|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alanı, alınan, aradığınız, dualar, eşiniz, paylaşım, sevgiliniz, sonuç, uygulamalar |
![]() |
Sevgiliniz Eşiniz için Aradığınız Dualar ve Sonuç Alınan Uygulamalar Paylaşım Alanı |
![]() |
![]() |
#31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliniz Eşiniz için Aradığınız Dualar ve Sonuç Alınan Uygulamalar Paylaşım Alanıcadı_kız Nickli Üyeden Alıntı arkadaslar yardım edın !! arkadslar çook sevdıgım kısı ıle aramıza baskaları gırıyo ve sevdıgımde buna ızın verıyo bn nedense hala daha onu çok sevıyorum ![]() ![]() ![]() Amin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- kelebex Nickli Üyeden Alıntı Herkes kaybettiği birine yada birşeye kavuşmak istiyor ![]() ![]() ![]() haydi hep beraber bir an olsun kaybettiğimiz herşeyi elimizin tersiyle itelim de MEVLA yı daha bu dünyadayken bulmaya çalışalım ![]() ![]() ![]() Ya Rabbi yüce kitabında "eşlerinizden ve çocuklarınızdan size düşman olanlar vardır" buyurdun , dünyanın da bir aldatıcı olduğunu buyurdun, Habibin SAV dünya ve içindeki herşeyin lanetli olduğunu buyurdu (alim talebe zikir müstesna) bizi sahte sevgilerden kurtar ya rabbi ALLAH ım herkes birşeylere kavuşmak için yöntemler arıyor , biz sana kavuşmak istiyoruz bize yol yarat ya rabbi nefsimiz ve şeytan yüzünden kaybettirme ya rabbi ![]() ![]() ![]() Insallah modumuzdan uyari almam ama bunada Amin dicem ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sevgiliniz Eşiniz için Aradığınız Dualar ve Sonuç Alınan Uygulamalar Paylaşım Alanı |
![]() |
![]() |
#32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliniz Eşiniz için Aradığınız Dualar ve Sonuç Alınan Uygulamalar Paylaşım Alanıkelebex Nickli Üyeden Alıntı Herkes kaybettiği birine yada birşeye kavuşmak istiyor ![]() ![]() ![]() haydi hep beraber bir an olsun kaybettiğimiz herşeyi elimizin tersiyle itelim de MEVLA yı daha bu dünyadayken bulmaya çalışalım ![]() ![]() ![]() Ya Rabbi yüce kitabında "eşlerinizden ve çocuklarınızdan size düşman olanlar vardır" buyurdun , dünyanın da bir aldatıcı olduğunu buyurdun, Habibin SAV dünya ve içindeki herşeyin lanetli olduğunu buyurdu (alim talebe zikir müstesna) bizi sahte sevgilerden kurtar ya rabbi ALLAH ım herkes birşeylere kavuşmak için yöntemler arıyor , biz sana kavuşmak istiyoruz bize yol yarat ya rabbi nefsimiz ve şeytan yüzünden kaybettirme ya rabbi ![]() ![]() ![]() Amin InsAllah |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliniz Eşiniz için Aradığınız Dualar ve Sonuç Alınan Uygulamalar Paylaşım AlanıHerkes kaybettiği birine yada birşeye kavuşmak istiyor ![]() ![]() ![]() haydi hep beraber bir an olsun kaybettiğimiz herşeyi elimizin tersiyle itelim de MEVLA yı daha bu dünyadayken bulmaya çalışalım ![]() ![]() ![]() Ya Rabbi yüce kitabında "eşlerinizden ve çocuklarınızdan size düşman olanlar vardır" buyurdun , dünyanın da bir aldatıcı olduğunu buyurdun, Habibin SAV dünya ve içindeki herşeyin lanetli olduğunu buyurdu (alim talebe zikir müstesna) bizi sahte sevgilerden kurtar ya rabbi ALLAH ım herkes birşeylere kavuşmak için yöntemler arıyor , biz sana kavuşmak istiyoruz bize yol yarat ya rabbi nefsimiz ve şeytan yüzünden kaybettirme ya rabbi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliniz Eşiniz için Aradığınız Dualar ve Sonuç Alınan Uygulamalar Paylaşım Alanıteşekkür ederim iyi dilekleriniz için görevim gece oldugu için konuscak pek kimse olmuyor internetim var ama daralıyorum bi çok kez kitap okumayı denedim kafa başka yerlerde olunca sıkılıyorum hazmedemiyorum onca yaşanan şeyden sonra bir an olsun aklımdan cıkmıyor bende istiyorum silinsin aklımdan ama olmuyor olmuyor sivil hayatada dönesim yok hiç güle oynaya gelmiştim asker oacagına bütün hayallerimi aldılar çaldılar benden yapabilcegim hiçbir şey yok |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliniz Eşiniz için Aradığınız Dualar ve Sonuç Alınan Uygulamalar Paylaşım Alanısitede suan bakım calışması var yakın zamanda size yardımcı olacak arkadaslar yazacaklardır ![]() iyi geceler diliyorum ![]() Benim nacizane tavsiyem askerliğinizin bitip evinize döndüğünüz günü hayal edin o gün er ya da geç gelecek ondan sonra elbet su yolunu bulur daraltmayın kendinizi kitap okuyun ne bilim arkadaslarınızla sohbet edin düşünmeyin o kişiyi ![]() dilerim azcık da olsa su serpilmiştir içinize tkrar iyi geceler dilerim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliniz Eşiniz için Aradığınız Dualar ve Sonuç Alınan Uygulamalar Paylaşım AlanıArkadaşlar kusuruma bakmayın yeni üye oldum direk sizlerden birşey istiyor imajı yaratmak istemem ama sıkıntım var beni çok etkileyen su anda asker ocagındayım ve tüm çabalarıma ragmen sevdigim beni terk etti askerlik psikolojisi ve bu ayrılık bu ortamda beni cok zorluyor sizlerden ricam benim için dua etmeniz hayırlı dileklerde bulunmanız varsa tavsiyeleriniz uyumakta dahi zorlanıyorum nasıl böyle birşey olur diye dualarınız ve çözüm yolları önerilerinizi bekliyorum internete sıklıkla girebiliyorum bu arada vatani görevini yapmakta olan bir askere yardımcı olacaklardan Allah razı olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliniz Eşiniz için Aradığınız Dualar ve Sonuç Alınan Uygulamalar Paylaşım Alanıekrem911 Nickli Üyeden Alıntı Arkadaşlar, Sevdiğine bir şeyler yedirerek aşık etmede en etkili yöntem nedir? Ben bir arkadaşım aracılığıyla çikolata filan yedirmeyi planlıyorum ![]() ![]() ![]() Bir şekere ya da çikolataya 10'ar tane kudduriye ve kadeh dualarını oku yedir, inşallah olur ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliniz Eşiniz için Aradığınız Dualar ve Sonuç Alınan Uygulamalar Paylaşım Alanıdelimavi58 Nickli Üyeden Alıntı yine kafam karıştı hep esma çeiyorum ama bana tavsiye edebileceginiz bir dua varmı??? esma cekebılırsınız tabı kı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliniz Eşiniz için Aradığınız Dualar ve Sonuç Alınan Uygulamalar Paylaşım Alanıpinar945 Nickli Üyeden Alıntı o bahsettiğiniz esmalar için ne muradınız varsa gönlünüzde o insanın kalbinde kalır ama niyet farklıdır Esma zikrederken niyetim kalbimde dilime yansıtmıyorum ama zikir ederken niyetim allahım senin rızanla sana iman ediyorum sana sığınıyorum beni korktuklarımdan emin kıl hayrına inandığımın şerrinden koru şerrinden korktuğumuda hayıra çevir ilahların ilahı, zavallı kulun pınar sana sığınıyor dilimdeki gönlümdeki aşk senin aşkın diye niyet ediyorum ve esma çekiyorum çok şükür dillendirmediğim dileklerim gerçekleşiyor çünkü ben yüce Rabbin her ismini andığımda o 'nun huzuruna çıkıyorum ve seni unutmuyorum Allah'ım diyorum sana iman ediyorum diyorum anladım pınarcığım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliniz Eşiniz için Aradığınız Dualar ve Sonuç Alınan Uygulamalar Paylaşım Alanıdelimavi58 Nickli Üyeden Alıntı yine kafam karıştı hep esma çeiyorum ama bana tavsiye edebileceginiz bir dua varmı??? Esmaları önceden bende niyet üzerine çekiyordum ama sonradan bir arkadas uyardı beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Archiozzy Nickli Üyeden Alıntı inaçıaşık arkadaşım bana da cevap verebilirsen çok memnun olurum ![]() -------------------- Allah razı olsun güzel dileklerin ve cevap verdiğin için ![]() saol cnm allah senden de razı olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliniz Eşiniz için Aradığınız Dualar ve Sonuç Alınan Uygulamalar Paylaşım AlanıSevgi ve Muhabbet için Dualar Bölümünde aradığınız bir duayı bulmak için yada hangi duanın etkili olup olmadığı hakkında fikir edinmek için, Hangi duanın nasıl okunduğunu öğrenebilmek için ve Hangi duaları okuyup sonuç aldığınızı anlatmanız için vs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her Bölümde benzer konular açılacaktır ![]() Sizlere daha çok yardımcı olabilmek adına çünkü Sürekli var olan konular hakkında konu açıldığında bölümlerde düzenin bozulmasına sebep olunuyor Umarım bundan sonra bu konularda sizler faydalı bilgiler bulabileceksiniz |
![]() |
![]() |
|