Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, dönecek, geri, kolay, sevgiliniz

Sevgiliniz Geri Dönecek (Çok Kolay)

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

bende yorum yapmak istiyorum
Dua ederken önemli olan niyet ve ne şekilde dua ettiğimiz
Benim için HAYIRLIYSA şöyle olsun diye dua edersen sorun yok ama hayırlısı kelimesini katmadan direk isteğim olsun diye dua edersen ve senin duan kabul olduğunda bu bi karşındakinini iradesini etkilemek olabilir kesin olur demiyorum Olursa da dua da olsa kul hakkına girebilir

Bu yüzden her zaman HAYIRLIYSA kelimesini unutmamak gerek

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

cero26 Nickli Üyeden Alıntı

durduk yere bu muhalefetlik nerden çıktı anlamadım hee arkadaş garanti diye bişey yazmamış çok kolay olması uygulanışıilla kabul olcak diye de birşey demiyor Allah birşeyi ol der olur ve bizde Allah a dua ediyoruz zaten Şurda haklısın ilk önce hayırlısını neyse onu istemek gerekHz Alinin duası "Rabbim gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle"

aynen böyle tşkler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

cero26 Nickli Üyeden Alıntı

bence bi süre ayrı kalmanız ve ilişkinizi dinlendirmeniz gerek böyle devam ederek daha çok yıpranıyorsunuz kendimden biliyorumzamanında zorlamasam şimdi bu halde olmayacaktım yani ayrı
belki de bizimde şuan ilişkimiz dinleniyor ya da tamamen bitiyor risk herşeyde var

zaten 50 gün ayrı kalmıştık daha 1 hafta oldu barışalı ilk 3 gün iyi gibiydi ben anlamıyorum arkadaş

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Garnet Nickli Üyeden Alıntı

amann gına geldi zaten bu giden sevgililerden oyuncaga çeviriyolar işi ''geldim hopp geri gittim' sürekli onları beklemekle geçiyo zamanımız geldi gelcek okudum neden olmadı anlamıyorum yani niye şöyle milletinki gibi adam akıllı sürmüyo ilişkiler millet söylüyo 9 yıl 10 yıl öhh yani nasıl başarıyolar o insanı elde tutmayı ya bizde varmı odunluk elimize yüzümüze bulaştırıyoruz ya düzgün insanı seçmiyoruz hayırsız oldugu için o kadar dua onu geri getirmeye yetmiyornerde yanlış yapıyoruz biz dua okurken inanarak yapıyorum olmuyo,şüphe etmiyorum yine olmuyo sorun ne o haldeinsanlar bu duaları uydurmuyodur hergalde bunu oku şunu oku diye

ayyynneeennn katılıyorummmmmm

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Yazıp yazmamakta kararsız kalmıştım ama isterimki herkes sevdiğine kavuşsunİnşallah sizde faydasını görürsünüz1 hafta dolmadan sonuç alırsınız inşallah Ben geceleri yatağımda okudum siz abdestli ve kıbleye dönük okursanız daha etkilide olabilir en doğrusunu Allah bilir
100 tevbe estağfirullah
7 Ayetel kursi
Niyet
100 Ya Vedud Ya Habir
Niyet(hiç ara vermeden) hemen
41 yada 101 tane Hz Yunus'un duası
Niyet

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com