Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
besmelei, sırları, şerifenin

Besmele-i Şerifenin Sırları

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

ravi Nickli Üyeden Alıntı

muhterem kardeşim okumalardaki gün hesapları ile bizim miladi takvimdeki gün hesapları aynı değil
istersen zaman cetvellerine bir bak saat 12 sadece dünyevi işlerde ki gün dönümü
havas saatleri farklıdır
gece vakitleri akşam namazından bir saat sonra saat bir diye başlar ve sayı 12 ye ulaşınca gündüz saati başlar
isterseniz bir araştırın okumalarınız daha hayırlı olur inşeallah

--- Sonraki mesaj ---

cuma gününün gecesinin ilk vakti perşembe akşamı akşam ezanı okunduktan bir saat sonra birinci saat olarak başlar
ona göre devam eder
12 saydıktan sonra gündüz saati 1 diye başlar

Açıklaman için teşekkürler ama, "akşam ezanıyla birlikte saat1 oluyor" diye biliyordum, sen ezandan 1 saat sonra olduğunu söylüyorsun
Hesaplamalarda hep öyle tarif ediyorlar, acaba bir ayrıntıyı mı kaçırmışım?
Cevap yazarsan sevinirim, Selametle

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

elifimbenim Nickli Üyeden Alıntı

selamün aleyküm canım tamam senin içinde dua ederim buradaki tüm canlarım için edeyorumzaten izim tutmak mümkün değil hep tüm sitedeki canlarım için diye hepinizi duamın içine alıyorum ALLAHIM ne sıkıntınız varsa inş feraha ulaştırıır ve hakkınızda hayırlara vesile kılmasını diliyorum

--- Sonraki mesaj ---

bu duayı her CUMA günü 1saatte 150 defa bu duayı okuyacaksın ve niyet edilen kişiye gönder bu mesela eşinden ayrılmak üzüre olan bir bayan dileğini söyler ayrılmak istemediğini veya sevdiği birisi varsa onunda kendini sevmesini ayrılmamamyı gibi yani işte dileğiniz ne ise
bir iş için olabilir veye başka bir iş için ama inş kötü bir maksatla kullanılmaz vebali döner kendimizi bulur lütfen sadece güzel bir dilek için bu duayı okuyun art niyet için değil YÜCE YARADAN cc ALLAHIMMIZ herşeyi bilir ve ondan gizli bir şey yapılamaz onun için duanızı ,dileğinizi yaparken iyi düşünün lütfen ben bunu sevgi için okuyordum ve olduğundanda eminim DUA şudur subhaneke la ilahe illa ente yarabbe külli şey in ve varisehu ve razıgahu ve rahime
selamün aleyküm benim yürek yangını sevgi ataşiyle kavrulan paptyalarım ben bunu denedim ve oluyor bu dua ayettir yani kalbinizi rahat tutun ben zaten günahlara gireçek bir büyü duası felan bilmmem yapamam yapanada karşıyımdır
d

Allah CC Razı Olsun
Cuma gecesi 1 saatte mi?
Cuma gündüz 1 saatte mi?
Göndermek ne demek? Niyet etmek mi?
Her dua başında Besmele çekecek miyiz, yoksa başta bir Besmele 150 dua mı?
demişsin, duanın devamı var mı?
Sevgili kardeşim her birini cevaplaman mümkün mü
Cevapların için şimdiden teşekkür ediyorum
Emeğine Sağlık

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Amarushaya Nickli Üyeden Alıntı

Sitede var mı bilmiyorum Varsa şimdiden kusura bakmayın diyorum ama ben rastlamadım 7 gece (fark etmez ama ben hep perşembe ya da cuma gecesi başladım saat on ikiden önce tabi) namaz abdestiyle 786 besmele çekip her tesbihatın sonunda niyet ediyorsunuz Yalnız zamanın geçmemesine özen gösterin Yani gece on ikiyi geçmeden bir gün içinde yapmanız gerekiyor İşim vardı ya da yetişemedim gece yarısı olur mu diye sormayın, olmaz Her güne ayrı 786 besmele çekmelisiniz Yedi gün devam edin Ve her seferinde dileğinizi tekrarlayın tesbihat sonrasında Her besmele çekişte değil yani Her türlü niyetiniz için yapabilirsiniz ßen yapmıştım zamanında ve olmuştu Yapan arkadaşlar sonuçları buraya yazarsa sevinirim Şimdiden Allah herkesin hayır duasını kabul etsin diyorum arkadaşlar İnşaAllah yararlı olur

her tesbihatın sonunda niyet ediyorsunuz demişsin,şu şekildemi her okuduğumuz besmelenin arkasınamı niyetimi söyleyecezyoksa 786 tane çekip öylemi söylememiz gerekiyor niyetimizi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

muhterem kardeşim okumalardaki gün hesapları ile bizim miladi takvimdeki gün hesapları aynı değil
istersen zaman cetvellerine bir bak saat 12 sadece dünyevi işlerde ki gün dönümü
havas saatleri farklıdır
gece vakitleri akşam namazından bir saat sonra saat bir diye başlar ve sayı 12 ye ulaşınca gündüz saati başlar
isterseniz bir araştırın okumalarınız daha hayırlı olur inşeallah

İşte bunu bildiğimden soruyorum zaten Diğer türlü okuma yapınca zamanlaması tutmuyor sanırım Aynı takvim olmadığının farkındayım ama hiç bilmeyen birisi olarak bu hesaplamaları yapmak ve doğru tutturmak zor Allah razı olsun kardeşim Selâm ve dûa ile

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

mysalv Nickli Üyeden Alıntı

Teşekkürler,Allah razı olsun

Ecmain

hasret26 Nickli Üyeden Alıntı

arkadaşlar ben burda ölüyorummmmmmmmmiçim öle bi yanıo ki bunun tarifi yokrabbim bilione yapsam ne okusam ne etsem sabrım gelmioaklımdan kalbimden çıkmıo onu özlüyorummbelkide kıyamete kadar bidaha hiç göremicem hiç sesini duyamıcamm( annemler görmesin die gizli gizli ağlıyorum yüreğim yana yana içim parçalanırcasına dua ediyorumm sanki yüreğim akıo şuan uyuyamıorum gecem gündüzüm rabbime yalvarmakla geçioo geçsin de zatenben onu buldum rabbimi buldumbigün elimi açıp yardım dilemedim hep insanlardan bekledim hatamı anlıyorumrabbim tek çare sensin beni ancak sen kurtarabilirsin bu acıdan ancak sen onu bana geri verebilirsin dedirtti RABBİMduanıza öle ihtiyacım varki kendimi dergahlara attım gidiorum kuran okuyup allahın kelamıyla ona yalvarmak istiyorumdün öle yaptım okudum ağladım ,okudum yalvardım ,okudum ağladım, okudum sadece ondan diledimallahımm bu sitede yazan yazmayıpta okuyan herkesi mutlu etsin acılarını dindirsin,dertlerine derman çaresizlere çare olsun,borçlarına edalar versin,çocuksuzlara çocuk versin,eşinden sevdiğinden ayrı olanları tez zamnda kavuştursunaminen hayırsızı bile yola getircek hayırlı etcek kadar büyük olan allahıma heran yalvarıyorum ve kendime ederken hepinize de ediyorumbiz bi aileyiz aslında burdaki herkes muhakkak yaralı ve dua ya sarıldı rabbim duadan ayırmasın biziaminbenide unutmayın olur muben hasretim sevdiğimebeni terkettinişandan döndük derdimi buraya yazmak istiyorumokuyupta beni anlayanlar olur die

Amin ßana özelden mesaj atarsan sana aşk acısı için bir şey önerebilirim inşaAllah

linkin Nickli Üyeden Alıntı

özelden yazdım yardımcı olursan sevinirimAllah razı olsun

O dua verildi sanırım bu konu içerisinde

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

gizemli_alem Nickli Üyeden Alıntı

yerler ve gökler sırlarla dolu, biz bir çok olayın sırlarını bilemeyiz ALLAH CC bilir sen diyorsunki neden bu sayılar bilmek lazım ozaman ögren! yanlız bu iş internet köşelerinde olmuyor malesef YÜCE ALLAH'A sıgın emirlerini yerine getir sünnete uy bildigin kadar ibadet et sonra YÜCE ALLAH sana bilmedigini ögretir ZAHMET ÇEKMEZSEN RAHMET OLMAZ!
--------------------

KARDEŞ 110 besmelei şerifi bir ferman gibi boynuna takmayacaksın elbet muska gibi katlayıp naylonla sar sonra deri parçasıyla dik sonra boynuna tak

gizemli kardeş ben diyorumki bu 300-500-1000 vs rakamların adedi nerede yazıyorKim tarafından söyleniyorKuranı Kerimde fatiha yı 167 defa oku şu dilegin kabul olsun diye bir şey varmı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #7
Prof. Dr. Sinsi

kawa Nickli Üyeden Alıntı

Arkadaşlar bu duaları okurken 100-300-500-788-1200 vs gibi çeşitli rakamlar veriyorsunuzBu rakamların sırrı nedirsamimiyetle 1 defa okumak neden yetmiyorCahilligimi bagışlayın lütfen

yerler ve gökler sırlarla dolu, biz bir çok olayın sırlarını bilemeyiz ALLAH CC bilir sen diyorsunki neden bu sayılar bilmek lazım ozaman ögren! yanlız bu iş internet köşelerinde olmuyor malesef YÜCE ALLAH'A sıgın emirlerini yerine getir sünnete uy bildigin kadar ibadet et sonra YÜCE ALLAH sana bilmedigini ögretir ZAHMET ÇEKMEZSEN RAHMET OLMAZ!
--------------------

limon Nickli Üyeden Alıntı

sayilarin adeti bir anahtar gibidiranahtarin nasil disleri varsa kapiyi acarken bu sayilarda öyledirbu yazilan lar türkce meali olan kurani kerimdede yazaraklima su takiliyor amacocugu olmayan kadin 110 kere besmele yi yazip üzerinde tasiyacak ayip tir söylemesi ama cima ederken günah olmazmiüstünde tasimakvardir elbet bir himeti bunda süphe yokta insan yinede korkuyoraffiniza siginarak sordumcogu seyi arastirip bilsemde bunda korkuyorum

KARDEŞ 110 besmelei şerifi bir ferman gibi boynuna takmayacaksın elbet muska gibi katlayıp naylonla sar sonra deri parçasıyla dik sonra boynuna tak

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #8
Prof. Dr. Sinsi

cennetetalip Nickli Üyeden Alıntı

yebese arkadaşım sanırım cuma selasından sonra çıkıyo hoca minbere

kawa arkadaşım sayı değerlerinin neden böyle olması gerektiğini Rabbim bilirbiz bilemeyizöyle olmalı iştenedensiz değildir elbet

Dostum muhakkakki Allah bilir tabi ama bu rakamlar nereden çıkıyor kim diyor bu duayı şu kadar sayı okuyacaksınki dilegin kabul olsun nerede yazıyor yazıyorsa sayıların amacıda yazıyordurBunu bilmek lazım ama

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #9
Prof. Dr. Sinsi

aşkınbüyüsü Nickli Üyeden Alıntı

pardon ben 7 gün 786 besmele okuyorum ama bardak suya üfleyip içeceğim olayını bilmiyordum bu gece son gün acaba son gece bari üfleyip içsem nasıl olur

sanırım üfleme yok sadece okuyup içiliyor amagalıba ben yanlış yaptım yaya bu sevgısını kazanmak denılınce acaba bızım o kiişiyi sevmemız için miben onun beni sevmesini istiyorumya benım iyice kafam karıstı yardımcı olabılırmısıınız pek bilmiyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #10
Prof. Dr. Sinsi

Hazreti Osman (ra) birgün Allah Resulü (sav)'e Besmele hakkında sorduAllah Resulü (sav) şöyle cevap verdi: "Onu meydana getiren isimler Allah Teala'nın en büyük isimleridirBesmele ile İsm-i A'zam yakınlığı gözün beyazının siyahına yakınlığı gibidir" Ticarethanenin verimli olması için(35) defa yazılarak ticarethaneye asılır Bir kağıda (35) defa yazılıp eve asılırsa evin bereketi çoğalır
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #11
Prof. Dr. Sinsi

• Bismillahirrahmanirrahim--rahman ve rahim olan ALLAH in adi ile kimki yatacagi vkit 21 defa besmelei serife okusa o gece her sekide muhaffaza olurher kim ki 786 defa besmelei serifeyi 7 gun okursa sabah namazindan yada aksam namazindan sonra muradina nail olur her kimki br bardak suya 487 defa besmelei serife okur her yirmide bir suya nefes eder ve icerse buyu bozulurher gun besmelei serifeyi 150 defa okumayi adet haline getiren insana ALLAH C:C ilmin gizli yanlarini ögremeye muvaffak kilarbir devlet dairesine gidecegin vakit giderken 51 defa besmelei serife oku 1 fatihai serife ve la ilahe ente subhaneke inniy küntü minnez zalimin oku ve iceriye gir insallah isi rast gelir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com