|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aile, havas, istekleriniz, sevgilii, vsyardım, yardım |
![]() |
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım) |
![]() |
![]() |
#256 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)esimden ayrıldıgımı fakat onu unutamadıgımı hala cok sevdiğimi yazmıstım ![]() ![]() ![]() kac gündür isteare namazına yatıyorum bişey görmüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() denemediğim isterare duası kalmadı ![]() ![]() hala içimde bi umut var onla ilgili düzelecekmiş gibi onun için hakkımda gelecekte hayırlımı diye isteareye yatıyrm ama yok yok yok ![]() ![]() ![]() ![]() Allah rızası için rüytasına 6 ![]() ![]() artık umut beslemek istemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() onu geri getirmek için dua ediyim diyorum bu seferde vaz geciyorum kendi düşünp gelmeyınce ben zoırla nasıl getiryım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)seval arkadasım vakia suresinin 37 ![]() Uruben etrâbâ(Meali:Eşlerine düşkün, aynı yaşta olarak) bu kac defa okuyacagız gunde1 tespih dedigimiz 99 adet mi? Yardımcı olurmusunuz Allah rızası icin? selametle seval_seval Nickli Üyeden Alıntı ben 12 senelik evliyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)hepımız sorunu aynı yaaane yappcaz bizzz ![]() -------------------- allahım benım gıbı bır umut ısıgı bekleyen tum cemı cumlemıızn dualarına ıcabet et yarabbım ![]() ![]() ![]() -------------------- biz nerde hata yapptık acba???? -------------------- bu soruyu kendıme soramıyoorummm yaa cok hatalıyım cunku sımdıdee durumuma bak ya arkadaslar bırbırımıze dua edelımmmm lutfen baska caremız yoqqq |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Değerli üyelerimiz Son zamanlarda sevgili,eş için,kişisel ailevi konularda yardım almak için başkalarından zarar görmemek ve fikir alışverişinde bulunmak için vs ![]() ![]() Ve biz yetkililerde görevimiz olarak bu konuları kilitlemekteyiz ![]() Bu sorunu gidermek için artık bu baslık altında Yardım isteklerinizi sununuz ![]() ![]() ![]() İlginiz için teşekkür eder mutlu forumlar dileriz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|