![]() |
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım) |
![]() |
![]() |
#61 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)dertlıyım Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar ben 8 aydır cok kotuyum kız arkadasımdan ayrıldım ayrıldıktan sonra toparlanamadım aylardır dua okuyorum rabbıme yalvarıyorum ama kız arkadasım benı istemiyor ama ben onsuz yapamıyorum gunlerım gecmıyor kafamı oynatmak uzereyım ınternetten arastırıyorum berhetiye duasını buldum cok tesırlıymış bana bu duayla ılgılı yardımcı olurmusunuz cok ıyı ve tehlıkelı dıyorlar eskı kız arkadasa yapılıyormu bu dua yoksa sadece evlıler ıcınmı gecerlı her şey rağmen içnde sevgi varsa devam et içinde dua isteği varsa devam et ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)dilek ![]() Teşekkürler citrus Allah senden razı olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah ümmet-i Muhammed'den razı olsun sizlerden ve bizlerden razı olsun inşallah bu dua değil arkadaslar bildiginiz çok pis bir davettir daha once de yazdım, bunu okuyup kendine ahtapot seklınde varlık musallat olmus bırını tanıdım sevgılısı ıcın okumus gayet masum bır ıstek gibi gorunuyor ama hatası ne oldugundan emın olmadıgı bırseyı okumak siyah kolları olan allahbılır kı kıza ne sekılde gorunuyordu, kollarına vurup duruyormus ona musallat oldugu ıcın ancak o gorebılır bır arkadasımız bagladı bu varlıgı ama kızın durumu hala ıyı degıl bırını baglasa baska bı tane cıkıp gelıyor sız de mı boyle olmak ıstıyorsunuz, sıze ıstedıgınız seyı Allahtan baskası veremez nıye kendınızı boyle ateslere atmakta ısrarcısınız? yazıyorum dınleyen yok, dua degıl dıyorum hala ben okuycam dıyenler var kendınızı huzursuz etmeyın, omur boyu sıkıntı cekersınız seytanın ortaklarının sıze kurdugu tuzaklara dusmeyın bunları müslümanlar paylasmaz, Allahtan korkan müslümana muhabbeti olan, peygamber ümmetini seven bunu gelip buraya yazmaz ancak sızın dusecegınız sıkıntıdan zevk alan bunu buraya yazar kı yenı bır av dussun onların kollarına akıllı olun Allah'tan vazgecmeyın seytanın kucagına kosmayın Allah var gam yok dua edin yeter --- Sonraki mesaj --- laziko Nickli Üyeden Alıntı Mira seni görmüşken sorayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() laziko belki banyo yapmıyordur? ya da deodorant kullanmayı bılmedıgı ıcın ter kokuyordur? günahını almayalım ama belki de günahkardır ya da daha kotu birsey bence onun yaptıgı temızlık fılan da ![]() ![]() kurtul gitsin o neymıs oyle ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Mira seni görmüşken sorayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)dertlıyım Nickli Üyeden Alıntı ben hergun kendımı olduruyorum o bıcakla neyse haklısın cok haklısın hatalıyım ben gene kendımı oldurecem hergun kımsenın umrunda olmadan senınde kendımınde arkadaslarımında umrunda olmadanda sadece unut onu dıyecek herkez evet bende unuttum dıyecem herkeze dedıgım gıbı ama kendımede yalan atacam atarım hıc sorun deıl ![]() ![]() ![]() s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)GYNE_88 Nickli Üyeden Alıntı işte kardeşlerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorun olmayan şeyleri sorun haline getiren sensin güzel kardeşim, şu şöyle olacak buda böyle olacak diyip kendini üzen sensin ![]() ''insan aklı neyi kavrar ve neye inanırsa onu gerçekleştirebilir'' gerçekleştirebilirsin çünkü şuandada kurduğun hayallerin 4 yıldır gerçekleştiği hükmündesin ![]() ![]() ![]() ama bunu engellemenin yolları vardır, namazda sağ elini sol koluna bağlamanın anlamını iyi kavramanı istiyorum sadece!!! sol kol nefsi temsil eder sağ kolun ruhu! ruhunu nefsine sıkı sıkı bağlarsın namazdayken ve ruhun ALLAHı zikretmekte ağır basar, yoksa daha çok acı çekersin demek istiyorum aynı dine mensup bir kardeşin olarak tavsiye illa dersenki olmuyor ozaman aklındaki cevapsız soruları Resulullaha danış bir gece yarısı ALLAH rızası için 2 rekat namaz kıl seccadedeyken aç elini ve biz müslüman cemaate düşkün olan resule danış onun hürmetine yanlışlardan doğru yola iletmesi için ALLAHa şefaatçi kıldır içini dök çünkü peygamber efendimiz mümin kardeşlerinin sorunlarını çözmeden uyuyamazdı çözemediği sorunu olursa bile ona en güzel şekilde cevaplar vererek gönlünü hoşnut kılardı ve şimdi hiçbirşey deişmedi şu yağan yağmurlar onun hürmetine yağıyor bu dünyada berekt varsa bilki o peygamberimiz muhammed mustafa s ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)işte kardeşlerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)bir insan birgun önce seni ççok seviyorum beni bırakma dedigi bi insana bir gun sonra bu ilişki bitti dermi?? bence der çünkü kız arkadadm bana aynen bunu dedi üçüncü sahışlar kendi mutlulukları için biz ve biz gibi birbirlerini çok seven insanları ayırmayı (ilaçla-buyuyle onla bunla) bir matah sanıyor sadece kendilerini mutlu etmek için bilmiyorlarki bu mutluluk sadece karınlarını şişiriyor kalplerini köreldiyor bilmiyorlarki iki seveni ayırmanın gunah oldugunu o insanların haklarını yediklerini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)bence senı sevdıgını soyluyosa sana kesın doner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Gördüğün rüyanın sana yine bilinçaltı uyarlaması olduğunu farz edelim kendini kastığın bu aşk meselesinde ne gibi bir sonuca varmak istediğini önce kafanda belirlemelisin arkadaşın yaptığı yorum senin durumuna maalesef yanlış düşmekte! ama sonuç olarak içinde bulunduğun durumda bunu göstermektedir; Allah rizasi icin para ver raki alacam" Şimdi konuyu iyi bellemelisin, bir kız ile ilişkisi olan bir insan var ve bu kızla ilişkide olmak için onun erkekden ayrılmasını istiyorsun sence nekadar doğru? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aşk yaşadığın insana duyduğun zamanla hoşnutluk yerini baya baya sevgiye dayamış onunla geçirdiğin vakitlerde her anını ona sindirmelerin kısaca onu kendi kocaman dünyana sığdıramayacağın güzellikler katmış gelgelelim sen onunla arkadaş gibiyken bukadar mutlu geçinebiliyorsun peki ilişki bağbında o kızın sana karşı tavırları ve bu mutlu olduğunuz durumlar olabilecekmi ![]() ![]() ALLAH tealayı seven kullar vardır hayırlı olan kullar arasında yazılıdır hızır aleyhisselam bilir! Birde ALLAHın sevdiği kulları vardır onuda en iyi ALLAH c ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALLAH azimuşşanın Sevgili kulu olmanı dilerimki huşuya eresin bol bol dua et ve dualarına hayırlı olanı bana nasip et demeyi zikir haline getir bu dünyada bir insanın, bir malın hayırlısı vardır bide onun hayırlısının hayırlısı vardır bunu sakın unutma ve üzülme nice hayırlı kısmetler senin o dünyana doğup seni yine aşkla aydınlatacaktır şunu bilki hepimiz aşkı ve acısını birlikte yaşadık ![]() ![]() ![]() ALLAHın selametine eriştirdiği kullarına vakıf olman dileğimle son sözüme dikkat et kardeşim mevlana celaleddin rumiden nasihatle; Kalp bir bahçe gibidir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)ben bir rüya gördüm ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)arkadaşlar merhaba,ben eşimden boşanıyorum haksız yere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)off off cok dertlıyım askerden geldıgı halde aramıyo askerden önce hiçbisey demeden gitmişti ama su var hiç face kulannamayan adan nispet yapar yapar gb 50 fotosunu yuklmeıs ve tum guvenlıgı kadrmıs sizce de sırf geldıhını bıleyım dıye yapmamıs mı cıldıracagım 6-7 aydr aglamaktan bitap düştüm bu sitedeki en az 100 sevgi duasını 6 ay boyunca ara vermeden yaptım bı kac kez ruyamda devam etmem gerektıgı ıle ılgılı ipucları bıle aldım sımdı o dularım sonucu cok uzaklardan 2 km uzagıma kadr geldı ama gidip göremeıyorum cunku cok kırdı benı bi arasın en azından gıdınce nıye geldın demesın onu görmek tekrar mutlu olmak ıstıyorumm cunku hıcbır sorunumz yoktu aniden gitti sadece gidiyorum dedi ne old bıle anlamadım Allah belki dua sesimi duymak istemiştr dedim duya yöneldim şimdi geldiği halde aramadı çok kötü oldum yardım edin ne olurr |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Arkadaşlar, forumda yeniyim, bazen takip ediyor, ve arkadaşların bazı uygulamalarını yapmaya çalışıyorum ![]() son 3 aydır hayatım cehenneme döndü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Arkadaşlar yorumları okuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|