Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
için, muhabbet, uygulama, yapmak

Muhabbet İçin Uygulama Yapmak

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

kemtamin Nickli Üyeden Alıntı

zaten ALLAH ızın verırse o uygulamalar da kabul oluyorayrıca kader kavramını hiç anlamamışsınızbelki kaderinizde ''dua ederek''sevdiğinizle birlikte olmanız vardırbunu nereden biliyorsunuz ki?bence sizin kafanız cok karışmış ve herşey birbirine girmişbiraz uzaklaşın ve araştırın

size ulaşmam lazım ama özel mesaj almıyormuşsunuz birşey sormam lazım

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

estagfurullah konuyla alakalı bıseyelr sormussun biz de elimizden geldiğince yanıtladıkacaba veddua mıydı ruyanızda duydugunuz sure?belki de kuranı kerimle alakalı o dilek hacet duasını yapmanız lazımcunku ebnm içimden dırek o gectı sız de ruyanzıda öyle görmüşsünüz

evet aslında benimde aklıma o geldi acaba bir işaretmidir dedim rüyamı yorumlayan yakınımda büyükler araya girerse barışıyorsunuz dedi ama okadar çok şey yaşandıki kimseden bişey isteyemiyorum veya söyleyemiyorum çünkü bizimkiler çok kırgın nişanlıma

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

reyhan Nickli Üyeden Alıntı

suspus arkadaşım sana kesinlikle katılıyorum,ve şunu anlamıyo insanlar,nasıl birinin ona aşık olması ve onun sevmesi için dua ediyolar,anlamış değilim,o kişinin onun için hayırlı olduğunu nerden biliyolarki ,illa olsun istiyorlar

bence herşeyin hayırlısı istenmeli ama kimse bunun pek farkında değil
bazen bi şeyi çok isterisn ve sonunda keşke olmasaydı dersin örnekleride var bu tarz durumların,ve bencede önerdiğiniz şeyler büyüyo giriyo,şahsen ben hiç istemem bana okunmuş bi şeyler yedirilmesini,çok korkunç bi durum

bende size katılıyorum

muhabbet duaları,birşeylere okuyup yedirip içirmek sevgi ask için malzeme kullanılarak yapılan uygulamalar,esi eve baglamak,kötü insanı kendinden uzaklaştırmak,birinin sevgisini kendine çekmek vs uygulamalar(-ki bu uygulamaların bazısında varlıkalrın devreye girdigini söyluyorsunuz) bunların hepsi karsı tarafın haberi olmadan yapılan işlemlerdir ve sonucta sizden uzaklasan soguyan yada sevmeyen düşman olan birinin kalbine ask,sevgi aranıza muhabbet amacıyla beyninede isminizi kazıyorsunuz bu büyüdür
madem büyü degil ayakkabınızın bagına kadar Allahtan isteyin diyen peygamberimizin de düşmanları yokmuydu,ona da büyü yapılmamışmıydı,bahsettiginiz uygulamalar gibi bir takım şeylere okuyup üfleyerek aradaki nefreti kaldıramazmıydıniye hep şu duayı okuyun diye tavsiyeleri var da bir şeyin üzerine okuyun ve yedirin diye tavsiyeleri yok hadislerinde
Ama O Büyük zorluklara dûçar olduğunuz zaman “Allah" bize yeter demiştir her zaman ve dua etmişve acele etmediginiz sürece her birinizin duasına icabet olunur demiş

Sevgiliyi barıştırmak, ayrılan kocayı yuva yıkılmasın diye eve getirmek gibi bahaneler sadece olayın ağırlığını yumuşatmak ve kimileri için yokmuş gibi göstermektirduaları bu tür şeyler için sayarak,yedirip içirerek kullanmak ve birinin iradesini etkilemek büyü degildir de nedir?? bunun yerine en dogrusu içinden geldigi gibi Allaha el açmaktıryani sadece yazılan birinci madde de oldugu gibi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

reyhan Nickli Üyeden Alıntı

suspus arkadaşım sana kesinlikle katılıyorum,ve şunu anlamıyo insanlar,nasıl birinin ona aşık olması ve onun sevmesi için dua ediyolar,anlamış değilim,o kişinin onun için hayırlı olduğunu nerden biliyolarki ,illa olsun istiyorlar

bence herşeyin hayırlısı istenmeli ama kimse bunun pek farkında değil
bazen bi şeyi çok isterisn ve sonunda keşke olmasaydı dersin örnekleride var bu tarz durumların,ve bencede önerdiğiniz şeyler büyüyo giriyo,şahsen ben hiç istemem bana okunmuş bi şeyler yedirilmesini,çok korkunç bi durum

reyhan hanım;
ilk önce yorumunuzu saygıyla okudum ancak okadar insanları biliçsiz görmüşsünüz ki suçlayıp durmuşsunuz burda bizim kemtamimde dahil özellikle eskilerin hep savunduğu şey hayırlısını istemektir ve bizde hep diyoruzki sevgi evlilik vs için okumalara başlamadan önce istihare edilsin en azından 3defa yatılsın Allah kimseye vermesin sevdiğiniz kişi helalse tabi, o beni istemiyormuş aman boşver bende onu istemem diyemiyor başına gelmedende bu duygunun nedemek olduğunu bilemiyor dualarımız tek allaha ve duanın açamıycağı kapı yoktur nasılki en kısadan örnek nazara karşı okuduğumuz dua
Selametle Allaha emanet olun

--- Sonraki mesaj ---

canım valla üstünde buyu varsa alsa bısey yapmaama ben dun muhendıs arkadasın kuranı kerimle dilek uygulaması vardı onu gördüm cok içime sindiistersen celp yerıne dılek duası yapbana böylesı daha hayrlı olacakmıs gıbı geldı

Allah korusun canım büyü falan yok ona benzer bişi bulmuştuk şifreli oda etkisiz hale geldi

bu dua yöntemini buraya ilk üye olduğumda duymuştum ve yapmıştım
dün gecede rüyamda eski nişanlımın annesi bana durumumuz iyi olması için bir çözüm bulduğunu söyledi ve kuran istedi benden ''rüyamda tabi'' ve ''v ile d'' harfli bir sure söyledi onu okucam size dedi öyle sevindim ki ve uyandım hayırlara olsn

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

gökyüzüm Nickli Üyeden Alıntı

kemtamim benimde nil555 arkadaşımız gibi durumum ama onun nişanlı hali benimki biraz biliyorsun bağlarımız hepten koptu, bende büyümü anlamadım bi muska buldum onu yok ettim bilgisine çok güvendiğim arakadaşımdan destek alarak okudum ettim, ondan sonra biz birkere görüştük nişanlımla (eski) en azından sakin konuşabildik ama cesareti yok korkuyor güvenmiyormuş bana garip haller içinde kendi kendine sinirleniyor etrafada arada görüşüyoruz beklemedeyiz demiş Lütfen buğünde cuma gecesi erkeğe celp uygulaması buğün yapılıyormuş ne olur bir yardım tavsiyene çok ihtiyacım var sonrada yazımı silebilirsin

canım valla üstünde buyu varsa alsa bısey yapmaama ben dun muhendıs arkadasın kuranı kerimle dilek uygulaması vardı onu gördüm cok içime sindiistersen celp yerıne dılek duası yapbana böylesı daha hayrlı olacakmıs gıbı geldı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

kemtamim benimde nil555 arkadaşımız gibi durumum ama onun nişanlı hali benimki biraz biliyorsun bağlarımız hepten koptu, bende büyümü anlamadım bi muska buldum onu yok ettim bilgisine çok güvendiğim arakadaşımdan destek alarak okudum ettim, ondan sonra biz birkere görüştük nişanlımla (eski) en azından sakin konuşabildik ama cesareti yok korkuyor güvenmiyormuş bana garip haller içinde kendi kendine sinirleniyor etrafada arada görüşüyoruz beklemedeyiz demiş Lütfen buğünde cuma gecesi erkeğe celp uygulaması buğün yapılıyormuş ne olur bir yardım tavsiyene çok ihtiyacım var sonrada yazımı silebilirsin
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #7
Prof. Dr. Sinsi

Bu gün piyasadan alacağınız sıradan dua! Kitaplarında ısrarla büyünün ne kadar günah ve haram olduğu belirtilir Hatta bir çoğu aynen benim söylediklerimi söyleyerek kitabında büyüyü, sihiri, tılsımı ayıkladığından bahseder Okuyucu (helede meraklı ama cahilse) kitabı alır ve kitabın içindekini rahatça yapmaya başlar Ona göre o kitapta zararlı bir şey yoktur Helede kitabı kelli felli biri yazdıysa

Bu tür kitaplarda bulunan ve israrla büyü olmadığı belirtilen başlıca şey muhabbet fasıllarıdır Oysa baştan sona hepsi büyüyle doludur Bir kızın kalbini celb için, muhabbet için, celbi muhabbet için vs başlıklar altında geçmişten beri kullanılan büyü metodları bir güzel sıralanmıştır

Yazan kişi bunların büyü olduğunu söylese belkide kendisi vebalden kurtulacak Ama o zaman kitabı satmayacak Yada kendisi büyücü olmuş olacak Hocalık vasfını kaybedecek

Bir insan elbette birisiyle evlenmek isteyebilir Ondan hoşlanabilir Aşık olabilir Onunda kendisini sevmesini ve aşkına karşılık vermesini isteyebilir Ama bunu sağlamanın yolu sihir veya büyü değildir

Sihirle, büyüyle o kızı kendine aşık ettirebilirsin Ama kısmetine o yazılmamışsa onunla asla evlenemezsin Bu konuda peygamberimiz sahabeden birine “Cebrail as dahil bütün melekler, ben dahil bütün peygamberler bir araya gelsek, bütün dağlar taşlar, ağaçlar kuşlar hep beraber dua etsek sen yine allahı takdir ettiği kişi ile evlenirsin” buyurarak evlenilecek kişinin zaten kaderde belli olduğunu belirtmiştir Eğer o senin kısmetin ise zaten er yada geç bu evlilik gerçekleşecektir

Eğer büyü yaptırmış olursan ve oda senin kısmetinse bakınız ileriye yönelik ne gibi problem ortaya çıkacaktır

1- B ir çok büyünün (özellikle muhabbet büyüleri) süresi (buna son kullanma tarihide diyebiliriz) sınırlıdır Süresi bitince aradaki muhabbet tamamen söner Şayet normal evlenselerdi evlilikteki kerametten oluşan muhabbet daha uzun ve kalıcı olurdu Büyü yaptırmakla bu sevgiden mahrum olmuş olur

2- Büyü insanın dengesini bozar Belli bir süre sonra kadın yada büyü yapılan erkekte rahatsızlıklar başlayacaktır Sonu tedavi olamayacak hale gelir Tamiri mümkün olmayan yaralar açar Doktorlar ve hocalara avuç dolusu para dökersin

3- Büyülü kadın yada erkekten meydana gelen çocuklar mutlaka anormal olur Spastik, görme engelli, fiziksel veya zihinsel bir çok hastalık ortaya çıkar

4- Beklide en mühimi büyü yaptıran kimse boyunca günaha girmiş ve Allah korusun cehennemi hak etmiş olur

Peki bir kimsenin sevgisini isteyen genç yada araları açık olan karı-koca, veya aralarında soğukluk meydana gelen nişanlı çiftler ne yapacak Allah’a dua etmeyecekmi? Birbirlerinden ayrılacakmı

Hayır bunun için havassından istifade edilecek ayet, sure ve dualar elbette vardır Elbette insan ya direk yada havas ilmi vasıtasıyla allah’tan aralarında muhabbet oluşturmasını isteyecekler Ama bunun büyü olmamasına dikkat edecekler

Şimdi sizlere bu konu ile alakalı büyüye düşmeden nasıl muhabbet sağlanabilir onu anlatacağım Başlamadan evvelde şunu kesinlikle söylüyorum Bunu yaparsam kesinlikle o kimseyle evlenirim, yada ayrılmam gibi bir düşünceye kapılmayın Zira kader her zaman bir adım önde gider

1- Allah’a sürekli olarak o kişinin muhabbetini kazanmak için dua edilir

2- Kevser suresi tatlı bir şey üzerine harflerinin adedi kadar okunur Okumaya başlamadan evvel niyet edilmesi gerekir Okuma bittikten sonra evvela allah’a dua edilir Sonrada “”ey bu surenin hadimleri bu sure-i şerife hakkı için bu tatlıyı yiyen kimsenin kalbine falancaya karşı allah’ın izni ile muhabbet ilga edin”” Diye hadimlerinden yardım istenir

3- Bir miktar su veya tatlı üzerine başında niyet edilerek yasini şerif okunur Her mübine gelindiği zaman okunan şey üzerine 10 defa “ya vedüüüd hu” diye nefes edilir Sonunda dua ve hadimlerinden yardım istenerek matluba yedirilir

4- Bir kağıda iki adet resim çizilir Yada sevmesi istenen kişilerin resmi yan yana konur Veya çamur yahut balmumundan bir kız ve bir erkek heykeli yapılırResimlerin veya heykellerin göğüs hizasına erkek ve kızın adları ana adları ile beraber yazılır Resimler bir daire içine alınıp 1000 defa “ya vedüd” denip her defasında sıcak nefesle hu diye üflenir Ve sonunda dua edilip bu resimler yüksekçe bir yere görünecek şekilde asılır Altınada “ey Allah’ın mahlukatı Bunlar birbirine sevdalıdır” yazılır

5- Matlubun yanına varmadan evvel 19 defa “bismillahirrahmanirrahim Ferdün hayyun kayyumun hakemün adlün kuddüsün anetil vücuhu lil-hayyil- kayyum” okunup matlubun yanına varınca yüzüne karşı sıcak nefesle üflenir Okuma ile üfleme arasında konuşma ve uzun yolculuk, veya başka bir meşguliyet olmamalıdır

6- Yine muhabbet mevzusunda kuranı kerimdeki muhabbetten bahseden ayetlerden istifade edilebilir Şöyleki Bu ayetler harflerinin adedi kadar yahut 100 er defa okunmaya devam edilip dua edilerek hadimlerinden yardım istenir
7-

NOT: muhabbetle alakalı havas ve esma okunurken şu hususlara dikkat etmek gerekir

Gayrı meşru bir şey için okunmamalıdır Mesela evli bir kadın veya erkek için, yahut nişanlı kimseler için, veya sırf gönül eğlendirmek maksadı ile celb için okumak haramdır Bu durumda haram için dua etmiş olurki buda haramdırböylece büyük günaha girer Ayrıca hadimlerden haram olan bir şey için yardım istenmiş olurki bu durumda hadim okuyan kişiye kızacak ve zarar verecektir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com