siz çıkıyorsunuz ama adınız yok diyorlar öyle acaip bi durum hayırlısını isteyip dua etmekten başka çarem yok 4 sene çektim ben bu durum u hergeçen gün daha da alevlensede yine de bekleyecemen fazla çekeceğim 2 sene daha çocuk okulunu bitiriyor bu 4 ncü senesikız da bitiriyor çocuk asker e gidip gelir , işini de bulur en fazla 2 sene sonra Allah CC büyük hayır da şer de ondan

Sorun olmayan şeyleri sorun haline getiren sensin güzel kardeşim, şu şöyle olacak buda böyle olacak diyip kendini üzen sensin
''insan aklı neyi kavrar ve neye inanırsa onu gerçekleştirebilir'' gerçekleştirebilirsin çünkü şuandada kurduğun hayallerin 4 yıldır gerçekleştiği hükmündesin
ama bunu engellemenin yolları vardır, namazda sağ elini sol koluna bağlamanın anlamını iyi kavramanı istiyorum sadece!!!
sol kol nefsi temsil eder sağ kolun ruhu! ruhunu nefsine sıkı sıkı bağlarsın namazdayken ve ruhun ALLAHı zikretmekte ağır basar, yoksa daha çok acı çekersin demek istiyorum aynı dine mensup bir kardeşin olarak tavsiye

illa dersenki olmuyor ozaman aklındaki cevapsız soruları Resulullaha danış bir gece yarısı ALLAH rızası için 2 rekat namaz kıl seccadedeyken aç elini ve biz müslüman cemaate düşkün olan resule danış onun hürmetine yanlışlardan doğru yola iletmesi için ALLAHa şefaatçi kıldır içini dök çünkü peygamber efendimiz mümin kardeşlerinin sorunlarını çözmeden uyuyamazdı çözemediği sorunu olursa bile ona en güzel şekilde cevaplar vererek gönlünü hoşnut kılardı ve şimdi hiçbirşey deişmedi şu yağan yağmurlar onun hürmetine yağıyor bu dünyada berekt varsa bilki o peygamberimiz muhammed mustafa sav efendimizin hikmetiyledir oki evliyaullahların şahı oki mevlanın elçisi rahmetullah oki sevginin babası resulullahtır belki biz onun gül yüzünü göremiyoruz amma o bizim sesimizi ve yüzümüzü çok iyi görüyor sıkıntılarınla birlikte kendini göster hayırlı olandan umit kesme biz kardeşin olarak senin için dualar edeceğiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #66
Prof. Dr. Sinsi

işte kardeşlerimben onlar ayrılsın die bi dua bile edemiyorum ya da herhangi birşey yapamıyorum yapamam ki onlar seviyorlar birbirlerini ben birşeyler yapsam, ayırsam onları , bana gelmiş olsa hesabı sorulmaz mı bana ben sadece hayırlısını dileyip kurbanlık koyun gibi beklemekten başka birşey yapamıyorum ıssız kardeşim unut demiş, ben neler yaptım görüşmemek için ama bırakmıyor beni ama o diğer sevdiği çocuktan da vazgeçmiyor benden de olan bana oluyor güven konusunda da şuna eminim , çıktığı çocuktan çok güveniyor banaben o güveni sağladımemin olabilirsiniz yavvv diyorum ya , çevremdeki arkadaşlarım bile siz çıkıyorsunuz ama adınız yok diyorlar öyle acaip bi durum hayırlısını isteyip dua etmekten başka çarem yok 4 sene çektim ben bu durum u hergeçen gün daha da alevlensede yine de bekleyecemen fazla çekeceğim 2 sene daha çocuk okulunu bitiriyor bu 4 ncü senesikız da bitiriyor çocuk asker e gidip gelir , işini de bulur en fazla 2 sene sonra Allah CC büyük hayır da şer de ondan
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #67
Prof. Dr. Sinsi

bir insan birgun önce seni ççok seviyorum beni bırakma dedigi bi insana bir gun sonra bu ilişki bitti dermi?? bence der çünkü kız arkadadm bana aynen bunu dedi üçüncü sahışlar kendi mutlulukları için biz ve biz gibi birbirlerini çok seven insanları ayırmayı (ilaçla-buyuyle onla bunla) bir matah sanıyor sadece kendilerini mutlu etmek için bilmiyorlarki bu mutluluk sadece karınlarını şişiriyor kalplerini köreldiyor bilmiyorlarki iki seveni ayırmanın gunah oldugunu o insanların haklarını yediklerini gayri meşru iş yapanlarn etkiledigi tarafın gözü dönüyor saglıklı düşünemiyor bir gun öle diyor birgun böle akılları başkaları tarafından yönetiliyor burada görev etki görmeyen bizlere düşüyor inançla kuvvetli bir baglılıkla duaya sarılmak gerekiyor okuyorz okuyorz içimizden bi ses aman boş ver diyor ama onu dinlememeliyiz tum inançla okumaya devam etmeliyizallah biz sevenleri sevdiklerimizden ayırmasın hayırlısıyla birbirimize baglasın kötülük yapanlarıda zaten ahirette cezalandıracak olan yüce rabbim burada bolbol karınlarını şişirmek için yasatsn
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #68
Prof. Dr. Sinsi

bence senı sevdıgını soyluyosa sana kesın donerguvenını kazanmaya calıscok ustune dusmeden guzel mesajlar at eger gorebılme sansın varsa goruselım de gorusmek ıcın bı bahane uyduryada yanında gıtsenı cok sevıyorum de allah yardımcın olsunbenden ayrılan ınsan benı sevmedıgını soyluyor artıkbıde kpss den ıs buldu artık ıstanbula gıdecek ben ankaradayımm hıc umrunda olmam sanırım bende 2 aydır harap bıtap dolanıyorum benı umursamıyo artıkoysa ben onu ıs bulsun dıe kac zamn bekledım ayrıldık ıse gırcekbende cok kötü durumdayım
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #69
Prof. Dr. Sinsi

Gördüğün rüyanın sana yine bilinçaltı uyarlaması olduğunu farz edelim kendini kastığın bu aşk meselesinde ne gibi bir sonuca varmak istediğini önce kafanda belirlemelisin arkadaşın yaptığı yorum senin durumuna maalesef yanlış düşmekte!
ama sonuç olarak içinde bulunduğun durumda bunu göstermektedir;

Allah rizasi icin para ver raki alacam"

Şimdi konuyu iyi bellemelisin, bir kız ile ilişkisi olan bir insan var ve bu kızla ilişkide olmak için onun erkekden ayrılmasını istiyorsun sence nekadar doğru?farkındasınki yanlışkalbin ile aklın arasındaki dengeyi kuramamışsın kalbin genelde ağır basıyor

aşk yaşadığın insana duyduğun zamanla hoşnutluk yerini baya baya sevgiye dayamış onunla geçirdiğin vakitlerde her anını ona sindirmelerin kısaca onu kendi kocaman dünyana sığdıramayacağın güzellikler katmış gelgelelim sen onunla arkadaş gibiyken bukadar mutlu geçinebiliyorsun peki ilişki bağbında o kızın sana karşı tavırları ve bu mutlu olduğunuz durumlar olabilecekmi? şimdi ona bukadar yakınken kavuşamamanın mutsuzluğu ona kavuştuğun andan itibaren (misal ) değişen duygularla mutsuzluğa dönüşmesin kız arkadaşın sana açık olabildiği durumlar tamamiyle tam tersine dönecektir çünkü eskisi kadar açık olabileceğini sanmıyorum, her bir ilişki peşisıra sorumluluklar getirir sen dost kavramını yanlış bir yere çektiğini unutmamalısın eğer gönlün kaydıysa bundan yavaş yavaş uzaklaş yoksa ızdırabın kendi nefsine ettiğin kötülüklerle sonuçlanacak bu nefs meselesi olmuş ağırlıkla insan bazen vazgeçemediği zevkleri vardır buna sebep olur nefsi emaresi sende bu yönde ağırlık gösteriyor emin ol yine seversin ve bu sefer herşey daha hayırlı olur

ALLAH tealayı seven kullar vardır hayırlı olan kullar arasında yazılıdır hızır aleyhisselam bilir!
Birde ALLAHın sevdiği kulları vardır onuda en iyi ALLAH cc bilir hızırın bile haberi olmaz
ALLAH azimuşşanın Sevgili kulu olmanı dilerimki huşuya eresin bol bol dua et ve dualarına hayırlı olanı bana nasip et demeyi zikir haline getir bu dünyada bir insanın, bir malın hayırlısı vardır bide onun hayırlısının hayırlısı vardır bunu sakın unutma ve üzülme nice hayırlı kısmetler senin o dünyana doğup seni yine aşkla aydınlatacaktır şunu bilki hepimiz aşkı ve acısını birlikte yaşadıkaşk acısız yenmez yemeğin tuzsuz tadı olmadığı giibi herşeyin bi sebebi vardır dininde ihlası yemeğin tadı tatlının şekeri gibidir
ALLAHın selametine eriştirdiği kullarına vakıf olman dileğimle

son sözüme dikkat et kardeşim
mevlana celaleddin rumiden nasihatle;
Kalp bir bahçe gibidir Onda mutlaka birşeyler bitecektir O halde güzel şeyler ekin ki güzel şeyler bitsin!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #70
Prof. Dr. Sinsi

ben bir rüya gördüm ama bi adak adadım eğer bu kızla evlenirsem büyükbaş bir kurban kesecem diye ve o gece rüyamda kurban kafası gördümyeni kesilmiş sonra bi üya daha gördüm nevşehirde bi kasabada evimiz varmüstakil rüyamda annem babam ben babannem evin önünde kapıda duruyoruzayakta ve karşıdan bu kız geliyoüstünde beyaz bir elbiseayağında yeşil bir ayakkabı babannem in, babam ın , annem in elini öpüyor babannem gelinim gelmiş falan diyorrüyamda bu olanlar peki bir açıklaması var mı bunun hala konuşuyorum onla belki sevgilisinden çok benle görüşüyor hergün en ufak bi rahatsızlığı olduğunda hissediyorum onunla ilgili giden ters birşeyler olduğunda hissediyorum bi kaç bayan arkadaşım var onlar diyor ki siz sevgilisiniz ama adınız yok diyor o derece hala da aynı devam ediyorama ben yoruldum artıkdedim ya bu site denk geldibi baktım milletin yaptıklarına dedim ben yapamam velhasıl böyle yukarıda özet demiştimçok ayrıntısı var yinede önerin için tşk
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #71
Prof. Dr. Sinsi

55 yılıdr bıırı vardı hayatımda ayrılıp barısmalarımız oldu aramız pek ıyı sayılmazdıtartısmalarımız olurdu genelde gelememek gıdememekten o kıırıkakale ben ankara yasıyordumkpss sınavına gırdı işsizlik donemı boyunca hep yanındaydım kavga etsek bıle yanındaydım sımdı sanırım ıstanbul infaz koruma memurlugunu kazandıkpss sınavının oldugu gun kavga ettık ve benden ayrıldı2 aydır ayrıyız msj lasmalarımız oldu ama hep ters cvp verdı benı ıstemedıgını soyledı sımdı 1 haftadır cok mutludur yenı bır sehıre gıdecek benı unutacak baskasını sokacak belkı aklıma geldıkce delırıyorum arkadaslar bu nedır okadar bekledım ıse gırsın dıe sımdı kazandı ve gıdıyorben kaldımo benım kısmetımmı degılmıs nedır bu sızce cok uzuluyorumcıldırıyorumbenı unutmasın dıe habıre msj atıyorum oda ben bozuyo bıseyler dıyın bana yardım edın
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #72
Prof. Dr. Sinsi

arkadaşlar merhaba,ben eşimden boşanıyorum haksız yereo kadar çok olay geçti evlilikte yaşanacak yalnız bırakmadımona yardım etmeye çalıştım ancak ailesinin yanına gitti ve boşanma kararı aldıolaylar büyük aslında ayrıntı çokben çok çare aradımgeri gelmesini çok istediminatla haksızlık vardı işin içindeama dava başladıen başlarda çok kötüydüm ancak şimdi biraz daha rahatımsürekli okuyorumesmalar dualarister gelsin ister gelmesineğer hayırlısı istenirse bunalımdan da kurtuluyor insanben onunla çok evlenmek istemiştim evlendim ama çok mutsuz oldumşimdi hayırlısı diyorumçünkü yaşanması gerekenleri yaşıyoruzinşallah hepimiz iç huzurumuzu sağlarızhaksızlık yapanları da görüyor Allahbir gün hesap verecekler iki tarafta da
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #73
Prof. Dr. Sinsi

off off cok dertlıyım askerden geldıgı halde aramıyo askerden önce hiçbisey demeden gitmişti ama su var hiç face kulannamayan adan nispet yapar yapar gb 50 fotosunu yuklmeıs ve tum guvenlıgı kadrmıs sizce de sırf geldıhını bıleyım dıye yapmamıs mı cıldıracagım 6-7 aydr aglamaktan bitap düştüm bu sitedeki en az 100 sevgi duasını 6 ay boyunca ara vermeden yaptım bı kac kez ruyamda devam etmem gerektıgı ıle ılgılı ipucları bıle aldım sımdı o dularım sonucu cok uzaklardan 2 km uzagıma kadr geldı ama gidip göremeıyorum cunku cok kırdı benı bi arasın en azından gıdınce nıye geldın demesın onu görmek tekrar mutlu olmak ıstıyorumm cunku hıcbır sorunumz yoktu aniden gitti sadece gidiyorum dedi ne old bıle anlamadım Allah belki dua sesimi duymak istemiştr dedim duya yöneldim şimdi geldiği halde aramadı çok kötü oldum yardım edin ne olurr
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #74
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşlar,
forumda yeniyim, bazen takip ediyor, ve arkadaşların bazı uygulamalarını yapmaya çalışıyorum
son 3 aydır hayatım cehenneme döndü artık sabrım inancım kayboldu eşimin ailesinin beni istmemesi üzerine onunda dengesi bozuldu ne ayrılabiliyor ne barışabiliyoruz tam sonuca ulaşmışken yine dengesiz davranışlarla karşılaşıyorum mantıklı bir açıklaması var mı bilmiyorum? bir araya geldik tamam dedik yine birşeyler oldu ne yapabilirm yardım edin lütfen

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #75
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşlar yorumları okuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsunbenim değinmek istediğim bi konu var lütfen bu konuda havvas ilmini bilen yada bununla ilgili yönlendirirseniz minnettar kalırı Derlerya elimi attığım dal kuruyor misali 26 yaşındayım ve daha sabit bir yerim bile yoktam oldu olacak diyorum bişiler çıkıyor Şanssızlık bir türlü yakamı bırakmıyorişlerim rastgitmiyor Anladımki psikologta bi işe yaramayacak Elimden ne gelirse yaparım bunun için lütfen yardım edin
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com