|
|
#151 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Güsel yaaa ![]() ![]() Bende valla futbol masatenisi aradada bilardo işte ![]() ![]() ![]() Genellikle her akşam halı saha maçıı yaparım![]() ![]() Bağımlılık yaptı desem yeridir![]() ![]()
|
|
#153 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
İstiorsan yardımcı oluruz ![]() ![]() Zevk veren bişi ilk önce nası bişiolduunu söliemde ![]() ![]() Valla biz oynerken genellikle kahkaha tufanı koparırız tabiki öle oynanmaz amma ne yapalım acayip bişi yaa her insanda farklı bi duygu olusturuo![]()
|
|
|
|
#154 |
|
ctn_86
|
ya işte ben de çok istiorum ama bana öğretmekten se oynamayı tercih ediolar :(((((( |
|
|
|
#155 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Doğrudur pilardo buu ![]() ![]() ![]() ![]() Ama beraber oynadıktan sona öğrenilir sende oynamaa çalış yani bisede öğreten yoktu yurttan kaçar kaçar oynardık öle öle öğrendik![]()
|
|
|
|
#157 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Tabiki neden olamasınnn ![]() ![]() Ama dikkatli ol biz bedelini çok ağır öderdik![]() ![]() Sakın kış ayında kaçma yazın daha ii olur![]() Bizi dışarda bırakırlardı![]()
|
|
|
|
#159 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Bize kıydılar hiç acımadan ![]() Anne ne kadar güsel bişi dimiii Annem![]() ![]() Özaledim beee![]() ![]()
|
|
|
|
#161 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Annem ve kardeşimden uzaktaım benim ilk atamam daha işe yeni başladımmm ![]() İlk senem yeni dolacak
|
|
|
|
#163 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Amin cümlemizin ![]() ![]() ![]() Şuan düsünüomda deniz kenarındaım hafif hafif yağmur çilio ve yalnız deilim ![]()
|
|
|
|
#165 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Amin cümlemizin ![]() ![]() ![]() Şuan düsünüomda deniz kenarındaım hafif hafif yağmur çilio ve yalnızlık ![]()
|
|
|
|