Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
barışma, duası, etkili, geçmeyin, okumadan

Etkili Barışma Duası (Okumadan Geçmeyin)

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Etkili Barışma Duası (Okumadan Geçmeyin)



Bu dua fazileti feyzi bereketi çok büyüktür barışmak için sadece perşembeyi cumaya bağlayan gece yapılacaktır Yatsı namazından sonra Allah rızası için 4 Rekat namaz kılarsanız o geceyi oruçlu olarak cuma gününe girerseniz ve iftar ettikten sonra bir fakiri doyurursanız Rabbim ne muradınız varsa verir ve ısrarla her perşembe sabırla yapılmasının bereketi feyzi büyüktür

Perşembeyi Cumaya Bağlayan gece yatsı namazından sonra 4 Rekat Allah rızası için namaz kılınız Fatiha suresi okuyup tövbe istiğfar ediniz salavat getirip aşağıdaki duayı okuyunuz cuma günü cuma namazından önce bir fakiri doyurunuz sadaka veriniz


Allahu Ekber(7 Defa)

"Allahumme veffir hazzî fîhi min'en-nevafil, ve ekrimnî fîhi bi-ihzar'il-mesail, ve garrib fîhi vesîletî ileyke min beyn'il-vesail, ya men la yeşğaluhu ilhah'ul-mulihhîn"

Anlamı: Allah'ım! Bu günde müstehap (sünnet) amellerden nasibimi çoğalt; -dünya ve ahirette- sorumlu olduğum şeyleri hazırlayarak bana lütuf ve bağışta bulun; bugünde vesileler arasından sana vesilemi yakınlaştır bana; ey ısrarla –yalvaranların- ısrarı kendisini –başkalarıyla ilgilenmekten- alıkoymayan –Rabbim-! (7 Kere)

Allahu Ekber(7 Defa)

Allahumme ğaşşinî fîhi bi'r-rahmet, verzugnî fih'it-tevfîga vel-isme, ve tahhir galbî min ğayahib'it-tuhmet, ya rahimen bi-ibadih'il-mu'minîn"(7 defa)

Anlamı: Allah'ım! Bu günde rahmetinle beni kapla; bu günde bana -iyi amelleri yapmak için- tevfik ve -kötü amellerden- korunma -gücü- lütfeyle ve beni şüphe ve suç unsuru addedilebilecek şeylerin karanlığından temizle; ey mümin kullarına merhametli olan -Rabbim!-


Allahu Ekber (7 Defa)

"Allahummec'al siyamî fîhi bi'ş-şukri ve'l-gabûli alâ ma terzahu ve yerzah'ur-resûl, muhkemeten furûuhu bi'l-usûl, bi-haggi seyyidina Muhammedin ve Âlih'it-tahirîn, ve'l-hamdulillahi rabb'il-alemîn"

Anlamı: Allah'ım! Bu günde tuttuğum orucu kendin ve resulün beğendiği şekilde mükafatlandırıp kabul buyur ve onun furuunu -iman ve ihlas olan- usuluyla pekiştir; efendimiz Muhammed ve onun tertemiz Ehlibeyti hakkında

-Ey Rabbim!- Ve bütün övgüler alemlerin rabbi olan Allah'a mahsustur


Fatiha Suresini okuyunuz salavat getirip hacetinizi bildiriniz

İftar ettikten sonra Yatsı namazından sonra tekrarlayınız fazileti bereketi çoktur


alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.