Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dua, sağlık, sıhhat

Sıhhat ve Sağlık için Dua

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sıhhat ve Sağlık için Dua

not :Sevgili modlar konuyu yanlış yere açtımsa affola

az önce elime geçen bir kaynaktan bulduğum bilgiyi sizlerle paylaşmak istedimarkadaşlar sitede şifa için dua isteyen birçok arkadaşımıza rastladım Allah hastalarımıza acil şifalar versinben hepsi için 1 tane okudum

kaynak:hözkan / münacaat cüzü

aynen yazıyorum

Sıhhat ve Sağlık İçin

''Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin tıbbi'l kulübi ve devaiha ve afiyeti'l ebdani ve şifaiha ve nüri'l ebsari ve siyaiha ve ala alihi ve sahbihi ve sellim''

''Ey Allah'ım!Kalblerin doktoru ve devası ,vücudların şifası gözlerin nuru ve ziyası olan Muhammed(sav)e ,aline ve ashabına salat-ü selam eyle''

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com