![]() |
Migrenmidir, Cinrenmidir..Anlayalım.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Migrenmidir, Cinrenmidir..Anlayalım..devrimmm Nickli Üyeden Alıntı lütfen bilimsel bir mevzuyu bambaşka bir yöne çekmeye çalışmayın,migren nörolojik bir vak'adır ![]() ![]() ![]() ![]() evet migren psikolojik degil norolojik bir hastalıktır ![]() ![]() neyse tartısmaya girmeyecegim sadece apranax forth için bir uyarı da bulunacagım ![]() ![]() ![]() ![]() Migren için agrılarınızın baslayacagını hissettiginizde veya agrı anında avmigren için ozellıkle baslamadan aldıgınızda agrı sizi hiç yakalamadn bitiriyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() herkese acil şifalar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Migrenmidir, Cinrenmidir..Anlayalım..yesil Nickli Üyeden Alıntı hergün basi agriyorsa bu migren degildir ![]() ![]() benim de cok basim agrimisti doktora gittim enseden gelen bir agriydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Migren bendede var ve yıllardır çekerim bazen hergün baş ağrısı olur bazende hiç olmaz hergün ağrıyan baş migren değildir diye bir kelime söylenemez ben birzat doktora sordum içtiğiniz ağrı kesiciler migreni geçirmez stresten sinirden sıkıntıdan uzak durdukça migren sizden uzak olur dedi benim migrenim bir tuttumu bazen 18 gün baş ağrısı çekiyorum ve doktora gidiyorum teyit etmek için migreni çekmeyen bilemez bilmeden konuşma olmasın lütfen |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Migrenmidir, Cinrenmidir..Anlayalım..yusufcuk7 Nickli Üyeden Alıntı şimdi benim patronum ateıst bır insan hergunde başı agrır miğrendır nerden baksanız gunde 3 defa apranax alır ![]() ![]() hergün basi agriyorsa bu migren degildir ![]() ![]() benim de cok basim agrimisti doktora gittim enseden gelen bir agriydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Migrenmidir, Cinrenmidir..Anlayalım..Bugün sabaha karşı feci bir baş ağrısıyla uyandım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Migrenmidir, Cinrenmidir..Anlayalım..sevgili arkadaşlar ben formülü denemeyenlerin kuru sıkı konuşmasındansa deneyenlerin yorumlarını paylaşmasını rica etmekle iktifa edeceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben iddaamı tekrarlıyorum migren yoktur cinren vardır ![]() ![]() ![]() ve tıp migrenin kökünü ve nedenini tesbitte de bu yüzden aciz kalmıştır ki tıp okuyan arkadaşlar bunu bilirler saygılarımla ![]() ![]() kaldı ki tıbben çözüm bulamayanlara özellikle denemelerini tavsiye ettik ki ne olduğu anlaşılabilsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- a$ik Nickli Üyeden Alıntı TIp migrenin sebebini de tedavisni de buldu,nerden biliyorsun diye sorarsaniz , ben hem cektim hem de tedavi oldum ![]() Doktorlar 6 yil lisans okurken, ustune de 5 yil ihtisas yaparken bosuna kafa patlatmiyorlar emin olun ![]() Ulkemizdeki Prof ![]() ![]() Capadakini bilmiyorum ama Cerrahpasa TIp Fakultesindeki agri kursusu oldukca iyi ![]() Bir de size tavsiyem agri kesicileri migren ataklarinda kullanmayin, bagimlilik yapiyor belli bir duzeyden sonra ![]() Migrensiz gunler dilegiyle buldu da neden kimsenin haberi yok ![]() ![]() ![]() doktorlar varsa konuşsun lütfen ![]() ![]() ve konuşurken de çözüm konuşurlarsa sevinirim ![]() ![]() ![]() -------------------- DoReMi Nickli Üyeden Alıntı başımız ağrısa cin,midemiz bulansa cin,hatta mikrop kapsak cin ![]() ![]() ![]() yahu tamam bu varlıklar insanlara musallat oluyorlar buna ben de şahitim fakat en ufak bir şeyde hacıya hocaya koşanlara anlam veremiyorum ![]() ![]() ![]() organlarımızın bir çalışma prensibi vardır fakat bu sadece mekanik bir süreçten ibaret değildir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu varlıklardan Allah bizi korusun fakat her şeyi de buna bağlamayalım ![]() herşeyi maddede arayanların akılları gözlerindedir göz ise maneviyatta kördür ![]() ![]() ![]() konumuz sadece migren ve uygulanan yöntem ile ağrının geçip geçmediği ![]() ![]() ![]() -------------------- AlyanS Nickli Üyeden Alıntı selam erol abı bısey sorucam tum soyledıklerını yapsak buna ragmen agrı gecmezse buna ne dıyecegız ![]() ![]() ![]() ![]() siz yapın geçmesse ya da hafiflerse size 2 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Migrenmidir, Cinrenmidir..Anlayalım..Migrenin tedavisi var arkadaslar, ben tedavi gordum, tedavinin sonlarindayim ve migreni olan herkese de tavsiye ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben bu hastaligi 12 ila 27 yas arasi cektim, cekilecek dert degil, cok iyi bilirim, bu sebeple migreni olanlara tedavi konusunda DR ve hastahane tavsiye edebilirim, Istanbulda herhalde gezmedigim yer kalmadi beni tedavi eden norologu bulana kadar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Migrenmidir, Cinrenmidir..Anlayalım..Tıp,migrenin çaresini bulamamıştır,aslında nedenini de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Migrenmidir, Cinrenmidir..Anlayalım..migren sinüzit olanda daha cok olur ve kendini koruması lazım mesela duş felan aldımı sacını kurutmalı güzelce nemli kalmamalı sacını ıslatmamalı ağrı varsa kaşların arasına masaj yapmalı kulağın arkasına masaj sigara içmemeli başı ağrıyan cay ekmek vs yememli başı ağrıdığı zaman tabiki ve buzdolabında 2paket aspirin olsun baktın gecmiyor içecen bitane ağrıyla zıtlaşmak olmaz iç dinidiriyor ağrıyı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Migrenmidir, Cinrenmidir..Anlayalım..başımız ağrısa cin,midemiz bulansa cin,hatta mikrop kapsak cin ![]() ![]() ![]() yahu tamam bu varlıklar insanlara musallat oluyorlar buna ben de şahitim fakat en ufak bir şeyde hacıya hocaya koşanlara anlam veremiyorum ![]() ![]() ![]() organlarımızın bir çalışma prensibi vardır fakat bu sadece mekanik bir süreçten ibaret değildir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu varlıklardan Allah bizi korusun fakat her şeyi de buna bağlamayalım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Migrenmidir, Cinrenmidir..Anlayalım..fantoma Nickli Üyeden Alıntı Konuyu acan arkadasimiza katliyorum, pislik bazi görünmeyen mahluklar malesef insan vücuduna cesitli nedenler dolayisi ile girip yerlesiyorlar, bunlar cinmidir,yada cinler gibi insan gözü ile görülemeyen bir tür hayvanlarmidir bilemiyorum ![]() Doktorun verdigi agri kesiciyi kisi aldigi zaman ilac kana karisip beyin sinirlerine ulasinca ,yerlesik mahluk rahatsiz oluyor ve bölgeyi terkediyor,bizde migrenim gecti iste diyoruz ![]() Bu mahluklar bizim yasam hatalarimiz dolayisi ile musallat oluyorlar ![]() Ve onlar malesef her yerdeler,ve firsat bekliyorlar hata yapmamiz icin ![]() ![]() ![]() aynen öyle |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Migrenmidir, Cinrenmidir..Anlayalım..vişne Nickli Üyeden Alıntı Bizim sülalenin (anne tarafından) kadınlarında migren, tiroid ve diyabet ırsidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen maalesef tib bile caresiz kaliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Inanmak cok zor ama bir hocanin yazdigi muska sayesinde düzeldi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Migrenmidir, Cinrenmidir..Anlayalım..hepimizin bildiği gibi migren sorunu yaşayan birçok insan bu rahatsızlığına bir çözüm aramaktadır ve migren'in net ve kesin nedeni de halen tıbben bulunamamıştır ![]() ![]() ben de diyorum ki migren yoktur cinren vardır ![]() ![]() ![]() yani ağrının asıl nedeni büyü veya herhangi bir nedenle beyin bölümüne yerleşen bir "cin" nedeniyle çekilen bir sıkıntıdan başka birşey değildir ![]() ![]() işte ispatı: bir bardak sirkeye bir ayetel kürsiyi dudaklarınızı değdirerek okuyunuz ![]() ![]() okuduğunuz sirkeyi 7 derin nefes burnunuzdan çekerek koklayınız ![]() ![]() okuduğunuz sirke ile temiz bir bezi ıslatıp ağrının olduğu bölgede 3 dk bekletiniz Ağrının geçtiğini ve asıl nenedin migren değil cinren olduğunu göreceksiniz ![]() ![]() saygılarımla ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|