|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| aile, havas, istekleriniz, sevgilii, vsyardım, yardım |
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım) |
|
|
#256 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)esimden ayrıldıgımı fakat onu unutamadıgımı hala cok sevdiğimi yazmıstım ![]() onun hayatndada suan biri var galiba ama ciddi oldugunu sanmıyrm yani pavyondaki çalışan bi kadınla ciddi bişey yasayacagını düşünmüyorum![]() kac gündür isteare namazına yatıyorum bişey görmüyorum ![]() dua ediyorum hala bişey görmyrm![]() normalde her namazda görğrdüm bişeyler ama konu esim olunca rüyamda bişey görmüyorum![]() ![]() denemediğim isterare duası kalmadı ![]() ![]() hala içimde bi umut var onla ilgili düzelecekmiş gibi onun için hakkımda gelecekte hayırlımı diye isteareye yatıyrm ama yok yok yok ![]() ![]() ![]() ![]() Allah rızası için rüytasına 6 hissine güvenen arkadaslar brnm yerime isteareye yatabilirlermi![]() artık umut beslemek istemiyorum ![]() ![]() gözüm yollarda beklemkten bıktım artık![]() ![]() ![]() onu geri getirmek için dua ediyim diyorum bu seferde vaz geciyorum kendi düşünp gelmeyınce ben zoırla nasıl getiryım ![]() ![]() eger rüyalarımda umut verici mişey görseydim hemen dualara baslıycm ![]() ![]() lütfen biri benm yerime yatsın![]() ![]() yoksa durumum umutsuz vakkaya dönüşecek![]()
|
|
|
|
#257 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)seval arkadasım vakia suresinin 37 ayetini Uruben etrâbâ(Meali:Eşlerine düşkün, aynı yaşta olarak) bu kac defa okuyacagız gunde1 tespih dedigimiz 99 adet mi? Yardımcı olurmusunuz Allah rızası icin? selametle seval_seval Nickli Üyeden Alıntı ben 12 senelik evliyim her evlilik gibi bende sorunlar yaşadım bu ayeti öğrendikten sonra tesirini çok fazla gördüm son 6 senedir sıkıştıkça okurum vede çok etkisini gördüm istedimki bu konuda sorun yaşayanlar bu ayetten hayırlısı ile yararlansınlar (3 Tövbe İstiğfar ,3 Salavati Şerife 3 Ya Erhamerrahimin( Bu Kelimeyi Söyledikten sonra RABBİM Meleğini Görevlendirirmiş Bakın Bu Kulum Benden be istiyo diye),Niyetini içten et ve Besmele ile Beraber Uruben Etraba Vakıa Suresi 37 Ayet en az günde 1 Tesbih oku Okurkende eşini, Nişanlınını sözlünü artık helalin olacak kişiyi düşün Denenmiştir RABBİM Bu Konudayardım isteyenlerin yardımcısı olsun inş![]() |
|
|
|
#258 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)hepımız sorunu aynı yaaane yappcaz bizzz allahım yar ve yardımcımız olsun-------------------- allahım benım gıbı bır umut ısıgı bekleyen tum cemı cumlemıızn dualarına ıcabet et yarabbım amin tez zamanda ınsalajhhhhhhh![]() -------------------- biz nerde hata yapptık acba???? -------------------- bu soruyu kendıme soramıyoorummm yaa cok hatalıyım cunku sımdıdee durumuma bak ya arkadaslar bırbırımıze dua edelımmmm lutfen baska caremız yoqqq |
|
|
|
#259 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Değerli üyelerimiz Son zamanlarda sevgili,eş için,kişisel ailevi konularda yardım almak için başkalarından zarar görmemek ve fikir alışverişinde bulunmak için vs ![]() birsürü konu acılmakta Ve biz yetkililerde görevimiz olarak bu konuları kilitlemekteyiz ![]() Bu sorunu gidermek için artık bu baslık altında Yardım isteklerinizi sununuz ![]() ![]() ![]() İlginiz için teşekkür eder mutlu forumlar dileriz ![]() ![]() ![]() |
|
|
|