![]() |
Her Hastalığın Manevi İlacı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Her Hastalığın Manevi İlacıfor freedom Nickli Üyeden Alıntı bu cinlerin mümin olanları insanlarla bağlantı kurup onlara yardım etmelerinin yasak oluşu kuranı kerimdeki bazı ayetlerle sabit biliyorum ![]() ![]() bilgilerin çok işime yarıyor teşekkürler ![]() şimdi bu konular çok uzun mesela ben sana bir örnek vareyim havas ailimlerinden muhiddin arabi hz hoca mansur gibi alimlerin hizmetinde muhakkak cinler var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Her Hastalığın Manevi İlacıerell Nickli Üyeden Alıntı alıntı degil siz her konuda bi kaynak soruyorsunuz, ozaman size kaynak cinler alemi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- melek degil kardeş cinler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu cinlerin mümin olanları insanlarla bağlantı kurup onlara yardım etmelerinin yasak oluşu kuranı kerimdeki bazı ayetlerle sabit biliyorum ![]() ![]() bilgilerin çok işime yarıyor teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Her Hastalığın Manevi İlacıönder Nickli Üyeden Alıntı nereden alıntı ![]() alıntı degil siz her konuda bi kaynak soruyorsunuz, ozaman size kaynak cinler alemi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- for freedom Nickli Üyeden Alıntı peki biz bu tütsüyü yaktığımız zaman bize yardıma gelen melekler nefis sahibimidir ![]() ![]() melek degil kardeş cinler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Her Hastalığın Manevi İlacıerell Nickli Üyeden Alıntı elbetki havas ilminde tütsü muhakkak vardır,mesela hayır işlerinde bir çok tütsü mevcuttur kezbira,ud agacı saile miami cin elması akgünlük gibi daha bir çok tütsü vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() peki biz bu tütsüyü yaktığımız zaman bize yardıma gelen melekler nefis sahibimidir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Her Hastalığın Manevi İlacıRasulü Ekrem (s ![]() ![]() ![]() ![]() ''Cebrail Aleyhisselam bana öyle bir ilç öğrettiki,o varken ne başka bir ilaca muhtaç olurum,ne de hekime ![]() Ebu bekir,Ömer,Osman ve Ali (r ![]() '' O ilç nedir ey Allah'ın Rasulü?Bizim ona ihtiyacımız vardır ![]() ![]() ''Yağmur suyundan bir miktar su alınır ![]() ''Bu sudan kim içerse,Allah'u Teala onun vücudundan her türlü hastalığı giderir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|