Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aile, havas, istekleriniz, sevgilii, vsyardım, yardım

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #136
Prof. Dr. Sinsi

Değerli paylaşımcı arkadaşlarBir ilişki bittiyse gerçek kısmetiniz o kişi olmadığı için bitmiş olabilirHayatta birden çok kez aşık olunabiliyorSevdiğiniz kişi istediğiniz kadar dua edin kısmetiniz deyilse geldiği gibi giderALLAHTAN hayırlısını dıleyın ve sabredınAllah sabredenlerı severAyrıca uzerınızde buyu var dıye supheye duştuysenızde kaldırabılmek için ugraşınSonrada her şey düzelirAllah kerimdirsaygılar
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #137
Prof. Dr. Sinsi

ecem23 Nickli Üyeden Alıntı

Arkadaşlar size şunu diyeyimki bazı şeyler olmayınca olmuyormuş ben bunu öğrendimYine gözlerim dolmuş vaziyette size bunları yazıyorumBen sevdiğim kişinin gözünde her ne kadar ilşkimiz için mücadele etmemiş gibi sanki ayrılmamızda tek şuçlu benmiymişim gibi görünsemde yüce Rabbim şahitki kendimce çok mücadele ettimNasılmı?Her gece bu dört duvar arasında hep onu diledim dualar ettimRabbimden onu hayırlarla diledimAma olmuyo işte olmuyoKarşılıklı ikimizde seviyoruz evet ama ayrıyız işlteArkadaşlar artık hiç gücüm yok öyle yoruldumkiöyle yıprandımkibilmiyorum gerçekten ben artık onu geri getirmek,onunla kavgasız tartışmasız güzel günlere kavuşmak için daha napayım bilmiyorumBen her gece birbirinden değerli,mübarek dualardan yardım istedim hemde yalvararakArtık şuna inanıyorumRabbim belkide istemiyo hayırsız bişeyler var demekki Çünkü ben o kadar inançlı bir insanımki Allaha sadece sığındım ondan diledimEn zoru ne biliyomusunuz birini çok seviyosun kalbine söz dinletemiyosunBaşkasını gözün görmüyoKimseye kalbini veremiyosun çünkü bi kalpte başkasının yeri varken o kalbe başkası sığmıyomuş yeni öğrendimO benim ilk aşkımilk o güzel heyecanı tatttığım kişibazen Rabbimle başbaşa kaldığımda neden Allahım dediğim çok olmuştur hemde gözümden yağmur gibi damlalar hem içime hemde seccadelere akarkenNolurdu Allahım diyorum neden bende onunla mutlu olabilirdim hatta hayırsızsa dualarım onu hayırlara çevirmeye yetebilirdi diyorumAma yok işte aylardır ondan ayrıyımOnu gördüğüm rüyalardan anlam çıkarır oldum hepArkadaşlar öyle zormuşki birini deliler gibi sevmekyle canını yakarmışki anladım ben bunlarıArtık bilmiyorum demekki Rabbim benim sevgime onu layık görmüyo Rabbimn adaleti karşısında elden ne gelirki?Artık unutmak istiyorumTek bişey istiyorum kpss sınavında güzel bi başarı elde edip bu şehirden gitmekonunla aynı havayı solumak istemiyorumGitmek hemde çok uzaklara gitmekçünkü beni bağlayan bi sevdiğim yokkiailemin dışında kimi özlicemkigitmek istiyorum gitmekbelki o benim bu içimdeki sevgimi hiç bilmicek onun için döktüğüm bu gözyaşlarımı bilmicek onun gözünde sanki ben onu hiç sevmedim gibi bilsede Rabbim gördü sevgimizoruma giden şey beni sevdiğini biliyorum evet eminim ama neden ya neden bi kez olsun karşısına alıp ilşkimiz için yepyeni sayfa açmayı bu fırsatı benden istemiyokisevmek bu kadar basitmi?Bi kez olsun benim yerimi yurdumu bilen insan ya nolurduki bir gün elinde bi kırmızı gül alıp karşıma çıksaherşeye yeniden başlayalım dese nolurdu ya nolurdu?Ama Rabbimin kaderi kısmeti ne diyebilirimkiSadece bu kalpten söküp atmak ve buralardan gitmek yepyeni bi hayata kavuşmak istiyorum

merhaba ecem23 yazdıklarının aynısını bende yaşıyorum ama ben evliyim eşim ve ailesi birden bire değiştiler eşim sevdiğim kişi birden değişti sanki evimizin içine bişi oldu ve dağıldık oysaki ortada gözle görülen bişey yok bende eşimin beni sevdiğine eminim ama ailesi ayrılmamız için elindne geleni yaptı ve yapıyorda şuan ayrıyız mahkememiz var ama hala eşimi seviyorum şuan eşimlen iki yabancı gibiyiz senin dediğin gibi bende 2 senedir dua ettim ALLAHIMA yalvardım neler yapmadımki bazen düşünür oldum acaba ayrılmamız bizim için hayırlısımı ama bunu kalbime söz geçiremiyorum çünkü eşimi hala çok seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum mahkememiz devam ediyor ALLAH Hepimizin Yardımcısı Olsun seni çok ama çok iyi anlıyorum bunu yaşamayan bilmez dilerim herşey gönlümüzce olur ALLAHA EMANET OL

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #138
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşlar size şunu diyeyimki bazı şeyler olmayınca olmuyormuş ben bunu öğrendimYine gözlerim dolmuş vaziyette size bunları yazıyorumBen sevdiğim kişinin gözünde her ne kadar ilşkimiz için mücadele etmemiş gibi sanki ayrılmamızda tek şuçlu benmiymişim gibi görünsemde yüce Rabbim şahitki kendimce çok mücadele ettimNasılmı?Her gece bu dört duvar arasında hep onu diledim dualar ettimRabbimden onu hayırlarla diledimAma olmuyo işte olmuyoKarşılıklı ikimizde seviyoruz evet ama ayrıyız işlteArkadaşlar artık hiç gücüm yok öyle yoruldumkiöyle yıprandımkibilmiyorum gerçekten ben artık onu geri getirmek,onunla kavgasız tartışmasız güzel günlere kavuşmak için daha napayım bilmiyorumBen her gece birbirinden değerli,mübarek dualardan yardım istedim hemde yalvararakArtık şuna inanıyorumRabbim belkide istemiyo hayırsız bişeyler var demekki Çünkü ben o kadar inançlı bir insanımki Allaha sadece sığındım ondan diledimEn zoru ne biliyomusunuz birini çok seviyosun kalbine söz dinletemiyosunBaşkasını gözün görmüyoKimseye kalbini veremiyosun çünkü bi kalpte başkasının yeri varken o kalbe başkası sığmıyomuş yeni öğrendimO benim ilk aşkımilk o güzel heyecanı tatttığım kişibazen Rabbimle başbaşa kaldığımda neden Allahım dediğim çok olmuştur hemde gözümden yağmur gibi damlalar hem içime hemde seccadelere akarkenNolurdu Allahım diyorum neden bende onunla mutlu olabilirdim hatta hayırsızsa dualarım onu hayırlara çevirmeye yetebilirdi diyorumAma yok işte aylardır ondan ayrıyımOnu gördüğüm rüyalardan anlam çıkarır oldum hepArkadaşlar öyle zormuşki birini deliler gibi sevmekyle canını yakarmışki anladım ben bunlarıArtık bilmiyorum demekki Rabbim benim sevgime onu layık görmüyo Rabbimn adaleti karşısında elden ne gelirki?Artık unutmak istiyorumTek bişey istiyorum kpss sınavında güzel bi başarı elde edip bu şehirden gitmekonunla aynı havayı solumak istemiyorumGitmek hemde çok uzaklara gitmekçünkü beni bağlayan bi sevdiğim yokkiailemin dışında kimi özlicemkigitmek istiyorum gitmekbelki o benim bu içimdeki sevgimi hiç bilmicek onun için döktüğüm bu gözyaşlarımı bilmicek onun gözünde sanki ben onu hiç sevmedim gibi bilsede Rabbim gördü sevgimizoruma giden şey beni sevdiğini biliyorum evet eminim ama neden ya neden bi kez olsun karşısına alıp ilşkimiz için yepyeni sayfa açmayı bu fırsatı benden istemiyokisevmek bu kadar basitmi?Bi kez olsun benim yerimi yurdumu bilen insan ya nolurduki bir gün elinde bi kırmızı gül alıp karşıma çıksaherşeye yeniden başlayalım dese nolurdu ya nolurdu?Ama Rabbimin kaderi kısmeti ne diyebilirimkiSadece bu kalpten söküp atmak ve buralardan gitmek yepyeni bi hayata kavuşmak istiyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #139
Prof. Dr. Sinsi

Merhaba arkadaslar,

Adim Rabia, ve iki yildir biriyle birlikteyim, kendisi 15 yasinda bir tumore yakalanip yurume kabiliyetini yitirmis omurilik felci olmus Su an 25 yasinda ve tibbi açidan ve mantiksal olarak yurumesi imkansiz O'nu cok seviyorum ve insallah 7 mayis'ta nikahimiz olacak Yuruyememesi o'nu ve beni cok üzüyor o kadar üzülüyorum ki sinirsel sorunlarim var Allah'tan bu dilegi diledim ve gerceklesmesi icin Kenzül Ars, Nüzhet'ül Mecalis, Ferec gibi buyuk dualari okuyorum surekli Tefriciyye duasinida bitireli bir ay oldu Ikimizde hep dua ediyoruz iyilessin diye yurusun diye

Hep agliyorum bazen rabbimin beni duymadigini benim duami kabul etmeyecegini dusunuyorum biliyorum cok gunah ama elimde degil, sonuçta istedigim sey imkansiz ve yalnizca Allah'tan gelecek bir isarete bagli

Gecen gun uykudan uyanmadan hemen once bir sesin bana konustugunu duydum, bana sadece "Bekle zamani var" dedi ve uyandim Bu sesi ben mi uydurdum yoksa gercekten mi duydum bilmiyorum kafam cok karisik

Baska ne tür dilek dualari onerirsiniz bana? Namaz kilmak icimden gelmiyor, kendimi zorlasamda ne anlami kalir kabul olmaz

Bu kadar uzun yazdigim icin kusura bakmayin Cevaplarinizi bekliyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #140
Prof. Dr. Sinsi

bence kafa karışıklığı olacak hiçbirşey yok güzel kardeşim, değilmi ki bu adam küçük bi hatandan dolayı terketmiş gitmiş, tüm hayat boyu nasıl senin dostun olacak, bir defa bile senini için başka bir şehre gelmemiş hem senin onun dostluğuna ihtiyacın var mı? önce bunu bir düşün hiç kafanı takma ve açıkca ondan telefon etmemesini ve mesaj istemediğini söyle, evet erkekler böyle işte Aşk da bir yere kadardır, aşkını hak etmeyene kapıyı açıp yolu göstereceksin, inan birkaç ay sonra aklının ucuna bile gelmeyecek
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #141
Prof. Dr. Sinsi

blood_mary21 Nickli Üyeden Alıntı

çok haklısn bir okdrda hayat dolu senin gibi oalblmeyi öyle isterdmki biliyormki gcicek bunlar canım hayata bakıp doyasıya yaşycm kendmle ilgilencem az önce mesaj attım herşeyn tamamen bittiini asla dost kalınamycğını bunun ilerde bana çoka cı verceğini artık yazamaması gerektiğini söyledm bana yazmışki bana yazma bidha dostluğumu istemiyosan sen bililrsn sal beni yazmışD

ha şöyle bırak sal o zaman devam cnm geri adım atmak yok en fazla 1 hafta çok acı çekersinsonra onsuzluga alışırsın

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #142
Prof. Dr. Sinsi

Kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak söyleyeceğim şey şu nerde trak orda bırakbir şey sekteye uğramışsa bir daha devama kalkmane olacak biliyormusunbu alışkanlık olacak bir daha ayrılacaksın,sonra hemen barışıp aradan biraz geçmeden bir daha ve bu böyle sürecekta ki o sıkılana ya da başkasını bulana kadarO yüzden ''ya onda oldu diye bende de olmaz heralde'' demeHele ki ''ama o öyle değil yapmaz ,deme'' Şu an tüm acı çekenler zamanında bu sözleri söylemiştirDönme,düşersen yanarsınBenden sana tavsiyeDerin yaralar açmasına izin verme
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #143
Prof. Dr. Sinsi

roser Nickli Üyeden Alıntı

ya varya bişey diycem ama kalp kırmak istemiyorum ne zaman böyle nolur yardım edin lütfen yardım edin baslık acılsa yüregim resmen cız ediyo cok ktöü bişey geldi birinin basına acil duaya desdege vs ihtiyacı var diye korkarak acıyorum baslıgı cıka cıka içindne bu sevgili muhabeti cıkmıyor mu sevinsem mi üzülsem mi kararsız kalıyorum
herkezin derdi kendine büyük işte Allah yardımcın olsun genede

sizde haklısınız ama okumamaışsınız yazdımı ben ayrldğım için üzlüp dövünmyorum burda bi soru sordum ben kafam karışık olduğu için

--- Sonraki mesaj ---

zynpkr Nickli Üyeden Alıntı

erkekleri anlamak mümkün değil ne yazık kicanım bana kalırsa sakın ark kalmaher türlü sakıncalıbak birincisi senden faydalanmak gibi bi niyeti varsa zaten sakıncalı bi durumikincisi diyelim ki seni unutamadı hala aşıkbu durumda seni asla özlemez değerini anlamazçünkü zaten i,stediğinde arayabilirgörebilir vs vs vsüçüncüsü gerçekten dost olmaksa niyeti başka hiç kötü bi niyeti yoksa onun dostlugu sana yoklugundan çok daha fazla acı verirdüşün dayanabilir misin onun seviglilerini duymaya evlendiğini duymaya ha asıl sorun sizce ne yapmaya çalışıyordubana kalırsa elimde yedek bulunsun hiç bişi bulamazsam bu var diyorsana tavsiyem senin arkadaşlıgına da dostlugunu da ihtiyacım yokben kendi kendime yeterim de ve bitiryapamazsın biliyorumzorşimdi aklımı karıştırıyo vs diye şkayet ediyosun ama hoşuna gidiyo aslındabana maj atmaben sildm seni diyemiyosunama demelisinyoksa ya o başkasını bulup sana söylüyecek bunu yada başkasını bulamayıp hep seni yedekte bekletecekdediğim gibi değilse seni gerçekten sevdiği içinse de inan bana sen bitti diyince bitmeztecrübelerimden yola çıkarak söylüyorumne olur seni yıpratmasına izin verme

değerli kardeşim değer verip okudğun ve yorum yaptğın için öyle mutlu oldumki ışık oldun adeta gerçekten çok mantıklı açıklamalar yapmşsın benim kendime bile itiraf edemedğim şeyler gerçktnde söyleyemiyorum ona yazma mesaj die ama yapmalyım bunu çünkü başkasyla görştüğünü gösteren en ufak bi alevde bile kıskançlıktan üzüntüden deli oluyorum ki hiç katlnamam onun sevgililerini dinlemeye okadar seviyormki hala biliyorumki unutmaya çalışmalyım dediğin gibi yapcam ben kendime yeterim yazma bidha diycem evet beni yıpratcağı kadar yıprattı zaten 9 ayda benden okadar çok şey alıp götürdüki allah şahit çok gönülden saf sevdim aldatmacasız(

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #144
Prof. Dr. Sinsi

erkekleri anlamak mümkün değil ne yazık kicanım bana kalırsa sakın ark kalmaher türlü sakıncalıbak birincisi senden faydalanmak gibi bi niyeti varsa zaten sakıncalı bi durumikincisi diyelim ki seni unutamadı hala aşıkbu durumda seni asla özlemez değerini anlamazçünkü zaten i,stediğinde arayabilirgörebilir vs vs vsüçüncüsü gerçekten dost olmaksa niyeti başka hiç kötü bi niyeti yoksa onun dostlugu sana yoklugundan çok daha fazla acı verirdüşün dayanabilir misin onun seviglilerini duymaya evlendiğini duymaya ha asıl sorun sizce ne yapmaya çalışıyordubana kalırsa elimde yedek bulunsun hiç bişi bulamazsam bu var diyorsana tavsiyem senin arkadaşlıgına da dostlugunu da ihtiyacım yokben kendi kendime yeterim de ve bitiryapamazsın biliyorumzorşimdi aklımı karıştırıyo vs diye şkayet ediyosun ama hoşuna gidiyo aslındabana maj atmaben sildm seni diyemiyosunama demelisinyoksa ya o başkasını bulup sana söylüyecek bunu yada başkasını bulamayıp hep seni yedekte bekletecekdediğim gibi değilse seni gerçekten sevdiği içinse de inan bana sen bitti diyince bitmeztecrübelerimden yola çıkarak söylüyorumne olur seni yıpratmasına izin verme
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #145
Prof. Dr. Sinsi

pelins Nickli Üyeden Alıntı

Arkadaşlar, 5 aydır buradayım Sevdigim bir kac kere döndü Ama evlenmenin eşigine geldigimizde bozuldugumuz icin herseferinde sadece beni sevdigini soyleyip yine kayboldu Oyun gibi Ailemi ikna edicem diye söz verdi, yine kayboldu Kapıma gelip seviyorum kagıtları yapıstırdı, yine kayboldu En son gecen hafta benimle yuzyuze gorusmek icin yalvardı Benim baskasıyla nisanlandıgımı sandıgı içinmiş meger Kıskanclıkmıs Nisanlanmadıgımı ogrendi, ama giderken halledicem diyip söz verip yine kayboldu 10 gun oldu Yeninden deneyelim diyor Ama ben artık yeninden denesek bile sonunda yine kacacagını kaybolacagını dusunuyorum O yuzden laylayloy seninle gezme durumum yok, neyse niyetin goster dedim Ben kendisini artık aramıyor sormuyorum 5-10 gunde bir seviyorum mesajı atıyorO kadar

Bu nedir boyle bilmiyorum 5 aydır surekli aglıyorum Bana onun üzüntüsünü hafifletecek dua tavsiye eder misiniz?
Bir de bana bu kadar üzüntü ve haksızlık yaptıgı için daha cok üzülüyorum Beddua gunah evet Tebbet okusam o da mı günah Bilgisi olan yazabilir mi?

sevgili pelins sen kesin tavrını koymuşşsan seviyorsa gelecektirALlaha bol bol dua et La havle çek bide tebbeti söylemişsin tebbet düşman helakı için okunan bir suredirdüşmanın gibi gördüğünü sanmıyorum tabiki sure ayırt etmeyiz ama ben sana inşirah suresini de öneririm kalbi ferahlatan bi suredir
bende çok sıkıntılı dönemler atlatıyorum beni de esirgeme dualarındaAllah sabrını versin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #146
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşlar, 5 aydır buradayım Sevdigim bir kac kere döndü Ama evlenmenin eşigine geldigimizde bozuldugumuz icin herseferinde sadece beni sevdigini soyleyip yine kayboldu Oyun gibi Ailemi ikna edicem diye söz verdi, yine kayboldu Kapıma gelip seviyorum kagıtları yapıstırdı, yine kayboldu En son gecen hafta benimle yuzyuze gorusmek icin yalvardı Benim baskasıyla nisanlandıgımı sandıgı içinmiş meger Kıskanclıkmıs Nisanlanmadıgımı ogrendi, ama giderken halledicem diyip söz verip yine kayboldu 10 gun oldu Yeninden deneyelim diyor Ama ben artık yeninden denesek bile sonunda yine kacacagını kaybolacagını dusunuyorum O yuzden laylayloy seninle gezme durumum yok, neyse niyetin goster dedim Ben kendisini artık aramıyor sormuyorum 5-10 gunde bir seviyorum mesajı atıyorO kadar

Bu nedir boyle bilmiyorum 5 aydır surekli aglıyorum Bana onun üzüntüsünü hafifletecek dua tavsiye eder misiniz?
Bir de bana bu kadar üzüntü ve haksızlık yaptıgı için daha cok üzülüyorum Beddua gunah evet Tebbet okusam o da mı günah Bilgisi olan yazabilir mi?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #147
Prof. Dr. Sinsi

sevgili aşk meleği herşey mükemmle giderken birden ayrılıkların yaşanmasının verdiği acıyı bende çok iyi bilirim helede istenmeyen biri olunca birileri bu ayrılıktan multu olunca insan daha çok kahroluyor RAbbim sana sabrını versin bende eşimden ayrılıyorum ve bende tahmin edemeyeceğin kadar kötüyüm bizim elimizden dua etmek gelir sana tavsiye ederim bol bol nas ve felak surelerini kendie oku hiç dilinden düşürme büyü vs vs yaptıranlar var tabiki yapıp da kötülüğe yol açanları Allaha havale ediyorumve unutma Rabbimiz öyle büyükki onun haberi olmadan tek bir yaprak dalından kopmuyorAllahım sen iki doğunun batının sahibisin sen istersen hiçbir şey etki etmez tesir etmez die dularına başla inşallah hakkınıza hayırlısı olurdualarda unutulmamak dileğiyle
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #148
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaslar bana gercekten yardımcı olacak bırılerı varsa acele cevap ıstıyorum
Evlenmeyi düşündüğümüz ve beni cok ama cok seven,fedakar, asık olan bir insan neler yaparsa onları yapan bir kişiydi ve bizi tanıyan herkes ona baktıklarında gözlerinden okuyabiliyolardı bunukararımızı verdık tam istemeye gelme durumları vardı o benden de cok ısteklıydı bunun ıcın amabirdenbire bız ayrıldık daha sonrada bi zamn sonra barıştık ama bu sefer annesi engel oldu bize ıkımzde aglaya aglaya sarılıp bırbırımıze ayrılmak zorunda kaldık hala ınanamıorum ben dahıl herkes saskındı gunlerce agladım,uzuldum yemek yıyemedım acayıp bır hale geldımSonucta bozuldu olmadı bu iş
herneyse bayagı bı zamn sonra ruyamda bana buyu yapıldıgını felan soyluyordu bırılerı ve ben bazı seylerı ruyamda goruyorum ve gercekten oluyor bırgun bırkac yakın dostumuz allah vesıle ettı bıze gelmıslerdı bir hocadan bahsettıler onlara cok yardımcı olmus abısıne buyu var demıs evlenır evlenmez kız degısmıs cok gecımsız olmus nerdeyse BOŞANMA safhasına gelmısken hocaya gıtmılser ve verdıgı seyler sonucunda sımdı cok ıyıymısler mutlular cok sukurnormalde bole seylerle hıc ısım olmazdı ama guvenılır bırısı tavsıye ettıgı ıcın bı baktıralım dedıler ve banada BÜYÜ oldugunu bağlandığımı soYledı ozellılkle bu evlılık ve iş için yapılmıs ole dedı hocaınanamadım ınsan ınanmak ıstemıyor arkadaslar bu konuda bilginizi alabilirmiyimbir de büyü olayını öğrenince dahada kötü oldum ama rabbime güvenerek cıkmıstım bı kere yola nıyetımı bozmadan denılenlerı yaptım sımdı bozulmus hakketende daha oncede boyle bırsey olmustu tam nısanlanacakken yıne bıranda bozulmustu ve anlam veremıyorum hakkımızda hayırlısısonucta boyle bırsey varsa ben sevdıgım ınsandan ayrıldım olanlar oldu ve cok zor gerı donmek gorusmuoruz ama canımın hayat arkadasm olmasını gonulden ısterdımaklımı bu konu cok ama cok karıstırıyor devamlı dua edıorum rabbime ve ayrıldıgım kısıye bunlardan bahsetsem bir türLü,bahsetmesem baska türlü ne yapcagımı bılmıorum ınanmaz belkıde dıye korkuyorum cesaret edemıyorum AMA gönül işte yasayan bilir sadece onu istiyorumArkadaşlar ne Diyorsunuz Bu Konuda Lütfen YardımBekliyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #149
Prof. Dr. Sinsi

estrella Nickli Üyeden Alıntı

allah yardımcın olsun tükeniş senin için dua ettim sana bir tavsiyem var bu site içerisinde bulduğum ve faydasını gördüğüm bir dua bunu oku derim

Zor Durumda Kalanlar için(Çok Tesirli Bir Dua)

bu formül sihri batıl (batılname) kitabında geçerdizgideki yanlışlıkları elimden geldiğince düzelttim

Sıkıntılı olduğun zaman ve kurtulamadığın zaman bu duayı her sabah 7 kere oku
Allahü teala kısa sürede sıkıntıdan kurtarır Borçluysa öder işsizse iş bulur
Defalarca tecrübe edilmiştir Çok önemli ve tesirli bir duadır
Dua budur

Allahümme Ya Latif (7 kere) ya Allah edrikni bilütfikel hafiyyi ena muhtacün zelilün
Ve entel kaviyyül ğaniy Allahümme ya seriul hisab ya şadidül ikab ya ğafur ve ya rahim
ve ya haliku külli şey in ya fatıris semavati vel ard Ya falikel habbi ven neva falikel
isbahu ya veliyyül hasenat ya dafius seyyiat ya ğafirel hatiyyat ya satirel averat ya maniel
beliyyat ya mukilel aserat ya muhyil emvat ya münevvirel ardı ves semavat
(HACETİNİ SÖYLE) akdı haceti fi hazihis saate ya ilahel evline vel ahirin ya bediüs semavati vel ardıne ya zel celali vel ikram Ve sallallahü ala seyydina muhammedin ve alihi ecmain Birahmetike ya samiüd dua ya erhamerrahimin Bihürmeti muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmain Ya Allah ya Allah ya Allah

Allah razı olsun okudum inş kabul olur dualarımız cümlemizinçok zor durumdayım ne olur dua edin bana sizlerinde duasına icabet buyursun Rabbim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #150
Prof. Dr. Sinsi

küL kediSi Nickli Üyeden Alıntı

çok ama çook teşekkür ederim uygulayacağım bunları Allah dualarını kabul etsin inşallah
Bu arada Harvard üniversitesine girmek istiyorum ve oranın yöneticileri geçmişini durumunu vb ıncığına mıncığına kadar inceliyor ve beni o üniversiteye kabul etmemelerinden korkuyorum çünkü lise başarı puanına bakıyorlar ve benim çok çok düşük çünkü hiç çalışmıyordum aklım başıma son sınıfta geldi ama diploma notumu yükseltmek için aklım başıma geç gelmiş oldu sizden istediğim bir kurulu ve insanları kesin ikna etmek için hangi duaları okuyabilirim?

Allah dilerse herşey elbete olur ancak oraya dilekçe ilemi müracat ediyorsunuz yoksa sözlü olarakmı eğer dilekçe ile ise ayrı uygulama sözlü ise ayrı uygulama vardır tabiki hepsi Allahın izniledir

--- Sonraki mesaj ---

cursed_ank kardeşim bana eşinizin ve sizin isimlerini yazın anne isimleriyle birlikte

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com