![]() |
Babaanneden Kısmet Açma Duası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babaanneden Kısmet Açma Duasımanlera : aseracım merhaba ben cuma günleri tüm gün çalşıyorum perşembe akşamı yani buakşam okunan seladan sonra yapsam bunları olurmu cevap bekliyorum senden teşekkür ederim ![]() Canım, elinde olmayan nedenlerle olması gereken zamanda yapamıyorsan söylediğin zamanda olabilir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babaanneden Kısmet Açma Duasıiyi güzel demişsin asera ama benim lafım sorduktan sonra daha kolayını uygulayanlara değil ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() neyse ben uzatmayım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babaanneden Kısmet Açma DuasıUGURBOCEGİ : içinizden geldiği gibi bi yöntem denemek istıyorsanız o zaman sormayacaksınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Merhaba UGURBOCEGİ, düşüncelerine saygı duyuyorum senin bakış açından doğru olanları söylüyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babaanneden Kısmet Açma Duasıiçinizden geldiği gibi bi yöntem denemek istıyorsanız o zaman sormayacaksınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babaanneden Kısmet Açma Duasıyanki: Allah sizden razı olsun babaanneniz büyüklük yapıp yöntemleri paylaşmış teşekkürler ben bu yöntemi nasip olursa denicem ama plavsız biz allahın kuluyuz şükretmekle dua etmekle yükümlüyüz duamız kabul olur ya olmaz allah bilir daha önce işlemiş olduğumuz günahlarımıza kefaret olur ve ya kaza belaları dua uzaklaştırır diye biliyorum Merhaba yanki, Bildiğin doğrulara bende katılıyorum çünkü Allah kullarından hiç bir zaman umit kesmez ve kim ne hata yapmış olursa olsun, kalplerine bakar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babaanneden Kısmet Açma DuasıArkadaşlar merhaba, babaannem bu defa sizlere kısmet kapalılığını ve bağlı kısmetinizi açmak için çok güçlü ve etkili bir formül daha verdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir miktar pilavlık pirinç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Ya Rabbim, her hangi bir nedenle kısmetimde kapalılık, bağlılık varsa, ben her türlü bağlılıktan kurtulmaya niyet ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Namazdan sonra pirinçleri koyduğunuz kabı ve suyu önünüze alıyorsunuz ve üzerine önce 170 ayet-el kürsü okuyorsunuz sonra, Kuranı kerim de, 7 tane hamim ile başlayan sure var, o surelerin hepsini birer defa olmak üzere pirinçlere okuyorsunuz ![]() ![]() Ya Allah, ya Rahman, ya Rahim, ya Hafız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okuma zamanı sela ile ezan arasıdır ![]() ![]() Okunması gereken HAMİM sureleri : 1- Mümin suresi 2- Fussilet suresi 3- Şura suresi 4- Zuhruf suresi 5- Duhan suresi 6- Casiye suresi 7- Ahkaf suresi |
![]() |
![]() |
|