![]() |
Muhabbet İçin Uygulama Yapmak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muhabbet İçin Uygulama Yapmakkemtamin Nickli Üyeden Alıntı zaten ALLAH ızın verırse o uygulamalar da kabul oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() size ulaşmam lazım ama özel mesaj almıyormuşsunuz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muhabbet İçin Uygulama Yapmakkemtamin Nickli Üyeden Alıntı estagfurullah konuyla alakalı bıseyelr sormussun biz de elimizden geldiğince yanıtladık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() evet aslında benimde aklıma o geldi acaba bir işaretmidir dedim rüyamı yorumlayan yakınımda büyükler araya girerse barışıyorsunuz dedi ama okadar çok şey yaşandıki kimseden bişey isteyemiyorum veya söyleyemiyorum çünkü bizimkiler çok kırgın nişanlıma ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muhabbet İçin Uygulama Yapmakreyhan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bence herşeyin hayırlısı istenmeli ama kimse bunun pek farkında değil ![]() ![]() bazen bi şeyi çok isterisn ve sonunda keşke olmasaydı dersin örnekleride var bu tarz durumların,ve bencede önerdiğiniz şeyler büyüyo giriyo,şahsen ben hiç istemem bana okunmuş bi şeyler yedirilmesini,çok korkunç bi durum ![]() ![]() bende size katılıyorum ![]() ![]() ![]() muhabbet duaları,birşeylere okuyup yedirip içirmek sevgi ask için malzeme kullanılarak yapılan uygulamalar,esi eve baglamak,kötü insanı kendinden uzaklaştırmak,birinin sevgisini kendine çekmek vs uygulamalar(-ki bu uygulamaların bazısında varlıkalrın devreye girdigini söyluyorsunuz) bunların hepsi karsı tarafın haberi olmadan yapılan işlemlerdir ve sonucta sizden uzaklasan soguyan yada sevmeyen düşman olan birinin kalbine ask,sevgi aranıza muhabbet amacıyla beyninede isminizi kazıyorsunuz bu büyüdür ![]() ![]() madem büyü degil ayakkabınızın bagına kadar Allahtan isteyin diyen peygamberimizin de düşmanları yokmuydu,ona da büyü yapılmamışmıydı,bahsettiginiz uygulamalar gibi bir takım şeylere okuyup üfleyerek aradaki nefreti kaldıramazmıydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama O Büyük zorluklara dûçar olduğunuz zaman “Allah" bize yeter demiştir her zaman ve dua etmiş ![]() ![]() ![]() Sevgiliyi barıştırmak, ayrılan kocayı yuva yıkılmasın diye eve getirmek gibi bahaneler sadece olayın ağırlığını yumuşatmak ve kimileri için yokmuş gibi göstermektir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muhabbet İçin Uygulama Yapmakreyhan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bence herşeyin hayırlısı istenmeli ama kimse bunun pek farkında değil ![]() ![]() bazen bi şeyi çok isterisn ve sonunda keşke olmasaydı dersin örnekleride var bu tarz durumların,ve bencede önerdiğiniz şeyler büyüyo giriyo,şahsen ben hiç istemem bana okunmuş bi şeyler yedirilmesini,çok korkunç bi durum ![]() ![]() reyhan hanım; ilk önce yorumunuzu saygıyla okudum ancak okadar insanları biliçsiz görmüşsünüz ki suçlayıp durmuşsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Selametle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- kemtamin Nickli Üyeden Alıntı canım valla üstünde buyu varsa alsa bısey yapma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah korusun canım büyü falan yok ![]() ![]() ![]() ![]() bu dua yöntemini buraya ilk üye olduğumda duymuştum ve yapmıştım ![]() ![]() dün gecede rüyamda eski nişanlımın annesi bana durumumuz iyi olması için bir çözüm bulduğunu söyledi ve kuran istedi benden ''rüyamda tabi'' ve ''v ile d'' harfli bir sure söyledi onu okucam size dedi öyle sevindim ki ve uyandım hayırlara olsn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muhabbet İçin Uygulama Yapmakgökyüzüm Nickli Üyeden Alıntı kemtamim benimde nil555 arkadaşımız gibi durumum ama onun nişanlı hali benimki biraz biliyorsun bağlarımız hepten koptu, bende büyümü anlamadım bi muska buldum onu yok ettim bilgisine çok güvendiğim arakadaşımdan destek alarak okudum ettim, ondan sonra biz birkere görüştük nişanlımla (eski) en azından sakin konuşabildik ama cesareti yok korkuyor güvenmiyormuş bana garip haller içinde kendi kendine sinirleniyor etrafada arada görüşüyoruz beklemedeyiz demiş Lütfen buğünde cuma gecesi erkeğe celp uygulaması buğün yapılıyormuş ne olur bir yardım tavsiyene çok ihtiyacım var sonrada yazımı silebilirsin canım valla üstünde buyu varsa alsa bısey yapma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muhabbet İçin Uygulama Yapmakkemtamim benimde nil555 arkadaşımız gibi durumum ama onun nişanlı hali benimki biraz biliyorsun bağlarımız hepten koptu, bende büyümü anlamadım bi muska buldum onu yok ettim bilgisine çok güvendiğim arakadaşımdan destek alarak okudum ettim, ondan sonra biz birkere görüştük nişanlımla (eski) en azından sakin konuşabildik ama cesareti yok korkuyor güvenmiyormuş bana garip haller içinde kendi kendine sinirleniyor etrafada arada görüşüyoruz beklemedeyiz demiş Lütfen buğünde cuma gecesi erkeğe celp uygulaması buğün yapılıyormuş ne olur bir yardım tavsiyene çok ihtiyacım var sonrada yazımı silebilirsin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muhabbet İçin Uygulama YapmakBu gün piyasadan alacağınız sıradan dua! Kitaplarında ısrarla büyünün ne kadar günah ve haram olduğu belirtilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu tür kitaplarda bulunan ve israrla büyü olmadığı belirtilen başlıca şey muhabbet fasıllarıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Yazan kişi bunların büyü olduğunu söylese belkide kendisi vebalden kurtulacak ![]() ![]() ![]() ![]() Bir insan elbette birisiyle evlenmek isteyebilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sihirle, büyüyle o kızı kendine aşık ettirebilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer büyü yaptırmış olursan ve oda senin kısmetinse bakınız ileriye yönelik ne gibi problem ortaya çıkacaktır ![]() 1- B ir çok büyünün (özellikle muhabbet büyüleri) süresi (buna son kullanma tarihide diyebiliriz) sınırlıdır ![]() ![]() ![]() ![]() 2- Büyü insanın dengesini bozar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3- Büyülü kadın yada erkekten meydana gelen çocuklar mutlaka anormal olur ![]() ![]() 4- Beklide en mühimi büyü yaptıran kimse boyunca günaha girmiş ve Allah korusun cehennemi hak etmiş olur ![]() Peki bir kimsenin sevgisini isteyen genç yada araları açık olan karı-koca, veya aralarında soğukluk meydana gelen nişanlı çiftler ne yapacak ![]() ![]() Hayır bunun için havassından istifade edilecek ayet, sure ve dualar elbette vardır ![]() ![]() ![]() Şimdi sizlere bu konu ile alakalı büyüye düşmeden nasıl muhabbet sağlanabilir onu anlatacağım ![]() ![]() ![]() ![]() 1- Allah’a sürekli olarak o kişinin muhabbetini kazanmak için dua edilir ![]() 2- Kevser suresi tatlı bir şey üzerine harflerinin adedi kadar okunur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3- Bir miktar su veya tatlı üzerine başında niyet edilerek yasini şerif okunur ![]() ![]() ![]() 4- Bir kağıda iki adet resim çizilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5- Matlubun yanına varmadan evvel 19 defa “bismillahirrahmanirrahim ![]() ![]() ![]() 6- Yine muhabbet mevzusunda kuranı kerimdeki muhabbetten bahseden ayetlerden istifade edilebilir ![]() ![]() ![]() 7- NOT: muhabbetle alakalı havas ve esma okunurken şu hususlara dikkat etmek gerekir ![]() Gayrı meşru bir şey için okunmamalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|