Kafam Karışık Duaya İhtiyacım Var |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kafam Karışık Duaya İhtiyacım Varselamun aleyküm ben 19 yaşında genç bi kızım bi genci sevdim geçtiğimiz yaz![]() aslında onu kışın görünce çok etkilendim çekingenimdir yaklaşmadım sonra öğrendim bunun sevgilisi varmış üzüldüm haliyle aman dedim uzak durayım kimsenin ilişkisinde gözüm yok![]() ![]() gel zaman git zaman kızla ayrılmışlar öyle internet ortamından konuşmaya yazın da görüşmeye başladık ben üniversiteye gidince o memlekette kaldı ama geldi 1 ay sonra ![]() sorunumuz oluyordu ufak tefek![]() değişti tavırları 1 ay sonra ve biz ayrıldık![]() tamı tamına 1 ay sonra![]() ![]() ![]() onu ne çok sevdiğimi bilir ![]() ağlamadım ki gözyaşım ah olmasın üstüne diye![]() başkası varsa git sen mutlu ol da ben mutluyum dedm![]() aradı o da ağladı dön dedim dönmedi![]() içip aradığı gecelerde telefonda çocuklar gibi de ağladı 1-2 ay sonra hiç aramaz sormaz oldu ![]() şimdi ben hata yaptım arkadaşlar onun arkadaşıyla ( çok samimi değiller) görüşüyorum![]() öğrendi tabi![]() derdim dönmesi değil![]() bu yeni görüştüğüm kişi Allah razı olsun çok iyidir![]() severim ama aşkla değil![]() sadece şu yaşadığım küçücük yerde karşılaşıp uzaktanda olsa bi kez görmek istiyorum![]() özledim yalanım yok sadece görmek![]() beni farketmesin![]() küçük yerdeyiz onca gezerim çık bi köşeden be adam ya unutmam için dua edin çünkü asla affetmez![]() karşılaşmak için falan dua yok mudur biliyorum bazılarınız bana çok kızacak haklısınız bende kendime kızıyorum ![]() ne yardan geçebiliyorum ne serden![]() Allah yardım edenlerden razı olsun şimdiden selametle ![]()
|
|
|
|