Celp ve Teshir Tecrube Ettim |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Celp ve Teshir Tecrube Ettimcoksevdim Nickli Üyeden Alıntı Bir kişiyi celp ve tesir etmek istersen abdest alıp tenha bi mahale çekilip cin suresinin bir iki üç ve dördüncü ayetini oku sonra burası 17 defa okunmuymuydu ben öyle bılıyom senın kıtapta böylemı yazıyo tarf aynıda kafam karıstı evet haklısın kusura bakmayın yukardaki ayetler 17 defa okunacak dikkatin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun --- Sonraki mesaj --- bahar7766 Nickli Üyeden Alıntı paylaşım için tşkler allah razı olsun tecrübe ettim diyorsun peki sen bunu yapınca ne oldu sonuç neee? ben merak ediyorum walla arkadaşım ben niyet ederken hayırlısı ile istedim nitekim hayırlısı oldu şükürler olsun |
06-27-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Celp ve Teshir Tecrube Ettimabucuk Nickli Üyeden Alıntı Bir kişiyi celp ve tesir etmek istersen abdest alıp tenha bi mahale çekilip cin suresinin bir iki üç ve dördüncü ayetini oku sonra Resulullah (sav) efendimize yüz kere salavat getir sonra üç defa yasin-i şerif suresini oku sonra üç defa ayetel kürsi oku sonra kırk defa tebbet sure-i şerif oku ve en son olarak Fa'lem ennehü la ilahe illallhü ya rahmanü fettehızhü vekiylen ve kanallahü aliymen hakiymen İnnallahü ala külli şey'in kadiyrun tevekkelü ya hüddamü hazihil asmaeşşeriyfete bi celbi ve ihdari fülanibni fülaneh Arkadaşlar ben tecrube ettim tavsiye ederim ama hayırlısını isteyin biraz uzun ama unutmayınız ki: zahmet olmadan rahmet olmuyor Selam ve dua ile paylaşım için tşkler allah razı olsun tecrübe ettim diyorsun peki sen bunu yapınca ne oldu sonuç neee? ben merak ediyorum |
06-27-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Celp ve Teshir Tecrube EttimBir kişiyi celp ve tesir etmek istersen abdest alıp tenha bi mahale çekilip cin suresinin bir iki üç ve dördüncü ayetini 17 defa oku sonra Resulullah (sav) efendimize yüz kere salavat getir sonra üç defa yasin-i şerif suresini oku sonra üç defa ayetel kürsi oku sonra kırk defa tebbet sure-i şerif oku ve en son olarak yedi defa Fa'lem ennehü la ilahe illallhü ya rahmanü fettehızhü vekiylen ve kanallahü aliymen hakiymen İnnallahü ala külli şey'in kadiyrun tevekkelü ya hüddamü hazihil asmaeşşeriyfete bi celbi ve ihdari fülanibni fülaneh Arkadaşlar ben tecrube ettim tavsiye ederim ama hayırlısını isteyin biraz uzun ama unutmayınız ki: zahmet olmadan rahmet olmuyor Selam ve dua ile |
|