![]() |
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım) |
![]() |
![]() |
#136 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Değerli paylaşımcı arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)ecem23 Nickli Üyeden Alıntı Arkadaşlar size şunu diyeyimki bazı şeyler olmayınca olmuyormuş ben bunu öğrendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() merhaba ecem23 yazdıklarının aynısını bende yaşıyorum ama ben evliyim eşim ve ailesi birden bire değiştiler eşim sevdiğim kişi birden değişti sanki evimizin içine bişi oldu ve dağıldık oysaki ortada gözle görülen bişey yok bende eşimin beni sevdiğine eminim ama ailesi ayrılmamız için elindne geleni yaptı ve yapıyorda şuan ayrıyız mahkememiz var ama hala eşimi seviyorum şuan eşimlen iki yabancı gibiyiz senin dediğin gibi bende 2 senedir dua ettim ALLAHIMA yalvardım neler yapmadımki bazen düşünür oldum acaba ayrılmamız bizim için hayırlısımı ama bunu kalbime söz geçiremiyorum çünkü eşimi hala çok seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum mahkememiz devam ediyor ALLAH Hepimizin Yardımcısı Olsun seni çok ama çok iyi anlıyorum bunu yaşamayan bilmez dilerim herşey gönlümüzce olur ALLAHA EMANET OL |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Arkadaşlar size şunu diyeyimki bazı şeyler olmayınca olmuyormuş ben bunu öğrendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Merhaba arkadaslar, Adim Rabia, ve iki yildir biriyle birlikteyim, kendisi 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hep agliyorum bazen rabbimin beni duymadigini benim duami kabul etmeyecegini dusunuyorum biliyorum cok gunah ama elimde degil, sonuçta istedigim sey imkansiz ve yalnizca Allah'tan gelecek bir isarete bagli ![]() ![]() ![]() Gecen gun uykudan uyanmadan hemen once bir sesin bana konustugunu duydum, bana sadece "Bekle zamani var" dedi ve uyandim ![]() ![]() Baska ne tür dilek dualari onerirsiniz bana? Namaz kilmak icimden gelmiyor, kendimi zorlasamda ne anlami kalir kabul olmaz ![]() Bu kadar uzun yazdigim icin kusura bakmayin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)bence kafa karışıklığı olacak hiçbirşey yok güzel kardeşim, değilmi ki bu adam küçük bi hatandan dolayı terketmiş gitmiş, tüm hayat boyu nasıl senin dostun olacak, bir defa bile senini için başka bir şehre gelmemiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)blood_mary21 Nickli Üyeden Alıntı çok haklısn bir okdrda hayat dolu senin gibi oalblmeyi öyle isterdmki biliyormki gcicek bunlar canım hayata bakıp doyasıya yaşycm kendmle ilgilencem az önce mesaj attım herşeyn tamamen bittiini asla dost kalınamycğını bunun ilerde bana çoka cı verceğini artık yazamaması gerektiğini söyledm bana yazmışki bana yazma bidha dostluğumu istemiyosan sen bililrsn sal beni yazmışD ha şöyle bırak sal o zaman ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak söyleyeceğim şey şu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)roser Nickli Üyeden Alıntı ya varya bişey diycem ama kalp kırmak istemiyorum ne zaman böyle nolur yardım edin lütfen yardım edin baslık acılsa yüregim resmen cız ediyo cok ktöü bişey geldi birinin basına acil duaya desdege vs ihtiyacı var diye korkarak acıyorum baslıgı cıka cıka içindne bu sevgili muhabeti cıkmıyor mu sevinsem mi üzülsem mi kararsız kalıyorum herkezin derdi kendine büyük işte Allah yardımcın olsun genede sizde haklısınız ama okumamaışsınız yazdımı ben ayrldğım için üzlüp dövünmyorum burda bi soru sordum ben kafam karışık olduğu için --- Sonraki mesaj --- zynpkr Nickli Üyeden Alıntı erkekleri anlamak mümkün değil ne yazık ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() değerli kardeşim değer verip okudğun ve yorum yaptğın için öyle mutlu oldumki ışık oldun adeta gerçekten çok mantıklı açıklamalar yapmşsın benim kendime bile itiraf edemedğim şeyler gerçktnde söyleyemiyorum ona yazma mesaj die ama yapmalyım bunu çünkü başkasyla görştüğünü gösteren en ufak bi alevde bile kıskançlıktan üzüntüden deli oluyorum ki hiç katlnamam onun sevgililerini dinlemeye okadar seviyormki hala biliyorumki unutmaya çalışmalyım dediğin gibi yapcam ben kendime yeterim yazma bidha diycem evet beni yıpratcağı kadar yıprattı zaten 9 ayda benden okadar çok şey alıp götürdüki allah şahit çok gönülden saf sevdim aldatmacasız( |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)erkekleri anlamak mümkün değil ne yazık ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)pelins Nickli Üyeden Alıntı Arkadaşlar, 5 aydır buradayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu nedir boyle bilmiyorum ![]() ![]() Bir de bana bu kadar üzüntü ve haksızlık yaptıgı için daha cok üzülüyorum ![]() ![]() ![]() sevgili pelins sen kesin tavrını koymuşşsan seviyorsa gelecektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bende çok sıkıntılı dönemler atlatıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Arkadaşlar, 5 aydır buradayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu nedir boyle bilmiyorum ![]() ![]() Bir de bana bu kadar üzüntü ve haksızlık yaptıgı için daha cok üzülüyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)sevgili aşk meleği herşey mükemmle giderken birden ayrılıkların yaşanmasının verdiği acıyı bende çok iyi bilirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Arkadaslar bana gercekten yardımcı olacak bırılerı varsa acele cevap ıstıyorum ![]() Evlenmeyi düşündüğümüz ve beni cok ama cok seven,fedakar, asık olan bir insan neler yaparsa onları yapan bir kişiydi ve bizi tanıyan herkes ona baktıklarında gözlerinden okuyabiliyolardı bunu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() herneyse bayagı bı zamn sonra ruyamda bana buyu yapıldıgını felan soyluyordu bırılerı ve ben bazı seylerı ruyamda goruyorum ve gercekten oluyor bırgun bırkac yakın dostumuz allah vesıle ettı bıze gelmıslerdı bir hocadan bahsettıler onlara cok yardımcı olmus abısıne buyu var demıs evlenır evlenmez kız degısmıs cok gecımsız olmus nerdeyse BOŞANMA safhasına gelmısken hocaya gıtmılser ve verdıgı seyler sonucunda sımdı cok ıyıymısler mutlular cok sukur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)estrella Nickli Üyeden Alıntı allah yardımcın olsun tükeniş senin için dua ettim sana bir tavsiyem var bu site içerisinde bulduğum ve faydasını gördüğüm bir dua bunu oku derim Zor Durumda Kalanlar için(Çok Tesirli Bir Dua) bu formül sihri batıl (batılname) kitabında geçerdizgideki yanlışlıkları elimden geldiğince düzelttim Sıkıntılı olduğun zaman ve kurtulamadığın zaman bu duayı her sabah 7 kere oku ![]() Allahü teala kısa sürede sıkıntıdan kurtarır ![]() ![]() Defalarca tecrübe edilmiştir ![]() ![]() Dua budur Allahümme Ya Latif (7 kere) ya Allah edrikni bilütfikel hafiyyi ena muhtacün zelilün Ve entel kaviyyül ğaniy ![]() ve ya haliku külli şey in ya fatıris semavati vel ard ![]() isbahu ya veliyyül hasenat ya dafius seyyiat ya ğafirel hatiyyat ya satirel averat ya maniel beliyyat ya mukilel aserat ya muhyil emvat ya münevvirel ardı ves semavat (HACETİNİ SÖYLE) akdı haceti fi hazihis saate ya ilahel evline vel ahirin ya bediüs semavati vel ardıne ya zel celali vel ikram ![]() ![]() ![]() ![]() Allah razı olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)küL kediSi Nickli Üyeden Alıntı çok ama çook teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() Bu arada Harvard üniversitesine girmek istiyorum ve oranın yöneticileri geçmişini durumunu vb ıncığına mıncığına kadar inceliyor ![]() ![]() ![]() ![]() Allah dilerse herşey elbete olur ancak oraya dilekçe ilemi müracat ediyorsunuz yoksa sözlü olarakmı eğer dilekçe ile ise ayrı uygulama sözlü ise ayrı uygulama vardır tabiki hepsi Allahın izniledir --- Sonraki mesaj --- cursed_ank kardeşim bana eşinizin ve sizin isimlerini yazın anne isimleriyle birlikte |
![]() |
![]() |
|