![]() |
Etkili Barışma Duası (Okumadan Geçmeyin) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etkili Barışma Duası (Okumadan Geçmeyin)Bu dua fazileti feyzi bereketi çok büyüktür barışmak için sadece perşembeyi cumaya bağlayan gece yapılacaktır ![]() ![]() Perşembeyi Cumaya Bağlayan gece yatsı namazından sonra 4 Rekat Allah rızası için namaz kılınız Fatiha suresi okuyup tövbe istiğfar ediniz salavat getirip aşağıdaki duayı okuyunuz ![]() ![]() Allahu Ekber(7 Defa) "Allahumme veffir hazzî fîhi min'en-nevafil, ve ekrimnî fîhi bi-ihzar'il-mesail, ve garrib fîhi vesîletî ileyke min beyn'il-vesail, ya men la yeşğaluhu ilhah'ul-mulihhîn ![]() Anlamı: Allah'ım! Bu günde müstehap (sünnet) amellerden nasibimi çoğalt; -dünya ve ahirette- sorumlu olduğum şeyleri hazırlayarak bana lütuf ve bağışta bulun; bugünde vesileler arasından sana vesilemi yakınlaştır bana; ey ısrarla –yalvaranların- ısrarı kendisini –başkalarıyla ilgilenmekten- alıkoymayan –Rabbim-! (7 Kere) Allahu Ekber(7 Defa) Allahumme ğaşşinî fîhi bi'r-rahmet, verzugnî fih'it-tevfîga vel-isme, ve tahhir galbî min ğayahib'it-tuhmet, ya rahimen bi-ibadih'il-mu'minîn ![]() Anlamı: Allah'ım! Bu günde rahmetinle beni kapla; bu günde bana -iyi amelleri yapmak için- tevfik ve -kötü amellerden- korunma -gücü- lütfeyle ve beni şüphe ve suç unsuru addedilebilecek şeylerin karanlığından temizle; ey mümin kullarına merhametli olan -Rabbim!- Allahu Ekber (7 Defa) "Allahummec'al siyamî fîhi bi'ş-şukri ve'l-gabûli alâ ma terzahu ve yerzah'ur-resûl, muhkemeten furûuhu bi'l-usûl, bi-haggi seyyidina Muhammedin ve Âlih'it-tahirîn, ve'l-hamdulillahi rabb'il-alemîn ![]() Anlamı: Allah'ım! Bu günde tuttuğum orucu kendin ve resulün beğendiği şekilde mükafatlandırıp kabul buyur ve onun furuunu -iman ve ihlas olan- usuluyla pekiştir; efendimiz Muhammed ve onun tertemiz Ehlibeyti hakkında -Ey Rabbim!- Ve bütün övgüler alemlerin rabbi olan Allah'a mahsustur ![]() Fatiha Suresini okuyunuz salavat getirip hacetinizi bildiriniz ![]() İftar ettikten sonra Yatsı namazından sonra tekrarlayınız fazileti bereketi çoktur ![]() alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
|