|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aşkın, bin, hastalıklı, ilacı, kelimei, tevhid |
![]() |
Hastalıklı Aşkın İlacı; 70 bin kelime-i Tevhid |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hastalıklı Aşkın İlacı; 70 bin kelime-i TevhidFlush Royal Nickli Üyeden Alıntı Pardonda konuyu görünce tutamadım kendimi ![]() Hastalıklı aşk derken ? Aşk acısı çekmek hastalıklı aşk mı oluyor ? Garip geldi doğrusu ![]() ![]() ![]() Sağol ![]() hastalıklı aşk bu sitede aşk derdinden muzdarip insanların yaşadığı durum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hastalıklı Aşkın İlacı; 70 bin kelime-i Tevhideminetan Nickli Üyeden Alıntı slm arkadaşlar, sitede gördüğüm kadarıyla çoğunluk aşk acısından şikayetçi ve çıkış kapısı arıyor, bu yüzden kendi denediğim ve faydasını gördüğüm bir uygulamayı sizinle paylaşmak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() UYGULANIŞI: hastalığımın şifasını ver Allahım diyerek niyet edilir, bir hafta boyunca La ilahe illallah 70 ![]() ![]() ![]() Ben 26 günde bitirebildim, abdestli ve abdestsiz okudum ve faydasını gördüm çok şükür ![]() ![]() ![]() Ayrıca Esmaül Hüsna nın bilinçsizçe zikretmenin pek çok sıkıntıya ve depresyona yol açtığını da öğrendim, özel zikirleri çokça zikretmeyi bıraktım ![]() ![]() ![]() not: kaynak belirtemiyorum, arkadaştan izin istedim ama haber çıkmadı, burada sıkıntıda olan arkadaşları görünce dayanamadım, kendi deneyimimi paylaşmak istedim ![]() ![]() ![]() Çok güzel bir bilgi,yaklaşık 10000 adedi hani muhammeden resulullah'ı da katarsanız 4 saat kadar zaman alır , ayrıca içinizdende çekebilirsiniz, 70000 tevhid bir çok islami eserde tüm dileklerin kabul olması için bir ilaçtır diye tanımlanmıştır günde 10000 adet okunursa 1 haftada biter, teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hastalıklı Aşkın İlacı; 70 bin kelime-i TevhidAbdestli olarak,kıbleye karşı oturup,25 estağfirullah,1 fatiha-i şerif,3 ihlas-ı şerif,3 salavat-ı şerif okunur ve Rasul-ü ekrem [s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ,ruhuna bağışladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALINTIDIR |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hastalıklı Aşkın İlacı; 70 bin kelime-i Tevhidvik@vik Nickli Üyeden Alıntı şu bilinçsizde çekeilen esmalar neden bende sizdeki etkiyi göstermiyor ![]() ![]() Tabiki Allahın güzel isimlerini okumak onlarla dua etmek hepimizi rahatlatır, söylemek istediğim sürekli aynı ismi çokça tekrar etmek birikime neden oluyor, bıraktığın zaman da sıkıntılara yol açıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Her Bir Esma Kendine Göre Bir Çakrayı Uyarırmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hastalıklı Aşkın İlacı; 70 bin kelime-i Tevhidslm arkadaşlar, sitede gördüğüm kadarıyla çoğunluk aşk acısından şikayetçi ve çıkış kapısı arıyor, bu yüzden kendi denediğim ve faydasını gördüğüm bir uygulamayı sizinle paylaşmak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() UYGULANIŞI: hastalığımın şifasını ver Allahım diyerek niyet edilir, bir hafta boyunca La ilahe illallah 70 ![]() ![]() ![]() Ben 26 günde bitirebildim, abdestli ve abdestsiz okudum ve faydasını gördüm çok şükür ![]() ![]() ![]() Ayrıca Esmaül Hüsna nın bilinçsizçe zikretmenin pek çok sıkıntıya ve depresyona yol açtığını da öğrendim, özel zikirleri çokça zikretmeyi bıraktım ![]() ![]() ![]() not: kaynak belirtemiyorum, arkadaştan izin istedim ama haber çıkmadı, burada sıkıntıda olan arkadaşları görünce dayanamadım, kendi deneyimimi paylaşmak istedim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|