![]() |
Sevgiliniz Geri Dönecek (Çok Kolay) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliniz Geri Dönecek (Çok Kolay)bende yorum yapmak istiyorum Dua ederken önemli olan niyet ve ne şekilde dua ettiğimiz ![]() Benim için HAYIRLIYSA şöyle olsun diye dua edersen sorun yok ama hayırlısı kelimesini katmadan direk isteğim olsun diye dua edersen ve senin duan kabul olduğunda bu bi karşındakinini iradesini etkilemek olabilir ![]() ![]() ![]() Bu yüzden her zaman HAYIRLIYSA kelimesini unutmamak gerek |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliniz Geri Dönecek (Çok Kolay)cero26 Nickli Üyeden Alıntı durduk yere bu muhalefetlik nerden çıktı anlamadım hee arkadaş garanti diye bişey yazmamış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aynen böyle tşkler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliniz Geri Dönecek (Çok Kolay)cero26 Nickli Üyeden Alıntı bence bi süre ayrı kalmanız ve ilişkinizi dinlendirmeniz gerek ![]() ![]() ![]() belki de bizimde şuan ilişkimiz dinleniyor ya da tamamen bitiyor ![]() zaten 50 gün ayrı kalmıştık daha 1 hafta oldu barışalı ilk 3 gün iyi gibiydi ben anlamıyorum arkadaş ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliniz Geri Dönecek (Çok Kolay)Garnet Nickli Üyeden Alıntı amann gına geldi zaten bu giden sevgililerden oyuncaga çeviriyolar işi ''geldim hopp geri gittim' sürekli onları beklemekle geçiyo zamanımız geldi gelcek okudum neden olmadı anlamıyorum yani niye şöyle milletinki gibi adam akıllı sürmüyo ilişkiler millet söylüyo 9 yıl 10 yıl öhh yani nasıl başarıyolar o insanı elde tutmayı ya bizde varmı odunluk elimize yüzümüze bulaştırıyoruz ya düzgün insanı seçmiyoruz hayırsız oldugu için o kadar dua onu geri getirmeye yetmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ayyynneeennn katılıyorummmmmm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliniz Geri Dönecek (Çok Kolay)Yazıp yazmamakta kararsız kalmıştım ama isterimki herkes sevdiğine kavuşsun ![]() ![]() ![]() ![]() 100 tevbe estağfirullah 7 Ayetel kursi Niyet 100 Ya Vedud Ya Habir Niyet(hiç ara vermeden) hemen 41 yada 101 tane Hz ![]() Niyet |
![]() |
![]() |
|